Dodaj do ulubionych

Cetelem bank

IP: *.promax.media.pl 22.08.06, 13:24
ktoś brał tam kase?
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: Cetelem bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:42

mam karte kredytowa tego banku, master card - supermarket cerffurrr....

karta droga, 2 dni sie opoznisz w splacie naliczaja 15 zł i wysylaja upomnienie.

dodatkowo karta jest w BIKU i wysylaja miesiecznie jak spalcasz
      do 30 dni mona sie opoznic

powyzej zaczynaja sie schody

odradzam

• Gość: Beata Re: Cetelem bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:55
        Ja także odradzam.Mam karte AURA kolosalnie droga a odsetki"szok"nie mówiąc już
        o opóznieniu tak jak w Gemony -tam już całkiem zawrot głowy.Znajdz inny bank.
    • Gość: texanska masakra ok. dzięki IP: *.promax.media.pl 24.08.06, 15:33
      chodziło mi raczej tylko o gotówkę, ale widze z tego co piszecie ze powiązana
      jest z kartą?
      • Gość: beata Re: ok. dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 21:16
        Cetelem jest całkowicie zalatwiane przez internet i obawiam się że powiązanie
        ma z kartą a czy udzielają kredytu z ręki pieniązki to na sto procent nie wiem
        może ktoś ci podpowie.Myślę że również odsetki są duże tak jak przy karcie.
        • Gość: ola Re: ok. dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:47
          mam kredyt w cetelem ,gotówka 10000 na 5 lat rata 300 zł , kredyt został
          załatwiony dosłownie w 4 dni jestem bardzo zadowolona
          • Gość: beata Re: ok. dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 21:41
            oleńko jak załatwiłaś kredyt że dostałaś pieniążki,może przelali ci na twoje
            konto,gdybym wiedziała,że tak można również bym w ten sposób załatwiła a tak
            bóle duże odsetki,ale nic mi nie mówili że tak można.pozdr.
          • Gość: ;-) słabe warunki IP: *.lodz.mm.pl 27.08.06, 12:24
            ja oddajesz im 8k ja wziałem w PKO SA 11k i przez 3 lata oddaje 12900
            • Gość: www Re: słabe warunki IP: *.lodz.mm.pl 27.08.06, 12:26
              troszke za szybko mi sie wcisnelo ->wzialem 11k a lacznie po 3 latach oddam
              12900
          • Gość: texanska masakra Re: ok. dzięki IP: *.promax.media.pl 27.08.06, 21:43
            CZEŚĆ
            to jednak można beż kart itp. tak?

jak to załatwiasz: internet[mozliwe ze wszystko przez internet?], telefon,
            osobiście w banku?
            jacyś poręczyciele,weksle, zabezpieczenia, czy wystarczy emerytura?

na ich stronie www.e-gotowka.pl/

w przeliczniku wychodzi taniej niż u konkurencji.

mozesz podać kilka szczegułów?

pozdrawiam
            • Gość: dana uważajcie na cetelem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:01
              spóżniłam się 17 dni bo byłam na urlopie,a teraz jestem w BIK (normalnie
              wpisują po 30 dniach)nie zauważyli mojej wpłaty!!!!!!!!teraz każdy bank mnie
              olewa pomimo tego ,że dobrze zarabiam i płacę w terminie...a hipotecznym
              kredycie nie wspomnę....Co z tego, że mnie przeproszono i wysłano sprostowanie
              do bik po takim incydencie i tak wisi 1 rok....(mój kolega bankier boleśnie
              mnie uswiadomił)PS.pzyjrzyjcie się dziwnym ubezpiecz. i opłatom...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka