Gość: texanska masakra IP: *.promax.media.pl 22.08.06, 13:24 ktoś brał tam kase? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Re: Cetelem bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:42 mam karte kredytowa tego banku, master card - supermarket cerffurrr.... karta droga, 2 dni sie opoznisz w splacie naliczaja 15 zł i wysylaja upomnienie. dodatkowo karta jest w BIKU i wysylaja miesiecznie jak spalcasz do 30 dni mona sie opoznic powyzej zaczynaja sie schody odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Cetelem bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:55 Ja także odradzam.Mam karte AURA kolosalnie droga a odsetki"szok"nie mówiąc już o opóznieniu tak jak w Gemony -tam już całkiem zawrot głowy.Znajdz inny bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: texanska masakra ok. dzięki IP: *.promax.media.pl 24.08.06, 15:33 chodziło mi raczej tylko o gotówkę, ale widze z tego co piszecie ze powiązana jest z kartą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: ok. dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 21:16 Cetelem jest całkowicie zalatwiane przez internet i obawiam się że powiązanie ma z kartą a czy udzielają kredytu z ręki pieniązki to na sto procent nie wiem może ktoś ci podpowie.Myślę że również odsetki są duże tak jak przy karcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ok. dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:47 mam kredyt w cetelem ,gotówka 10000 na 5 lat rata 300 zł , kredyt został załatwiony dosłownie w 4 dni jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: ok. dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 21:41 oleńko jak załatwiłaś kredyt że dostałaś pieniążki,może przelali ci na twoje konto,gdybym wiedziała,że tak można również bym w ten sposób załatwiła a tak bóle duże odsetki,ale nic mi nie mówili że tak można.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) słabe warunki IP: *.lodz.mm.pl 27.08.06, 12:24 ja oddajesz im 8k ja wziałem w PKO SA 11k i przez 3 lata oddaje 12900 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: słabe warunki IP: *.lodz.mm.pl 27.08.06, 12:26 troszke za szybko mi sie wcisnelo ->wzialem 11k a lacznie po 3 latach oddam 12900 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: texanska masakra Re: ok. dzięki IP: *.promax.media.pl 27.08.06, 21:43 CZEŚĆ to jednak można beż kart itp. tak? jak to załatwiasz: internet[mozliwe ze wszystko przez internet?], telefon, osobiście w banku? jacyś poręczyciele,weksle, zabezpieczenia, czy wystarczy emerytura? na ich stronie www.e-gotowka.pl/ w przeliczniku wychodzi taniej niż u konkurencji. mozesz podać kilka szczegułów? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana uważajcie na cetelem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:01 spóżniłam się 17 dni bo byłam na urlopie,a teraz jestem w BIK (normalnie wpisują po 30 dniach)nie zauważyli mojej wpłaty!!!!!!!!teraz każdy bank mnie olewa pomimo tego ,że dobrze zarabiam i płacę w terminie...a hipotecznym kredycie nie wspomnę....Co z tego, że mnie przeproszono i wysłano sprostowanie do bik po takim incydencie i tak wisi 1 rok....(mój kolega bankier boleśnie mnie uswiadomił)PS.pzyjrzyjcie się dziwnym ubezpiecz. i opłatom... Odpowiedz Link Zgłoś