Gość: pytajaca IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.06, 22:04 Co o tym sądzicie. Brzmi obiecująco od 1200 do 3000 bez zaświadczeń i dokumentów. Może ktos ma swoje zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawski Re: KartaMbank i claudi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:46 wlasnie ja tez jestem ciekaw jak to wyglada :) obiecuja ze po tym wypelnieniu wniosku i odeslaniu dostanie sie karte nie chca we wniosku zakladu pracy, wyksztalcenia itd Czy to we wniosku wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: KartaMbank i claudi 29.10.06, 14:28 Sprawdzą cię tylko w BIKu, do stosunkowo małego limitu to wystarczy. A jeśli BIK będzie zły, do dostaniesz debetówkę :) W sumie oferta całkiem dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karciarz Re: KartaMbank i claudi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 23:09 czyli jak wpisze w tym formularzu wieksze zarobki to dostane - 3000 zł na karcie kredytowej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze jedno Re: KartaMbank i claudi IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.06, 07:18 Czyli jak rozumiem do podstawowego 1200 złotych. A gdybym wysłała wnioski razem z mężem? hmmmmm, tylko czy on by chciał kartę z Claudii (hi,hi) Inna sprawa, że takie oferty to tylko dla Pań. Podobnie działała karta sefory z Millenium. Czy są jeszcze jakieś takie - podobne oferty na rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
albado Re: KartaMbank i claudi 22.11.06, 23:05 Na dniach mam dostac karte kk Millenium-Sephora.Czasami robie tam zakupy.Zadzwonila Pani z propozycja w/w karty.Nie bylam bardzo zainteresowana.ale Pani zaczela zachwalac korzysci,rabaty,punkty,program partnerski itd.Od razu zaznaczylam ,ze za zadnymi dokumentami latac nie bede,tym bardziej ,ze mam juz jedna karte.Ale absolutnie zadnego biegania ,chyba ,ze interesuje mnie limit ponad 3500.Dobra zawsze po roku moge zrezygnowac.Podalam przez telefon dane .Nikt mnie nie pytal czy w ogole pracuje.Po chyba dwoch dniach kurier przywizl do domu dokumenty do podpisania.podpisalam zabral je z powrotem Po dwoch dniach zadzwonila Pani z banku,ze zostala przyznana mi karta i zostaje wyslana.To tyle.Czekam na przesylke.Ale z poczta klopot.Sorry jezeli sie rozpisalam za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: KartaMbank i claudi IP: *.chello.pl 29.10.06, 15:00 Możecie dać jakieś namiary na tą promocję /link/bo nie mogę znaleźć co to za karta Odpowiedz Link Zgłoś
bwportal.pl Re: KartaMbank i claudi 30.10.06, 16:46 A ja nigdzie nie moge znalezc TOiP dla tej karty :( Odpowiedz Link Zgłoś
bwportal.pl Re: KartaMbank i claudi 31.10.06, 07:12 Juz znalazlem. To jest Visa G+J, a ja szukalem Radosc Zycia. www.mbank.com.pl/przewodnik/oplaty-pelne-4.html#b2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: KartaMbank i claudi IP: *.idealan.pl 31.10.06, 09:11 To może uda Ci się także znaleźć TOiP dla karty kredytowej AIGO? Byłabym bardzo wdzięczna, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bwportal.pl Re: KartaMbank i claudi 31.10.06, 17:15 Nie udało mi się. Chyba pozostaje telefon pod numer 0 801 601 801 lub wizyta w najbliższej placówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: KartaMbank i claudi IP: *.idealan.pl 31.10.06, 20:20 Też tak myślę, dzięki za szczere chęci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_doradca_finansowy Re: KartaMbank i claudi 01.11.06, 18:13 Złożyłem tam dla przetestowania wniosek o wydanie ich karty, zobaczymy co z tego wyjdzie. Z zasady testuję wszystkie nowe produkty finansowe jakie się da, także chętnie podzielę się wrażeniami na temat tej nowej karty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: KartaMbank i claudi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:31 oni zapewniaja ze wypelniajac tylko ten wniosek , dostanie sie karte z limitem 3000 zl. NIe podajac zakladu pracy, wyksztalacenia, obciazen itd. Napisz czy o to beda sie pytac pozniej czy nie bo to malay limit tylko BIK SPRAWDZA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Wielkie oszustwo. Uważajcie na tę kartę. IP: *.chello.pl 02.11.06, 19:54 Obawiam się że większośc dostanie tylko tą kartę debetową do zakupow i trzeba będzie mieć konto aby ją doładować .Nie dostanie ani grosza z tego co piszą a tylko będzie mogła placić zasiloną przez siebie kartą debetową w tej beznadziejnej promocji. Przeczytajcie uważnie warunki promocji, jeśli nie masz zdolności kredytowej nie dostaniesz tej karty z kasą a tylko debetową bez kasy, więc jasno wynika że będą sprawdzać w biku, pracy i innych bo nie wierzę że będą dawać na slowo.Przecież wiadomo że każdy by podawał takie dochody aby zdobyć taką kartę.Nie dajcie się nabrać bo dostaniecie kartę nic nie wartą.Obym się mylił ale jakoś nie wierzę bankom. Może ktoś ma już jakieś doświadczenia i może napisać jak jest naprawd z tymi dwiema kartami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Wielkie oszustwo. Uważajcie na tę kartę. IP: *.chello.pl 02.11.06, 20:17 Zobaczcie czy nie mam racji.Linkmedia.mbank.pl/notatka_65462.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubasia Re: KartaMbank i claudi IP: *.chello.pl 22.11.06, 19:56 piszesz ze chetnie sie podzielisz z postrzezeniami na temart tej karty Mbank napisz czy ja otrzymales bo z tego co wiem to lipa wielka dane sie pisze i nic i moga je wykorzystac do oszustwa kredytowego do kilku ludzi nikt sie nie odezwal nawet nie zadzwonil ze odmawiaja karty cos mi tu smierdzi co o tym myslisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pink Re: KartaMbank i claudi IP: *.starnettelecom.pl 03.11.06, 14:07 złożyłem o tą karte wniosek, no zobaczymy co dalej jak tylko zaczna pytac o pracodawce, zrezygnuje z karty i banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziut19 Re: KartaMbank i claudi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:35 Musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Tych kart fizycznie jeszcze nie ma i wnioski nie sa procesowane. I dlugo jeszcze nie beda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: KartaMbank i claudi IP: *.chello.pl 22.11.06, 19:58 dostales ta karte Odpowiedz Link Zgłoś
saralee Re: KartaMbank i claudi 29.11.06, 14:07 Nie wierzcie, że Bank nic o Was nie sprawdzi. Widzieliście kiedyś raport BIK? Oprócz info o tym, jakie macie kredyty sa jeszcze informacje wpuisane przez pracownika banku, gdzie macie kredyt, m.in. wysokość Waszych zarobków. Zupełne bzdury raczej nie przejdą. Jeśli ktoś w BIK ma wpisane zarobki 1200 a nagle wpisuje 3000 niech nie oczekuje cudów... Odpowiedz Link Zgłoś