IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 17:05
Polecam wszystki!!!! super bank!!!
Myslałam ,że jak w wielu bankach to tylko sprytne reklamy ,ale się mile zaskoczyłam!!!
To bank z ludzkim podejściem!!!! Uwierzycie, lub nie, ale strałam się (mając wpis do bik) w 5 innych bankach i wszędzie mi odmawiano,a w Polbanku w ciągu 2 dni otrzymałam 70 tyś!!!!!!!!!!
Dziękuję i polecam!!! Acha!!! --obsłga pracowników też jest na 6!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bu Re: Polbank IP: *.chello.pl 23.11.06, 17:14
      w zyciu nie uwierze w dodatku taka kwote bedac w bik z 500 zl to bym uwierzyla
      • Gość: Jaśka Re: Polbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 17:45
        nie ma co wierzyc, lub nie -
        • Gość: Ojro Re: Polbank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:43
          Możesz zdradzić jakie zabezpieczenie od ciebie wymagali i jakim dochodem
          dysponujesz, że dostałeś 70tyś gotówki chyba, że to hipoteka?
          • Gość: mala Re: Polbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:20
            jak dla mnie(a w banku pracuję) to na 100% musiałaby miec najmniej 4000netto
            dochodu, minimalne obciążenia kredytowe w innych bankach a najlepiej wcale,
            niskie opłaty mieszkaniowe, męża wysoko zarabiającego, brak dzieci na
            utrzymaniu i mieszaknie własne. Jeśli to był kredyt gotówkowy na 60mcy(tyle
            najdłużej dają) to rata jest ponad 2000zł mcznie i jeśli nie spłaci tego w
            12mcy to całkowity koszt wyniesie ją ponad 50000 w skali 5lat. I z czego się
            cieszy????? ja nie wiem ale wiem jak jest bo w banku pracuję a że interesuje
            się też prywatnie to znam oferty wielu banków i tak jak opisałam tak to średnio
            wygląda wszędzie.
          • Gość: mala Re: Polbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:22
            jeszcze jedno - z BIKiem nikomu nie dają, chyba że krótko miał zaległośc np.do
            mca, był poręczycielem i pożyczkobiorca nie spłacał a poręczyciel za niego
            oberwał wpisem do BIKualbo zaległośc była malutka i np.z tytułu opłat za konto.
            Inaczej nie ma szans na kredyt.
            • moore0803 Re: Polbank 13.04.07, 14:50
              Gość portalu: mala napisał(a):

> jeszcze jedno - z BIKiem nikomu nie dają, chyba że krótko miał zaległośc
              np.do
              > mca, był poręczycielem i pożyczkobiorca nie spłacał a poręczyciel za niego
              > oberwał wpisem do BIKualbo zaległośc była malutka i np.z tytułu opłat za
              konto.
              >
              > Inaczej nie ma szans na kredyt.

bzdury piszesz i tyle
              miałam zaległości ok. 50 dni na koniec zeszłego roku, ogólnie 3 kredyty
              gotówkowe, i w jednym z banków dostałam właśnie podwyższenie kredytu
              gotówkowego o 13 tysięcy, pomimo iż sprawdzali w BIK a raport mam tam
              nieciekawy.
              więc jak nie wiesz, jak jest w praktyce, to nie pisz że nie ma szans na kredyt
              bo są.
    • Gość: xxx Re: Polbank IP: *.chello.pl 25.11.06, 16:24
      daj spokuj zarty sobie z ludzi robisz
    • spider751 Re: Polbank 29.11.06, 13:37
      Potwierdzam
      dostałem 65 tys w 2 dni, 4 tys netto dochodu, praktycznie bez zabezpieczeń,
      spłacili moje wszystkie kredyty i jeszcze dostałem na górkę oraz dodali karte z
      56 dni bez odsetek i z limitem 20 tys ( mogli dac 35 tys ).
      pzdr
    • ewelina150 Re: Polbank 29.11.06, 13:54
      jeżeli chodzi o produkty to moze masz rację. nie sa złe. ale jeżeli chodzi w
      prace w tej firmie to katastrofa.
      zreszta czego się nie robi zeby zlapać klienta. nawet bik się omija
      • Gość: Jaśka Re: Polbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 15:43
        Wiesz.. z tym BIK-iem to bywa różnie. Czasami zupełnie niewinny wpis--w ocenie innych banków dyskwalifikuje i nie dostajesz kredytu.
        Ale mnie sprawdzano i jak napisałam dostałam taki kredyt ,że stanęłam na nogi ...bo miałam inne zaległości w innych bankach!!!

Pozdrawiam pracowników Polbank!!
        • Gość: eWka_linka Re: Polbank IP: 80.48.225.* 24.01.07, 15:49
          mnie własnie obliczono kredyt, ale raz juz dałam sie nabrac i straciłam piec
          stówek... uważasz że polbank jest godny zaufania??
      • Gość: ktoś Re: Polbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:36
        ewelina150 napisała:
        ale jeżeli chodzi w
        > prace w tej firmie to katastrofa.

zapewne pisze to osoba której sie nie powodzi albo została zwolniona za kiepskie
        wyniki które nie są wcale trudne do osiągniecia jak sie ma troche oleju w głowie
    • Gość: hazzard Re: Polbank IP: *.waw.cdp.pl 04.12.06, 13:54
      mnie na 2500zł chcieli dać 150tys. Wszystko było cacy do momentu gdy okazało
      się że moja firma nie istnieje w mediach, tzn. nie ma wpisu w pkt czy pf ani
      nie ma własnej strony www - a w ich weryfikacji dowodem istnienia firmy nie
      jest wypis z krs czy dowód nadania nr regon, ale własnie wpis do jakiegoś
      medium internetowego - totalna bzdura!!!!!

Teraz zanim firma uzyska wpis do książki, wygaśnie moje zaświadczenie o
      dochodach i od początku będę musiała wszystkie papierki zdobywac...Tak więc po
      ludzku ale jak dla kogo, ale na pewno logiczne myślenie nie jest mocną stroną
      tego banku, skoro uważają za koronny dowód istnienia firmy to, że ma ona
      darmowy wpis w książce telefonicznej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • polished Re: Polbank 04.12.06, 21:08
        to nie bzdura tylko pewnie nie wykupili abonamentu do wywiadowni a nie maja
        ochoty latac do KRS. Internet do weryfikacji to wg mnie dobry sposob.
        • Gość: hazzard Re: Polbank IP: *.waw.cdp.pl 05.12.06, 12:19
          nie muszą latać, ja bym mogła dostarczyć wszelkie potrzebne zaświadczenia z
          biura rachunkowego, które prowadzi moja firmę, ale oczywiście nie. bo jedynym
          koronnym dowodem na istnienie firmy jest wpis w internecie!!!!Jakby takiego
          wpisu nie można było zamieścić z czapy, w czym problem, aby wyrobić lipnżą
          pieczątkę, podać lipny tel i wpis gotowy. Dla mnie to żadna weryfikacja firmy
          • Gość: klient Re: Polbank IP: *.chello.pl 24.01.07, 21:17
            Mylisz się, moja firma nie ma strony www ani żadnej innej reklamy medialnej
            bądź coś w tym stylu a otrzymałem kredyt. Piszesz bzdury nie wiedząc tak
            naprawdę jaki jest proces weryfikacji. Najlepiej kogoś oczernić bo nie udzielił
            kredytu. Nie na tym rzecz polega. Trzeba być pewnym dlaczego a potem wypisywać
            bzdury.
            • Gość: hazzard Re: Polbank IP: *.waw.cdp.pl 26.01.07, 12:15
              jestem pewna, bo taką informację uzyskałam od doradcy, z która to załatwiałam
              oraz od samego pracownika banku, z tym że kiedy już wpis pojawił się w necie,
              to oni rzekomo nie mogli się dodzwonić na podane numery i ponownie odrzucili
              mój wniosek.

Twoja firma zapewne ma wpis do pkt czy w pf.pl, tak więc nie zarzucaj mi że
              pisze bzdury, bo doskonale wiem, jakie były powody odmowy.
      • Gość: re Re: Polbank IP: 82.177.0.* 13.04.07, 11:35
        szkoda że nie obsługiwał cie doradca ds. obsługii Firm- tylko zwykły
        detalowiec - sytuacja zakończyła by się z pewnościa inaczej.
    • Gość: babak witaj IP: 80.51.249.* 26.01.07, 13:59
      duże miałaś te zaległości? warto próbować?
    • Gość: Jaśka Re: Polbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 17:45
      Hazzard nie pisz bzdur !!!!
      Pisząc pozytywnie o tym banku dałam " zielone światło" dla tych co mieli wcześniej problemy z innymi bankami.
      Wiem co piszę ,bo sama to przeszłam!!!!
      A jak starsz się o kredyt na firmę to chcą nip, regon, wpis do ewidencji dzialalności gos. , ewentualnie zaświadczenie o nie zaleganiu wobec ZUS i US.
      może Twoja firma ----to firma "WIDMO"????
      Właśnie wczoraj , jako klient tego banku , oprócz kredytu o którym pisałam już kiedyś otrzymałam linię kredytową ... i tylko na oświadczenie o przychodach!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka