tereska261 24.11.06, 15:55 kto pracuje w Polbanku?prosze napiszcie jak wyglada tam praca-jak presja,plany,atmosfera i w ogole czy warto?Pracuje w innym banku i mam mozliwosc zmiany-help!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielorak Re: praca w Polbanku 24.11.06, 16:18 chętnie poczytam wypowiedzi bo sama złożyłam tam aplikacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samouk Re: praca w Polbanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 00:23 A na jakim poziomie jest wasza wiedza ze świata finansów? Czy interesujecie się tym na co dzień, śledzicie notowania giełdowe, wskaźniki makroekonomiczne, sytuację gospodarczą, polityczną w kraju, studiujecie akty prawne, analizujecie dostępne produkty? Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak czy studiujemy.. 25.11.06, 09:40 notowania gieldowe+ ewentualnie sytuacja polityczna nie jest aż tak bardzo istotna dla osób, które nie obsługują funduszy inwestycyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samouk Re: czy studiujemy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 13:05 Sytuacja polityczna ma ogromny wpływ na kwestie finansowe ludności, np. poprzez decydowanie przez ugrupowanie rządzące o finansach państwa. Ale zapewne to wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bila Re: czy studiujemy.. IP: *.e-wro.net.pl 25.11.06, 13:49 ma wpływ, ale u nas doradca finansowy to sprzedawca-trzaska nierealne plany sprzedażowe, więc po co mu ta wiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: czy studiujemy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:21 DK ma sprzedawac produkty finansowe banku a nie je tworzyc :), fajny żarcik z tym śledzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samouk Prawdziwy, profesjonalny doradca ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:09 będzie wybierał najkorzystniejszy produkt/usługę dla klineta. A do tego potrzebuje odpowiedniej wiedzy. Zatem zachęcam do inwestowania w siebie, dzięki czemu będziecie mogły zabłysnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reda Re: Prawdziwy, profesjonalny doradca ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 16:33 tak się skałda, że bank ma tylko swoje produkty i usługi, na prawdę ciężko jest wybrać nie mając "fachowej wiedzy" :)błagam, każdy kredyt jest na konkretny cel - proste. My nie inwestujemy środków klientów i nie musimy podejmować decyzji jakie akcje zakupić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Prawdziwy, profesjonalny doradca ... IP: *.debacom.pl 29.12.06, 16:52 Samouk Ty to chyba nigdy w banku nie pracowałeś. Pracownik będzie wybierał najkorzystniejszy produkt/usługę dla klienta??? Pracownik będzie robił wszystko, żeby wyrobić target. Jak w pracy powiedziałem na spotkaniu z przełożonym, że najważniejsze jest dla mnie dobro klienta to popatrzył na mnie jak na idiotę. Usłyszałem wprost - nie szukamy bankowców tylko handlowców. Ja po kilku latach pracy w tej branży widzę, że tu nawet nie chodzi o handlowców tylko handlarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: Prawdziwy, profesjonalny doradca ... IP: *.e-wro.net.pl 10.01.07, 11:15 taka akwizycja w garniturze, pracowałam w banku na obsłudze, oferowałam to na co miałąm plan sprzedażowy ,a nie to co najlepsze, nie wyrabiasz targetu to out! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Prawdziwy, profesjonalny doradca ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:04 niestety u nas praca w banku to targety, jak tu być dobrym doradcą ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: Prawdziwy, profesjonalny doradca ... IP: *.e-wro.net.pl 14.01.07, 15:37 tez uważam ,że mając plan sprzedazowy nie mozna być w pełni doradcą ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
tereska261 Re: praca w Polbanku 28.11.06, 10:38 ale mi nie chcodzilo o sprawdzenie moejej wiedzy bankowej i tworzenie teorii tylko proste pytanie jakie sa warunki pracy w polbanku???????????atmosfera,kasa i presja?sa?w jakim stopniu?a to ze doradca jest od tego by sprzedawac to jest tak oczywiste,ze szkoda czasu by na pisanie tego tracic czas Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina150 Re: praca w Polbanku 29.11.06, 12:57 wszędzie tylko nie tam!!! jedno wielkie bagno gdzie rządzi citibank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w Polbanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 00:07 Ten cały Polbank to jedna, wielka ściema !!! Byłem tam na dwóch rozmowach kwalifikacyjnych na koniec listopada zeszłego roku (jedną z rozmów miałem nawet z samą panią Kierownik Działu Rekrutacji). Mieli oddzwonić z odpowiedzią (tak lub nie) w pierwszym tygodniu grudnia. Dziś mamy styczeń 2007 a po odpowiedzi ani śladu....KPINA a nie bank !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: praca w Polbanku IP: *.chello.pl 14.01.07, 15:25 Pracuję w Polbanku od roku. Jestem zadowolona z pracy, wynagrodzenia i atmosfery. To, ze pracuje tam dużo osób z "Citka" nie ma znaczenia, w Millennium obecnie też przyjeli wiele osób z "Citka" i jakoś tego nikt na forum nie wrzuca. Jeśli dostajesz lepszą propozycję to co za różnica, ze większość pracowała w "Citku"...Widocznie większość z tego Banku to dobrzy fachowcy. To, ze nie zadzwonili w sprawie odpowiedzi w sprawie zatrudnienia to nie oznacza, że są to kpiny. Cierpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
maxxx8 Re: praca w Polbanku 14.01.07, 22:41 Ale jesli ktoś podaje termin, do którego udzieli odpowiedzi to (tak myślę) powinien tego terinu dotrzymać... A co do ludzi z "Citka" to pracowałem tam i mam bardzo miłe wspomnienia. Citi ma bardzo dobrych fachowców. Pozdrawiam -- poprzedni post napisałem jak gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: praca w Polbanku IP: *.chello.pl 24.01.07, 21:49 Co do terminu - nie zawsze podają. Możemy tylko domniemać, ze taki termin został podany. Tego nikt z Nas tak naprawdę nie wie. Ja nie pracowałam w Citi a pracuję w Polbanku i nie narzekam, bo pracuję z fantastycznymi ludźmi, lepszymi niż w poprzedniej pracy. Pozdrawiam Wszystkich znajomych;) Odpowiedz Link Zgłoś