Dodaj do ulubionych

Karta kredytowa

13.12.06, 20:24
Poszukuję link do jakies strony ewentualnie maila do jakiegos doradcy
zajmującego sie kontaktem z bankami w sprawie przyznania karty kredytowej.Mam
27 lat, stala praca od lat 9, zarobki 2000 zł. netto, słuzba wojskowa
uregulowana.Ewentualnie prosze o kontakt strogonoff@wp.pl
Obserwuj wątek
    • bwportal.pl Re: Karta kredytowa 13.12.06, 21:19
      Np. tutaj masz ofertę banków: www.bwportal.pl/Article27.phtml
    • strogonoff123 Re: Karta kredytowa 13.12.06, 22:55
      Dzieki za adres,chociaz nie chodzi mi konkretnie o adresy bankow lecz osob lub
      cos w stylu centrum finansowego ktore sie zajmuja przyjmowaniem wnioskow o
      wydanie karty i ich zalatwianiem
      • Gość: użytkownik Re: Karta kredytowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 14:52
        A bank gdzie masz konto jeszcze Ci nic nie zaproponował?
        • strogonoff123 Re: Karta kredytowa 14.12.06, 15:11
          Nie mam konta a zalezy mi na szybkim i sprawnym wyrobieniu karty kredytowej
          • ziut19 Re: Karta kredytowa 14.12.06, 19:33
            Czlowieku, idz do jakiegokolwiek banku. Wszedzie przyjma Cie z otwartymi
            ramionami.
            • Gość: użytkownik Re: Karta kredytowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:53
              Nie musi wcale chodzić. Wiele banków oferuje załatwienie wniosku p. internet, a
              odbiór karty pocztą.
    • Gość: czesiek Re: Karta kredytowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 20:04
      skontaktuj się z sygma bank, ja na podobnych warunkach finansowych dostałem kartę. ma ona fajną rzecz, że płacąc nią, możesz sobie zbierać punkty w programie partnerskim i wymieniać je na nagrody. polecam
    • Gość: Karola65 Re: Karta kredytowa IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.14, 15:11
      Ja podobnie jak Czesiek mogę polecić sygma. Mają też program rabatowy - fajne rabaty w sklepach partnerskich np w komputroniku, sferisie i chyba w intersporcie.
    • konstantylopol Re: Karta kredytowa 13.04.14, 20:09
      strogonoff123 napisał:

> Poszukuję link do jakies strony ewentualnie maila do jakiegos doradcy
      > zajmującego sie kontaktem z bankami w sprawie przyznania karty kredytowej.Mam
      > 27 lat, stala praca od lat 9, zarobki 2000 zł. netto, słuzba wojskowa
      > uregulowana.Ewentualnie prosze o kontakt strogonoff@wp.pl

krata kredytowa to teraz codzienność i łatwiej jest dostać ja niż kredyt gotówkowy tu masz kilka propozycji karty kredytowe porównywarka koszty dosłownie wszystko polecam i ozdrawiam
    • renata23232 Re: Karta kredytowa 24.04.14, 18:41
      Doradcy Ci niestety nie polecę bo nie znam ,ale kartę mogę Ci polecić idź, do placówki sygma banku z dowodem i zaświadczeniem z zarobkach ,a oni Ci powiedzą czy dadzą Ci kartę ,a karta jak najbardziej opłacalna. Rabaty punkty i promocje genialna sprawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka