Dodaj do ulubionych

Kredyt Cetelem - przez internet

IP: 91.90.178.* 09.01.07, 22:26
Napisałam na stronie e-gotówka wniosek o kredyt - wyswietlila mi sie umowa z
lista dkumentów jakie mam przesłać do Banku jednakze mam pytanie czy po tym
jak sie wysle dokumentacje Cetelem dokladnie jeszcze sprawdza czy mam jaka
kolwiek minimalna chociaz pewnosc ze go dostane? Nie otrzymalam juz w GE i w
PEKAO. Szkoda mi wysylac zaswiadczenia jezeli moglabym sprobwac gdzies
jeszcze. Czy ktos kiedy kolwiek sie staral o ten kredyt i jesli ktos wie ile
trwa przeslanie na konto?
Obserwuj wątek
    • Gość: olek k Re: Kredyt Cetelem - przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:09

to jest umowa automatem - teraz nie sprawdzaja - dopiero po otrzymaniu
      dokumentow

wiec nie sugeruj sie ze umowe masz wydrukowana
      • Gość: ha! Re: Kredyt Cetelem - przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:24
        to jest robienie z ludzi balona!!!
        • Gość: angelika Re: Kredyt Cetelem - przez internet IP: *.aster.pl 28.01.07, 12:57
          to nie jest robienie z ludzi balona, po prostu wszelkie weryfikacje odbywają sie
          na podstawie dokumentów, a nie wniosku. We wniosku mozesz napisac wszystko,
          dodatkowo dopiero podpisana umowa daje bankowi możliwość sprawdzenie klienta w
          BIK. Każde zapytanie o klineta jest bowiem odnotowywane.
          • Gość: manka Re: Kredyt Cetelem - przez internet IP: *.aster.pl 08.02.07, 20:43
            złożyłam wniosek przez internet w cetelemie, wypełniłam wniosek, przesłałam
            dokumenty i po 5 dniach miałam juz pieniadze na koncie.sprawa załatwiona szybko
            i bez problemu, podstawowa zasda: przyznawac sie do kredytów w innych bankach,
            wtedy proponuja konsolidacje i jest ok.Ja polecam ten bank, na prawdę
          • Gość: WYZUCIAJA NA SMIET Re: Kredyt Cetelem - przez internet IP: 81.210.17.* 10.02.07, 19:39
            Ostatni centrala banku sie popisala i WYZUCIŁA NA SMIETNIK DANE KLIENTOW

SPRAWA JEST JUZ U PROKURATORA
            • Gość: bonifacy15 Re: Kredyt Cetelem - przez internet IP: *.crowley.pl 11.02.07, 21:43
              przyznają kredyty ale tylko z naprawde dobrą historią w biku innaczej nie trać
              czasu ja dostałam w pko a u nich nie więc nie są zbyt liberalni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka