rapida1 14.03.07, 11:59 od 9,75% , wymagany dochód 700 zł netto , pieniądze w 3 dni na koncie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xymena Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:12 Jestem z Dolnego Śląska.Dałoby radę taką pożyczkę załatwić? Co to za bank jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:19 Provident Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:20 A jezeli w Providencie mialem windykacje to mi dadza ta pozyczke? Odpowiedz Link Zgłoś
rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 15.03.07, 20:34 to nie jest provident tylko ma powiązania, ale działa na innej zasadzie i ma niskie oprocentowanie wiec prosze nie porównywac z providentem , jesli ktos ma windykacje w providencie to niestety ale nie dostanie tej pozyczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rapida to Providen Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.chello.pl 19.03.07, 21:03 finanse.wp.pl/POD,22,wid,8775624,prasa_22.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.compnet.com.pl 15.03.07, 16:19 hm raczej nie ale zadzwon zapytaj chyba warunkiem jest dobrze spłacany prowident Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:01 Czyli w przypadku gdy provident odmowi to nie ma nawet poc co dzwonic do rapidy skoro to jedno i to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.compnet.com.pl 15.03.07, 22:04 a podaj mi bank ktory udzieli ci pozyczki po windykacji .....?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stopida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 22:48 To jakas chodzaca reklama i zasmieca forum Odpowiedz Link Zgłoś
rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 16.03.07, 09:29 masz racje to reklama :) ale mnóstwo ludzi juz z niej skorzystało i są zadowoleni:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 09:07 Jaki bank udzieli kredytu po windykacji?AIG,Zagiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stopida Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.centertel.pl 16.03.07, 12:20 Ale publikowanie postow po kilka razy i zasmiecanie forum nikomu sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 16.03.07, 13:31 mnie reklamy w tv tez sie nie podobają :D aż rak razi Cie w oczy? przepraszam ale chce troche rozreklamowac firme która daje świetne pozyczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
anielara Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 20.04.07, 14:45 Firma zagraniczna kapital prywatny udziela pozyczek moje gg 9131770 lub kom.605 988 818 Odpowiedz Link Zgłoś
poe5 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 17.03.07, 07:06 Przyznawalność poniżej średniej,szkoda zachodu i czasu.A procent nie taki niski bo średnio trzeba 1/3 oddac za nic.A dodatkowo opłaty za sporządzenie wniosku i inne prowizje.Jak podsumujesz,to provident. Odpowiedz Link Zgłoś
rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 17.03.07, 11:18 a co Ty tam wiesz? nic nie wiesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 17.03.07, 11:20 poza tym oprocentowanie jest od 9,75 w skali roku i pomysl sobie co zrobi człowiek który nie dostanie pozyczki w banku?? pójdzie do sąsiada? po to są włąsnie takie firmy jak ta by pomóc ludziom w uzyskaniu pieniędzy i wcale nie jest tak jak w providencie. nawet nie wiesz jak ludzie są wdzieczni za pomoc..aż sie miło pracuje gdy człowiek czuje sie innym potrzebny wiec nie pisz takich bzdur. pozdrawiam i bez urazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do poe5 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.compnet.com.pl 17.03.07, 11:43 ciekawe skąd masz takie wiadomości co do przyznawalnosci tej pozyczki , moja mama ją otrzymała bez problemu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 17.03.07, 11:54 to było do mnie??? ja pracuje w rapidzie i wiem jaka jest przznawalnosc i ludzie są zadowoleni i naprawde atmosfera jest bardzo miła :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsa Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.org.pl 17.03.07, 22:57 Taa,ja starałam sie o pozyczkę w rapidzie,chcieli ode mnie druki RMUA,ze mój pracodawca płaci za mnie ZUS.Druków nie dostałamBóg jeden raczy wiedziec czemu,pewnikiem ZUSu za mnie nie płacą albo zalegają :/ I w ten oto sposób pozyczki też nie dostałam:/ I stwierdzenie,ze Rapida to nie to to samo co Provident-to prawda,zasady inne ale firma ta sama ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 18.03.07, 08:35 ja tylko chce pomóc ludzim w pozyczce a wiekszosc tu ma pretensje o cos...wiecei ile ludzi dzwoni z ogłoszenia z normalnej gazety i jak są potem wdzięczni? az naprawde człowiek czuje sie dobrze ze moze komus pomóc. a Tu tylko pretensje i pretensje , nikt nie dostanie prze3ciez pieniedzy jesli jest po uszy gdzies zadłuzony , a ja nie napisałam ze to instytucja charytatywna, a jelsi ktos żadał druków z ZUS - oznacza ze pracodawca jest mało wiarygodny, albo ze w kadrach nikt nie odbierał by powierdzic dochód albo ktos w kadrach krecił albo ze firma widnieje jako " niewiarygodna" wiec neich nikt nie ma pretensji do firmy "Rapida" . to tyle na ten temat.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 09:30 przyznawalność pozyczek w Rapidzie wynosi około 25%. to tyle co u innych i nie ma sie czym ekscytować. wystarczy, ze masz 10 zł w BIG lub BIK to zapomnij o kasie z Rapidy. co do odsetek w wysokości 9,75% to tylko lep na idiotów prawie nikt sie na to nie załapuje. Rapida to firma pożyczkowa oparta o kase z Providenta i działa jak wiele innych. podstawowa zaleta jest przejrzystość oferty i ona jest podstawową zaleta tego produktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do magik Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.compnet.com.pl 18.03.07, 21:36 słyszałam , że rapida nie sprawdza BIK-u , jedynym warunkiem jest dobrze splacany prowident , jestem ciekawa skąd masz te dane o tej przynawalnosci ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 19.03.07, 08:36 pewnie jest z konkurencji i dlatego tak pisze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsa Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.org.pl 18.03.07, 11:30 F-ma istnieje,jest wiarygodna,nie ma zadłużen,tyle,ze to f-ma jednoosobowa,nie ma głównej księgowej ect i rapidzie się nie podobało,ze mają tylko jedną pieczątkę-z tego wynika,ze najlepiej ostemplowac zaswiadczenie wzdłuż i wszerz i będzie ok? A tak na nawiasem mówiąc-co ja mam wspolnego z wiarygodnością mojego pracodawcy?W koncu to ja staram się o kredyt a nie on... Odpowiedz Link Zgłoś
pfk24 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 18.03.07, 11:34 wystarczy, że twój pracodawca składa deklaracje do ZUS, a nie płaci to i tak RMU-łke ci powinien dać. Poproś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 17:26 rapida to dno długo trzeba czekać na odpowiedź trzy przyznają kredyt czy nie. ludzie co tam pracują nic nie wiedzą czyli pracownicy też dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 23:37 Czy,jeśli mieszkam w Poznaniu, też mogę się starać tę pożyczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 09:48 czy Rapida działa na terenie całego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 19.03.07, 08:38 działa w wielu miejscach , zadzwon na infolinie i powiedzą Ci kto jest odpowiedzialny za Twój rejon :) pozdrawiam serdecznie:) i miłego dnia wszystkim:) tym przyjaznym i tym mniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 12:22 Witam, Rapida1 jest jak sama wspomniała etatowym pracownikiem więc prawdy o przyznawalności pozyczek nie ujawni :) Nie napisałem o Rapidzie nic złego tylko prawdę jeśli nie jest to porwada to poprosze (Panią)Rapide1 o sprostowanie moich wypowiedzi i o nie naciąganie ststystyk. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 19.03.07, 16:47 Panie Magik prosze o podanie mi statystyk firmy która daje ludziom zadłuzonym po uszy i z windykacjami pozyczki- prosze o podanie sredniej przyznawalnosci i nazwe firmy tomoze wtedy bede podsyłała takich klientów do Pana i Pan wyczaruje im jakis kredyt z niczego :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xymena Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 17:14 Podaj rapida numer na infolinię. Czy działacie na Dolnym Śląsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:25 statystyka wszędzie jest jedna, 100 wniosków, 25 przyznanych pożyczek daje nam 25% i udowodnij wszystkim, że nie jest tak w rapidzie. do samego produktu nie mam zastrzeżeń, ale reklamowanie jego jako najbardziej przystępnego nijak ma się z prawdą statystyka jest jedna dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:38 A jeszcze jedno, twój nr. P54 świadczy, że jesteś nowa w branży, a i daty twoich postów też :) Pozdrawiam serdecznie Magik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przeczytaj!!!!!! Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.chello.pl 19.03.07, 21:07 finanse.wp.pl/POD,22,wid,8775624,prasa_22.html NAJPIERW TO PRZECZYTAJCIE A POTEM BIERZCIE POZYCZKE W RAPIDZIE ŻYCZLIWA Odpowiedz Link Zgłoś
pfk24 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 21.03.07, 11:16 Polska Finansowo-Kredytowa Sp. z o.o. oferuje produkty finansowe oparte na prywatnych źródłach finansowania (niebankowe). PFK jest POŚREDNIKIEM pomiędzy właścicielami kapitału, a klientem i z tego tytułu pobiera opłaty rejestracyjne i prowizje. •Przedstawiciel ma za zadanie skojarzyć klienta z firmą PFK, która udzieli mu pożyczki. •Pożyczki są zawsze gotówkowe i przelewane na wskazane konto bankowe: Flexi Start-do 15 000zł-spłata od 1–6lat Flexi Auto-do 80% wartości auta spłata od 1–6lat Flexi Hipoteka do 100% wartości spłata do 30 lat •Nie jest to kredyt na zakup auta czy nieruchomości lecz pożyczka gotówkowa pod zastaw auta czy nieruchomości już istniejących, których pożyczkobiorca jest właścicielem/współwłaścicielem. •Oprocentowanie pożyczkek na poziomie 12-14% (promocja 6.9%), a prowizja za obsługę wynosi 8-12%. •Pożyczka gotówkowa do 15 000zł jest pod zabezpieczenie wekslowe. •Wiarygodności klienta NIE SPRAWDZA SIĘ w BIK, na CZARNEJ LIŚCIE w BIG, u KOMORNIKA, czy przez ZAŚWIADCZENIA o ZAROBKACH lub DOCHODACH Z DZIAŁALNIOŚCI GOSPODARCZEJ. •Ze względu na duże ryzyko takich produktów Klient jest weryfikowany inaczej niż przez banki. Wykupuje on umowę kliencką FlexiUmowa w wysokości 750zł, która uprawnia do korzystania z wszystkich produktów Flexi jak i też z nowo wprowadzanych do Polski np. tańsze paliwo, prąd. •Klient pożyczkę FlekiStart dostaje w 2-3 transzach, nigdy za pierwszym razem nie otrzymuje całości tylko część, a po 3 terminowo wpłaconych ratach otrzymuje kolejne transze wypłat.. •Przy określaniu wartości pierwszej transzy firma PFK bierze pod uwagę wiek klienta, stan rodzinny, oświadczenie o stanie majątkowym i w zależności od swoich kalkulacji przyznaje kwotę wypłaty. •We Flexi Hipoteka najpierw klient dostaje 35%, a po 3 terminowych ratach pozostałą kwotę. •We Flexi Auto klient otrzymuje do 80% wartości auta. Kontakt: pfk24@gazeta.pl GG: 247049 tel. 510252433 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.compnet.com.pl 21.03.07, 16:26 a myslisz , że bank daje ci kredyt za darmo , każdy kredyt to odsetki i wiąze się , ze zapłacisz wiecej , biorac w rapidzie 15 tys zaplącisz ponad 500zl na 3 lata to chyba nie az tak duzo , sprawdz sobie profireal tam to dopiero szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom tonący brzytwy sie chwyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:48 generalnie porównując oferty rapidy, profirealu i tego pfk czy jakoś tak to rapida jest najbardziej korzystna z tych trzech firm. pfk to wyciągacze 750 złi jest to zwykłe oszustwo. profireal zdziera na maksa, ale udziela pożyczek rapida zdziera minej niż profireal. wiadomo ze coś za coś. nie ma co szkalowac ze rapida czy profireal zdzierają i że nie brać, ale te firmy zostały stworzone po to by dawac osobom, na kótre banki wypinają d....e bo bik mają zasyfiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: tonący brzytwy sie chwyta IP: *.nordeabank.pl 01.04.07, 10:27 racja... ale BIK sie sam nie zasyfia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.compnet.com.pl 21.03.07, 20:28 hm to chyba strata dla bankow , ktore tez wcale nie są tanie , sprawdzajac np bik i ktoś tam coś ma nie tak lub miał i już nie dostanie kredytu , kazdemu moze sie coś w zyciu wydarzyć , ( choroba itd) drogę ma zamkniętą .Następny przykład ktoś bierze kredyt 1 raz i jaka bank ma pewnosc ze bedzie spłacal , albo ktoś juz spłacil kilka kredytow ,bierze nastepny -stracił prace i nie ma z czego placic.....dlatego wpis do biku wcale nie jest dowodem ze ktoś splaci kredyt ...po to są podpisywane weksle i inne zabezpieczenia Odpowiedz Link Zgłoś
rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 22.03.07, 15:54 Magik Nie czaruj:) ja wiem jaka jest przyznawalnosc według swoich wniosków- widocznie trafiam na dobrych klientów:) Odpowiedz Link Zgłoś
izka1379 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 27.03.07, 22:39 kiedy rapida a raczej "MANDARYNKA " bedzie dzialac w zakopanem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.compnet.com.pl 21.03.07, 21:00 mam pytanie czy rapida sprawdza BIG Odpowiedz Link Zgłoś
pfk24 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 22.03.07, 08:14 rapida sprawdza BIK Odpowiedz Link Zgłoś
rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 22.03.07, 15:51 nie sprawdza BIK - nie jestesmy bankiem i tego nie sprawdzamy Odpowiedz Link Zgłoś
rapida1 do MAGIKA 22.03.07, 15:55 Magik nie czaruj:) widocznie mam dobrych klientów i moje statystyki mówią inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
rapida1 do Magika 22.03.07, 15:56 jestes z krakowa?? i moze pokłocisz sie w 4 oczy??? juz widze jak to robisz:) tylko tu jestes zapewne taki odważny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: do Magika IP: *.compnet.com.pl 22.03.07, 16:08 a co jest przechowywane w BIG??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek do rapidy IP: *.compnet.com.pl 22.03.07, 16:10 pytanie o BIG mialo byc do rapidy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik do Rapida1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:52 oczy masz pewnie ladne, ale czy mowią prawde? zacznij od scoringu, a nie pisz o tych do ktorych jedziesz na pewniaka bo sie tylko osmieszasz, co ty myslisz, ze stare agencje nie wiedza jak rapida działa i ilu nie doszłych klientów przez 20zł zaległości do nas trafia, a byli wdczesniej u was i niby czego sie mam bac, ciebie? sorry odrobine pokory, rynek jest jeden, a klientow wielu. boli cie to co pisze, bo nie jest zgodne z prowadzona reklama na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek do magik IP: *.compnet.com.pl 22.03.07, 22:07 prowadzisz biuro kredytowe , potrafisz załatwić pożyczkę na lepszych warunkach bez bik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik od Magika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 12:21 mandarynka i rapida to własność providenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bana Re: od Magika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 07:06 Obie dziwne firmy sprawdzają BiK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 12:39 potrzebuję pożyczki minimum 400 tys bez biku i nie w profirealu ani w mikołowie agnicha19@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.tvgawex.pl 25.04.07, 13:58 prosze o kontakt pod adresem niuman@o2.pl chcialbym wziasc pozyczke Odpowiedz Link Zgłoś