Dodaj do ulubionych

pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków

14.03.07, 11:59
od 9,75% , wymagany dochód 700 zł netto , pieniądze w 3 dni na koncie
Obserwuj wątek
    • Gość: xymena Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:12
      Jestem z Dolnego Śląska.Dałoby radę taką pożyczkę załatwić? Co to za bank jest?
      • Gość: Agata Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:19
        Provident
      • Gość: Maciek Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:20
        A jezeli w Providencie mialem windykacje to mi dadza ta pozyczke?
        • rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 15.03.07, 20:34
          to nie jest provident tylko ma powiązania, ale działa na innej zasadzie i ma
          niskie oprocentowanie wiec prosze nie porównywac z providentem , jesli ktos ma
          windykacje w providencie to niestety ale nie dostanie tej pozyczki
          • Gość: Rapida to Providen Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.chello.pl 19.03.07, 21:03
            finanse.wp.pl/POD,22,wid,8775624,prasa_22.html
    • Gość: ola Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.compnet.com.pl 15.03.07, 16:19
      hm raczej nie ale zadzwon zapytaj chyba warunkiem jest dobrze spłacany prowident
      • Gość: Marian Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:01
        Czyli w przypadku gdy provident odmowi to nie ma nawet poc co dzwonic do rapidy
        skoro to jedno i to samo
        • Gość: ola Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.compnet.com.pl 15.03.07, 22:04
          a podaj mi bank ktory udzieli ci pozyczki po windykacji .....??
          • Gość: Stopida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 22:48
            To jakas chodzaca reklama i zasmieca forum
            • rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 16.03.07, 09:29
              masz racje to reklama :) ale mnóstwo ludzi juz z niej skorzystało i są
              zadowoleni:) pozdrawiam
          • Gość: Marian Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 09:07
            Jaki bank udzieli kredytu po windykacji?AIG,Zagiel
            • Gość: Stopida Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.centertel.pl 16.03.07, 12:20
              Ale publikowanie postow po kilka razy i zasmiecanie forum nikomu sie nie podoba
              • rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 16.03.07, 13:31
                mnie reklamy w tv tez sie nie podobają :D aż rak razi Cie w oczy? przepraszam
                ale chce troche rozreklamowac firme która daje świetne pozyczki :)
          • anielara Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 20.04.07, 14:45
            Firma zagraniczna kapital prywatny udziela pozyczek moje gg 9131770 lub kom.605
            988 818
    • poe5 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 17.03.07, 07:06
      Przyznawalność poniżej średniej,szkoda zachodu i czasu.A procent nie taki niski
      bo średnio trzeba 1/3 oddac za nic.A dodatkowo opłaty za sporządzenie wniosku i
      inne prowizje.Jak podsumujesz,to provident.
      • rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 17.03.07, 11:18
        a co Ty tam wiesz? nic nie wiesz :D
      • rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 17.03.07, 11:20
        poza tym oprocentowanie jest od 9,75 w skali roku i pomysl sobie co zrobi
        człowiek który nie dostanie pozyczki w banku?? pójdzie do sąsiada? po to są
        włąsnie takie firmy jak ta by pomóc ludziom w uzyskaniu pieniędzy i wcale nie
        jest tak jak w providencie. nawet nie wiesz jak ludzie są wdzieczni za
        pomoc..aż sie miło pracuje gdy człowiek czuje sie innym potrzebny wiec nie pisz
        takich bzdur. pozdrawiam i bez urazy
      • Gość: do poe5 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.compnet.com.pl 17.03.07, 11:43
        ciekawe skąd masz takie wiadomości co do przyznawalnosci tej pozyczki , moja
        mama ją otrzymała bez problemu pozdrawiam
        • rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 17.03.07, 11:54
          to było do mnie??? ja pracuje w rapidzie i wiem jaka jest przznawalnosc i
          ludzie są zadowoleni i naprawde atmosfera jest bardzo miła :D
          • Gość: salsa Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.org.pl 17.03.07, 22:57
            Taa,ja starałam sie o pozyczkę w rapidzie,chcieli ode mnie druki RMUA,ze mój
            pracodawca płaci za mnie ZUS.Druków nie dostałamBóg jeden raczy wiedziec
            czemu,pewnikiem ZUSu za mnie nie płacą albo zalegają :/ I w ten oto sposób
            pozyczki też nie dostałam:/
            I stwierdzenie,ze Rapida to nie to to samo co Provident-to prawda,zasady inne
            ale firma ta sama ;)
            • rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 18.03.07, 08:35
              ja tylko chce pomóc ludzim w pozyczce a wiekszosc tu ma pretensje o
              cos...wiecei ile ludzi dzwoni z ogłoszenia z normalnej gazety i jak są potem
              wdzięczni? az naprawde człowiek czuje sie dobrze ze moze komus pomóc. a Tu
              tylko pretensje i pretensje , nikt nie dostanie prze3ciez pieniedzy jesli jest
              po uszy gdzies zadłuzony , a ja nie napisałam ze to instytucja charytatywna, a
              jelsi ktos żadał druków z ZUS - oznacza ze pracodawca jest mało wiarygodny,
              albo ze w kadrach nikt nie odbierał by powierdzic dochód albo ktos w kadrach
              krecił albo ze firma widnieje jako " niewiarygodna" wiec neich nikt nie ma
              pretensji do firmy "Rapida" . to tyle na ten temat.pozdrawiam
              • Gość: Magik Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 09:30
                przyznawalność pozyczek w Rapidzie wynosi około 25%.
                to tyle co u innych i nie ma sie czym ekscytować.
                wystarczy, ze masz 10 zł w BIG lub BIK to zapomnij o kasie z Rapidy.
                co do odsetek w wysokości 9,75% to tylko lep na idiotów prawie nikt sie na to
                nie załapuje.
                Rapida to firma pożyczkowa oparta o kase z Providenta i działa jak wiele innych.
                podstawowa zaleta jest przejrzystość oferty i ona jest podstawową zaleta tego
                produktu.
                • Gość: do magik Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.compnet.com.pl 18.03.07, 21:36
                  słyszałam , że rapida nie sprawdza BIK-u , jedynym warunkiem jest dobrze
                  splacany prowident , jestem ciekawa skąd masz te dane o tej przynawalnosci ??
                  • rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 19.03.07, 08:36
                    pewnie jest z konkurencji i dlatego tak pisze:D
              • Gość: salsa Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.org.pl 18.03.07, 11:30
                F-ma istnieje,jest wiarygodna,nie ma zadłużen,tyle,ze to f-ma jednoosobowa,nie
                ma głównej księgowej ect i rapidzie się nie podobało,ze mają tylko jedną
                pieczątkę-z tego wynika,ze najlepiej ostemplowac zaswiadczenie wzdłuż i wszerz i
                będzie ok?
                A tak na nawiasem mówiąc-co ja mam wspolnego z wiarygodnością mojego
                pracodawcy?W koncu to ja staram się o kredyt a nie on...
                • pfk24 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 18.03.07, 11:34
                  wystarczy, że twój pracodawca składa deklaracje do ZUS, a nie płaci to i tak
                  RMU-łke ci powinien dać. Poproś :)
            • Gość: cobra Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 17:26
              rapida to dno długo trzeba czekać na odpowiedź trzy przyznają kredyt czy nie.
              ludzie co tam pracują nic nie wiedzą czyli pracownicy też dno.
    • Gość: Edyta Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 23:37
      Czy,jeśli mieszkam w Poznaniu, też mogę się starać tę pożyczkę?
    • Gość: Edyta Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 09:48
      czy Rapida działa na terenie całego kraju?
      • rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 19.03.07, 08:38
        działa w wielu miejscach , zadzwon na infolinie i powiedzą Ci kto jest
        odpowiedzialny za Twój rejon :) pozdrawiam serdecznie:) i miłego dnia
        wszystkim:) tym przyjaznym i tym mniej :)
        • Gość: Magik Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 12:22
          Witam,
          Rapida1 jest jak sama wspomniała etatowym pracownikiem więc prawdy o
          przyznawalności pozyczek nie ujawni :)
          Nie napisałem o Rapidzie nic złego tylko prawdę jeśli nie jest to porwada to
          poprosze (Panią)Rapide1 o sprostowanie moich wypowiedzi i o nie naciąganie
          ststystyk.
          Pozdrawiam
          • rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 19.03.07, 16:47
            Panie Magik prosze o podanie mi statystyk firmy która daje ludziom zadłuzonym
            po uszy i z windykacjami pozyczki- prosze o podanie sredniej przyznawalnosci i
            nazwe firmy tomoze wtedy bede podsyłała takich klientów do Pana i Pan wyczaruje
            im jakis kredyt z niczego :) pozdrawiam
            • Gość: xymena Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 17:14
              Podaj rapida numer na infolinię. Czy działacie na Dolnym Śląsku?
            • Gość: Magik Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:25
              statystyka wszędzie jest jedna, 100 wniosków, 25 przyznanych pożyczek daje nam
              25% i udowodnij wszystkim, że nie jest tak w rapidzie.
              do samego produktu nie mam zastrzeżeń, ale reklamowanie jego jako najbardziej
              przystępnego nijak ma się z prawdą statystyka jest jedna dla wszystkich :)
              • Gość: Magik Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:38
                A jeszcze jedno, twój nr. P54 świadczy, że jesteś nowa w branży, a i daty
                twoich postów też :)
                Pozdrawiam serdecznie Magik
                • Gość: Przeczytaj!!!!!! Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.chello.pl 19.03.07, 21:07
                  finanse.wp.pl/POD,22,wid,8775624,prasa_22.html NAJPIERW TO PRZECZYTAJCIE A POTEM BIERZCIE POZYCZKE W RAPIDZIE ŻYCZLIWA
                  • pfk24 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 21.03.07, 11:16
                    Polska Finansowo-Kredytowa Sp. z o.o. oferuje produkty finansowe oparte na
                    prywatnych źródłach finansowania (niebankowe). PFK jest POŚREDNIKIEM pomiędzy
                    właścicielami kapitału, a klientem
                    i z tego tytułu pobiera opłaty rejestracyjne i prowizje.
                    •Przedstawiciel ma za zadanie skojarzyć klienta z firmą PFK, która
                    udzieli mu pożyczki.
                    •Pożyczki są zawsze gotówkowe i przelewane na wskazane konto bankowe:
                    Flexi Start-do 15 000zł-spłata od 1–6lat
                    Flexi Auto-do 80% wartości auta spłata od 1–6lat
                    Flexi Hipoteka do 100% wartości spłata do 30 lat
                    •Nie jest to kredyt na zakup auta czy nieruchomości lecz pożyczka
                    gotówkowa pod zastaw auta
                    czy nieruchomości już istniejących, których pożyczkobiorca jest
                    właścicielem/współwłaścicielem.
                    •Oprocentowanie pożyczkek na poziomie 12-14% (promocja 6.9%), a prowizja
                    za obsługę
                    wynosi 8-12%.
                    •Pożyczka gotówkowa do 15 000zł jest pod zabezpieczenie wekslowe.
                    •Wiarygodności klienta NIE SPRAWDZA SIĘ w BIK, na CZARNEJ LIŚCIE w
                    BIG, u KOMORNIKA,
                    czy przez ZAŚWIADCZENIA o ZAROBKACH lub DOCHODACH Z DZIAŁALNIOŚCI GOSPODARCZEJ.
                    •Ze względu na duże ryzyko takich produktów Klient jest weryfikowany
                    inaczej niż przez banki. Wykupuje on umowę kliencką FlexiUmowa w wysokości
                    750zł, która uprawnia do korzystania
                    z wszystkich produktów Flexi jak i też z nowo wprowadzanych do Polski np.
                    tańsze paliwo, prąd.
                    •Klient pożyczkę FlekiStart dostaje w 2-3 transzach, nigdy za pierwszym
                    razem nie otrzymuje całości tylko część, a po 3 terminowo wpłaconych ratach
                    otrzymuje kolejne transze wypłat..
                    •Przy określaniu wartości pierwszej transzy firma PFK bierze pod uwagę
                    wiek klienta, stan rodzinny, oświadczenie o stanie majątkowym i w zależności od
                    swoich kalkulacji przyznaje kwotę wypłaty.
                    •We Flexi Hipoteka najpierw klient dostaje 35%, a po 3 terminowych
                    ratach pozostałą kwotę.
                    •We Flexi Auto klient otrzymuje do 80% wartości auta.
                    Kontakt:
                    pfk24@gazeta.pl
                    GG: 247049
                    tel. 510252433
                  • Gość: olka Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.compnet.com.pl 21.03.07, 16:26
                    a myslisz , że bank daje ci kredyt za darmo , każdy kredyt to odsetki i wiąze
                    się , ze zapłacisz wiecej , biorac w rapidzie 15 tys zaplącisz ponad 500zl na 3
                    lata to chyba nie az tak duzo , sprawdz sobie profireal tam to dopiero szok
                    • Gość: tom tonący brzytwy sie chwyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:48
                      generalnie porównując oferty rapidy, profirealu i tego pfk czy jakoś tak to
                      rapida jest najbardziej korzystna z tych trzech firm.

pfk to wyciągacze 750 złi jest to zwykłe oszustwo.

profireal zdziera na maksa, ale udziela pożyczek

rapida zdziera minej niż profireal.

wiadomo ze coś za coś.

nie ma co szkalowac ze rapida czy profireal zdzierają i że nie brać, ale te
                      firmy zostały stworzone po to by dawac osobom, na kótre banki wypinają d....e
                      bo bik mają zasyfiony.

• Gość: Leon Re: tonący brzytwy sie chwyta IP: *.nordeabank.pl 01.04.07, 10:27
                        racja... ale BIK sie sam nie zasyfia :)
                    • Gość: mateusz Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.compnet.com.pl 21.03.07, 20:28
                      hm to chyba strata dla bankow , ktore tez wcale nie są tanie , sprawdzajac np
                      bik i ktoś tam coś ma nie tak lub miał i już nie dostanie kredytu , kazdemu moze
                      sie coś w zyciu wydarzyć , ( choroba itd) drogę ma zamkniętą .Następny przykład
                      ktoś bierze kredyt 1 raz i jaka bank ma pewnosc ze bedzie spłacal , albo ktoś
                      juz spłacil kilka kredytow ,bierze nastepny -stracił prace i nie ma z czego
                      placic.....dlatego wpis do biku wcale nie jest dowodem ze ktoś splaci kredyt
                      ...po to są podpisywane weksle i inne zabezpieczenia
                • rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 22.03.07, 15:54
                  Magik Nie czaruj:) ja wiem jaka jest przyznawalnosc według swoich wniosków-
                  widocznie trafiam na dobrych klientów:)
        • izka1379 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 27.03.07, 22:39
          kiedy rapida a raczej "MANDARYNKA " bedzie dzialac w zakopanem?
    • Gość: darek Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.compnet.com.pl 21.03.07, 21:00
      mam pytanie czy rapida sprawdza BIG
      • pfk24 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 22.03.07, 08:14
        rapida sprawdza BIK
        • rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 22.03.07, 15:51
          nie sprawdza BIK - nie jestesmy bankiem i tego nie sprawdzamy
      • rapida1 Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków 22.03.07, 15:50
        sprawdza BIG
        • rapida1 do MAGIKA 22.03.07, 15:55
          Magik nie czaruj:) widocznie mam dobrych klientów i moje statystyki mówią
          inaczej:)
        • rapida1 do Magika 22.03.07, 15:56
          jestes z krakowa?? i moze pokłocisz sie w 4 oczy??? juz widze jak to robisz:)
          tylko tu jestes zapewne taki odważny:)
          • Gość: darek Re: do Magika IP: *.compnet.com.pl 22.03.07, 16:08
            a co jest przechowywane w BIG???
            • Gość: darek do rapidy IP: *.compnet.com.pl 22.03.07, 16:10
              pytanie o BIG mialo byc do rapidy
          • Gość: Magik do Rapida1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:52
            oczy masz pewnie ladne, ale czy mowią prawde?
            zacznij od scoringu, a nie pisz o tych do ktorych jedziesz na pewniaka bo sie
            tylko osmieszasz, co ty myslisz, ze stare agencje nie wiedza jak rapida działa
            i ilu nie doszłych klientów przez 20zł zaległości do nas trafia, a byli
            wdczesniej u was i niby czego sie mam bac, ciebie?
            sorry odrobine pokory, rynek jest jeden, a klientow wielu.
            boli cie to co pisze, bo nie jest zgodne z prowadzona reklama na forum?
            • Gość: jacek do magik IP: *.compnet.com.pl 22.03.07, 22:07
              prowadzisz biuro kredytowe , potrafisz załatwić pożyczkę na lepszych warunkach
              bez bik
          • izka1379 Re: do Magika 27.03.07, 22:42
            rapida to mandarynka
            • Gość: Magik od Magika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 12:21
              mandarynka i rapida to własność providenta
              • Gość: bana Re: od Magika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 07:06
                Obie dziwne firmy sprawdzają BiK
    • Gość: agnieszka Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 12:39
      potrzebuję pożyczki minimum 400 tys bez biku i nie w profirealu ani w mikołowie
      agnicha19@op.pl
    • Gość: michał Re: pozyczka bez BIK do 15 tys - kraków IP: *.tvgawex.pl 25.04.07, 13:58
      prosze o kontakt pod adresem niuman@o2.pl chcialbym wziasc pozyczke

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka