agusja 13.04.07, 14:13 jaki wybrac?czy one w ogole sie miedzy soba roznia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia821 Re: bank internetowy 15.04.07, 13:37 Różnią sie opłatami,ilością bezpłatnych bankomatów, oprocentowaniem i obsługa.Osobiście polecam Toyota Bank.Mają teraz promocje z okazji otwarcia www.toyotabank.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: bank internetowy 15.04.07, 14:19 julia821 napisała: > Różnią sie opłatami,ilością bezpłatnych bankomatów, oprocentowaniem i > obsługa.Osobiście polecam Toyota Bank.Mają teraz promocje z okazji otwarcia > www.toyotabank.pl Ja osobiscie, przeanalizowawszy aktualne oferty, za bardzo korzystny uwazam tandem refeisen bank + inteligo. Inteligo jako konto dodatkowe, do wyplacania gotowki z duzej sieci bankomatow - bo w tym pierszym nie moge sie doszukac metody na darmowe wyjecie gotowki, natomiast wyglada ciekawie pod katem przelewow internetowych, kart itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubon'ski Re: bank internetowy IP: *.broker.com.pl 17.04.07, 00:14 Sprawdź też VWBank direct. Konto za 5 PLN/mies, przelewy za darmo, karta visa za darmo, wypłaty w dowolnym bankomacie w Polsce >400 zł za darmo, poniżej za 1,50 PLN. Obsługa tel pod 0800... Ale sama strona słabo skonstruowana, nie może być na koncie współwłasność. Możliwości transakcyjne ( np. stali odbiorcy i opisy przy przelewach) mogłyby być lepsze. Ogólnie byłem zadowolony, ale po 3 latach zmieniłem na Millennium... mBank ciekawy, ale kiedys był lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: bank internetowy 17.04.07, 00:57 Praktycznie, o ile ktos nie jest z polki platynowych kart Visa (gdzie negocjuje warunki indywidualne), to nie ma kont idealnych - trzbe polaczyc sobie ze dwie oferty, przerzucajac w miare potrzeb pieniadze na drugie konto, zeby zebrac sobie wymagany przez siebie pakiet uslug. NP. male BPH bedzie mialo po zakonczeniu fuzji tak nieduzo bankomatow, ze prawdopodobnie trzeba bedzie sobie podpiac konto w Inteligo na wyplaty gotowkowe. Odpowiedz Link Zgłoś