Dodaj do ulubionych

Refinansowanie kreytu hipotecznego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 18:24
Witam. Czy ktoś może orintuje się, który bank zrefinansuje posiadany kredyt
hipoteczny na nowy. Jestem w Bik. Ewentualne dodatkowe środki potrzbuję aby
wyjść na prostą i spłacać tylko jeden kredyt hipoteczny...
Obserwuj wątek
    • wieslaw.tomczyk Re: Refinansowanie kreytu hipotecznego 22.05.07, 16:06
      Gość portalu: KW napisał(a):

> Witam. Czy ktoś może orintuje się, który bank zrefinansuje posiadany kredyt
      > hipoteczny na nowy. Jestem w Bik. Ewentualne dodatkowe środki potrzbuję aby
      > wyjść na prostą i spłacać tylko jeden kredyt hipoteczny...

jakie przeterminowane zobowiązania i jak długo są przeterminowane? Jeżeli możesz to prześlij info na mail gazety
    • Gość: ak Re: Refinansowanie kreytu hipotecznego IP: *.chello.pl 22.05.07, 22:44
      Zadzwoń pod ten numer (22)5237406 - ona mi pomogła. Miałam podobną
      sytuację /BIK/. Pozdrawiam.
    • Gość: kredytybankowe Re: Refinansowanie kreytu hipotecznego IP: *.enterpol.pl 23.05.07, 13:40
      Bank Millenium ma taką ofertę - sprawdź w porównaniu kredytów na stronie:
      kredytybankowe.w.interia.pl
      • lewakmagiera ostrzezenie millenium 30.05.07, 16:25
        milLenium? tak jak chcesz miec klopoty to faktycznie. To banda zlodziei
        (nachyła, lewak, magiera et consortes). Mialem kredyt, nie zalegalem ani na
        zlotowke, przeciwnie mialem gigantyczna nadplate jedynie pojawil sie spor jak
        ja rozliczyc. Zlodzieje wbrew umowie (wymagalo to mojego wniosku) "splacili"
        sobie część kapitału z datą w okresie najgorszym mozliwym dla mnie (kurs
        walutowy) po czym zaczeli sie domagac przeliczonych na nowo rat od pozostalej
        czesci kredytu. Gdy stwierdzilem, ze nie ma powodu znalazlem sie na liscie
        nierzetelnych dluznikow (nie wyobrazasz sobie jak stamtad trudno zniknac).
        Dopiero jak postaraszyłem fiutów arbitrem wycofali sie z części roszczeń. Po
        drodze jakiś fiut wmawiał mi na przykład iż wpłaty z nie mojego konta maja
        prawo przyjąć lub nie. SZCZERZE ODRADZAM TYCH BANDYTOW MAM NADZIEJE ZE SIE DO
        NICH DOBIORA PISMAKI BO GENEZA TEGO JEST PRZECIŻ TAK SAMO LEWA JAK OBECNE
        POSTEPOWANIE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka