Gość: gość IP: *.crowley.pl 15.06.07, 11:37 proszę o informację o możliwości wzięcia kosolidacji podzastaw nieruchomości bez bik, ale nie narok a na normalny cza kilka lat. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szean Re: kredyt hipoteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:16 Hej, szukając czegoś dla siebie wpadła mi w ręce pewna strona i może dzięki niej znajdziesz coś dla siebie. Z racji tego że poszukujesz czegoś z długim terminem spłaty to może ta oferta ci się spodoba direct.money.pl/millennium/kredyty_hipoteczne_kredyt_konsolidacyjny.html a jeśli nie to są też tam oferty innych banków. Mam nadzieje że się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike do szean IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:36 > Hej, szukając czegoś dla siebie wpadła mi w ręce pewna strona i może dzięki nie > j > znajdziesz coś dla siebie. Z racji tego że poszukujesz czegoś z długim terminem > spłaty to może ta oferta ci się spodoba jasne , szukajac dla siebie :) hahahahha, ale gamoń z ciebie jest, wciskasz swoją strone z sytemu partnerskego i tyle,a tu nie znajdzie nikt z problemami z bikiem kredytu. spadaj na szczaw Odpowiedz Link Zgłoś