Dodaj do ulubionych

Gdzie profesjonalizm ING BŚ ?

IP: *.chello.pl 19.06.07, 12:32
Okazuje się ING Bank Śląski wprowadził nowy zwyczaj w obsłudze klienta.Dostałem propozycję podpisania umowy ubezpieczeniowej przez telefon.Dzwoniono z anonimowego telefonu.Pani w oddziale powiedziała że stosuje się takie praktyki.Niby dlaczego mam ujawniać anonimowemu rozmówcy swoje dane identyfikacyjne? Chromolę takie transakcje.
Obserwuj wątek
    • mamaigora1 Re: Gdzie profesjonalizm ING BŚ ? 19.06.07, 14:19
      Gdy podpisywałes umowe z bankiem to pewnie pozwoliłes mu wspanialomyslne uzywac
      swoich dancyh do celow marketingowych, a grupa ING jest duża i swiadczy usługi
      finansowe przerozne - miedzy innymi ubezpieczenia.

na drugi raz nie podpisuj sie dobrowolnie pod klauzula o przetwarzaniu danych
      osobowych i masz świety spokój.
      • Gość: Ewa Re: Gdzie profesjonalizm ING BŚ ? IP: 213.199.198.* 19.06.07, 21:36
        Ja niestety tez popelnilam ten blad podajac swoj numer telefonu. Teraz anonim
        dzwoni do mnie w godzinach pracy i czyta mi ulotki reklamowe. Myslalam, ze beda
        mi dawac znac o ciekawych ofertach. Niestety dali znac tylko o karcie
        kredytowej i ubezpieczeniach, ale o tym, ze mozna zainwestowac w fundusz bez
        oplaty dystrybucyjnej, to juz sie sama musialam dowiedziec.
        Musze cofnac pozwolenie. Po prostu mialam lepsze zdanie o profesjonalizmie tej
        grupy.
      • Gość: mich. Re: Gdzie profesjonalizm ING BŚ ? IP: *.chello.pl 20.06.07, 15:06
        To że zadzwonili to mały pikuś.Jakim czołem oczekują podpisania umowy przez telefon na anonimowy numer?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka