Dodaj do ulubionych

Konto aquarius w Multibanku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:19
Kto ma tam konto ????? jakie macie uwagi ????? warto zalozyc konto ???? Z
góry dziekuje za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • mijka Re: Konto aquarius w Multibanku 21.06.07, 08:30
      Konto Aquarius jest dla klientów, którzy mają wpływy z tyt. wynagrodzenia czy
      wpłaty własne 5 tys lub depozyty (lokaty, fundusze itp) na 100tys.

Masz indywidualnego opiekuna, dostęp do produktów inwestycyjnych, do których
      nie mają dostępu posiadacze innych kont, preferencyjne warunki kredytowe i
      udogodnienia dot. dokumentów, wyzsze limity na kartach i kredytu odnawialnego,
      dostęp do stron klubowych, rachunek oszczędnościowy Multimax Aquarius z wyzszym
      oprocentowaniem od lokat i w ogóle możliwość negocjowania lokat....

Poza tym tak jak inni klienci masz możliwość zakupu ponad 115 funduszy przez
      internet za darmo, bezpłatną usługę maklerską, wszystkie przelewy darmo...

Moim zdaniem jest to bardzo dobre konto i warto żebyś zaryzykowała i sama się o
      tym przekonała

pozdrawiam
      mijka
      • Gość: Hintaa Re: Konto aquarius w Multibanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:42
        a te fundusze to jakies rentowne chcociaz ????
        • bwportal.pl Re: Konto aquarius w Multibanku 21.06.07, 11:53
          Sprawdź:
          www.multibank.pl/dla_ciebie/centrum_oszczedzania/fundusze_inwestycyjne/?typeToFilter=noFilter&oldSortOrder=&hasIke=true&sortname=returnRateYear3
        • mijka Re: Konto aquarius w Multibanku 21.06.07, 22:17
          Hintaa nie rozumiem Cię do końca, w linku, który miałas podany są
          wyszczególnione fundusze i to jaki wypracowały zysk dla inwestorów w ciagu 1
          mies, 3 mies, 6 mies czy roku.. Np. dla mnie wynik 11% przy funduszu akcyjnym
          wypracowany tylko w ciagu 1 mies, to naprawdę bardzo dobry rezultat. Jak będzie
          więcej, to będzie to dla mnie bardzo dobra wiadomość, jak zejdzie do 8% w skali
          mies to tez będę zadowolona..

Chodzi o to, że ja mniej więcej wiem czego chcę i jakiego oczekuję zysku. A jak
          jest z Tobą??
    • Gość: Hintaa Re: Konto aquarius w Multibanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 15:30
      a czy ktos sie zna czy to są dobre fundusze w porównaniu z innymi ???
      • bwportal.pl Re: Konto aquarius w Multibanku 21.06.07, 16:36
        Tutaj masz wyniki chyba wszystkich funduszy w kraju:
        www.fundi.pl/index.php?action=notowania&order=aq_3y&order_dir=descPorównaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka