ja.ce 08.07.07, 18:12 Czy jest w sieci prosty i darmowy program do wystawiania faktur? Będę wdzięczny za jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: Czy jest prosty darmowy program do fakturowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:25 ifirma.pl korzystam od dwoch lat. polecamkomu tylko moge. Nie jest darmowy - abonament mies. 40 pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esiq Re: Czy jest prosty darmowy program do fakturowan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:32 spam spam spam a czy polecając masz porównanie do innych programów i ofert konkurencji czy kupilas pierwszy program z brzegu i nie wiesz ze są inne o niebo lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
bwportal.pl Re: Czy jest prosty darmowy program do fakturowan 09.07.07, 22:38 40zł/m-c?? To nie jest darmowy program. To nawet nie jest tani program! Darmowe: dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=75&filtr=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ ja mam fajny program z fundacji IP: *.eu.org 11.07.07, 17:06 wpłaciłem dobrowolny datek na fundację (ja wpłaciłem 20 zł) i dostałem kod do programu. Program jest prosty i w sumie bardzo fajny (ma wprawdzie parę miejsc, które działają dość dziwnie, ale ostateczny efekt jest OK, (program robi wszystkie faktury VAT, ewidencje, sprawozdawczość, baza kontrahentów itede) Mam małą firmę i jestem b. zadowolony, nie kupuję jakichś programów z niepotrzebnymi wodotryskami. Przy okazji wsparłem fundację pomagającą bezrobotnym. www.workman.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czy jest prosty darmowy program do fakturowan IP: 195.205.154.* 31.07.07, 08:48 Witam,Faktura InVista, moze darmowy nie ale bardzo tani i fajny. www.faktura.ibisystem.pl moze sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
benjaminblimchen Re: Czy jest prosty darmowy program do fakturowan 04.08.07, 23:24 jak korzystam z MR Faktury Pro w pełni darmowy. Trochę mu brakuje, ale jak na moje potrzeby jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka86 Re: Czy jest prosty darmowy program do fakturowan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.13, 10:02 ja korzystam z systemu sprzedaży i magazynu Bizin za darmo, dostęp online naprawdę miło można wystawiać wszelakie faktury polecam www.bizin.pl Odpowiedz Link Zgłoś