Dodaj do ulubionych

BIK a kredyt za granica

IP: *.cable.ubr04.edin.blueyonder.co.uk 13.08.07, 20:03
mam zaciagnety kredyt gotowkowy za granica dokladnie w Wielkiej Brytanii. Potrzebuje wziasckredyt rownierz w Polsce czy BIK sprawdzajacmoje dane doszuka sie sie mam zadluzenia w banku za granica?(co zmniejszy moja wysokosc kredytu w Polsce)
Obserwuj wątek
    • Gość: easy_rider Re: BIK a kredyt za granica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 15:27
      nie - BIK skupia banki i instytucje zrzeszone w BIK.
      To nie jest jakaś wszystkowiedząca demoniczna instytucja tylko
      głupawa baza danych z głupawymi informacjami dla głupawych
      pseudoanalityków bankowych zeby ci mogli podejmować swoje
      głupawe "decyzje kredytowe" na podstawie głupawych informacji
      tworzących tzw. "historię kredytową"
      • Gość: jacek Re: BIK a kredyt za granica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 18:29
        niektóre banki patrzą z przymrużeniem oka na BIK (np. Dom Bank)
        • Gość: o Re: BIK a kredyt za granica IP: *.cable.ubr04.edin.blueyonder.co.uk 14.08.07, 18:49
          ok dzieki. a czy przy staraniu sie o kredyt pytaja czy mam gdzies wziety kredyt za granica i czy nci mi niue grozi jak ukryje prawde :P ?
          • Gość: klient Re: BIK a kredyt za granica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.07, 18:36
            nie pytaja, mozesz ukryc !!!!!

a najlepiej wziasc raport z bik o sobie

jesli osobiscie bezplatnie jesli listownie to 10 zl

BIK
            ul pruszkowska 17

warszawa

www.bik.pl
          • witek_dll Re: BIK a kredyt za granica 16.08.07, 21:25
            niektóre bank czasami bardziej chce udzielić kredytu niz klient go
            wziąć, więc nie masz sie co martwic
    • wieslaw.tomczyk Re: BIK a kredyt za granica 16.08.07, 21:50
      Gość portalu: ola napisał(a):

> mam zaciagnety kredyt gotowkowy za granica dokladnie w Wielkiej Brytanii. Potrz
      > ebuje wziasckredyt rownierz w Polsce czy BIK sprawdzajacmoje dane doszuka sie s
      > ie mam zadluzenia w banku za granica?(co zmniejszy moja wysokosc kredytu w Pols
      > ce)

jezeli pracujesz za granicą to część banków standardowo wymaga dokumentu z BIKu z kraju w którym pracuje kredytobiorca.
      • Gość: Goska Re: BIK a kredyt za granica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 15:57
        jak ja brałam ostatnio kredyt na mieszkanie w dom banku, to wystarczyło im tylko
        zaświadczenie o dochodach na ich formularzu po angielsku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka