Dodaj do ulubionych

kredyt samochodowy bez BIK

16.08.07, 12:49
do 10.08.2007 r zostal wprowadzony nowy produkt kredytowy oferowany
przez naszą agencję (na rynku polskim jest już od kilku lat)
Produkt ten jest kierowany do wszystkich osob ktore chca zakupic
pojazd max ośmio letni.
wymagania:
zatrudnienie na okres nie krotszy niz okres kredytowy
pelny etat
wplata wlasna 20% Po okazaniu wydruku z BIK
wplata wlasna 40% bez okazywania BIK
wycena rzeczoznawcy z DEKRY (platna 250 zl) czas umowienia sie z
rzeczoznawca 24h robocze do chwili spisania (istnieje mozliwosc za
posrednictwem telefonu w celu przyszpieszenia) wniosku.
ubezpieczenie (pakiet) mozna doliczyc do kredytu - cesja AC
pojazd musi byc zarejestrowany w polsce
minimalna wartość przelewu za pojazd 5000 zł (kredyt jest udzielany
tylko w polskiej walucie)

w przypadku zainteresowania prosimy o kontakt telefoniczny pod nr.
tel. 0793 336 392 lub 0501 822 822 (prosić Maćka lub Roberta)
dopuszczalne są zapytania wysyłane smsem (oddzwaniamy)
Obserwuj wątek
    • krzysztof_k2 Re: kredyt samochodowy bez BIK 19.08.07, 18:41
      witam, interesuje mnie kredyt samochodowy, ale co tzn bez BIK i jak
      agencji jestes przedstawicielem. pozdr
      • doradzam Re: kredyt samochodowy bez BIK 02.09.07, 00:09
        s(iema posrednika 250 zl:) belpolds@interia.pl
      • doradzam Re: kredyt samochodowy bez BIK 02.09.07, 00:13
        150 za doradztwo i 20% wplaty bez bik:) max 13 lat od tego minus
        wiek auta, zaden bank nie finansuje sprowadzany(h aut, (hyba, ze pod
        zastaw, zapla(isz dadza na refinansowanie ale zdzierstwo jak za
        droga gotowke.
    • Gość: maja Re: kredyt samochodowy bez BIK IP: *.acn.waw.pl 20.08.07, 09:01
      To jest AUTO CASH , produkt firmy Eurofaktor. Uważajcie oprocentowanie
      większe niż w prowidencie . Biorąc 10.000 , zwracacie 40.000.
      Produkt dla bardzo zdesperowanych.
      • krzysztof_k2 Re: kredyt samochodowy bez BIK 20.08.07, 20:29
        to trzeba na to uwazac na maksa. moze Maja mi podpowie, co w takim
        razie jest najlepszego na zakup auta? pozdrawiam
        • Gość: malutki Re: kredyt samochodowy bez BIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 22:00
          A to trzeba za tym troche pochodzić :) Lub poszperać w sieci...Ale z info na
          stronkach z porównaniami kredytów trzeba uważać...czasmi mają tam nieaktualne
          info...
          • krzysztof_k2 Re: kredyt samochodowy bez BIK 22.08.07, 20:23
            masz racje malutki, ale jak sie chodzi po odpowiednich portalach i
            czyta artykuly jak np
            www.bankier.pl/wiadomosc/Kredyt-AutoOkazja-w-ofercie-GE-Money-Banku-1624338.html
            to mozna cokolwiek poszerzyc swoja wiedze. ktos moze zetknal sie z
            tym co tu opisuja eksperci?
            • Gość: Teacher Re: kredyt samochodowy bez BIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 14:42
              Widziałem ten artykuł jakiś czas temu...brzmi interesująco. Sam nie długo będę
              się rozglądał za takim kredytem bo moje autko już kończy swój żywot...Z tego co
              tam jest napisane to ciekawa propozycja...
              • krzysztof_k2 Re: kredyt samochodowy bez BIK 27.08.07, 21:18
                o to widze ze mam kompana, a masz juz na oku jakies konkretne oferty
                i jaka kwota wchodzi w gre? ja widze ze lepiej wziasc wieksza, bo
                mlodsze auto i mniejsze oprocentowanie, podwojna korzysc.
                • Gość: Teacher Re: kredyt samochodowy bez BIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 00:13
                  Może i tak ale ja niestety raczej celuje w auto 5-7lat...mały wkładzik własny a
                  kredyt tak z 5-7k zobaczymy...auto jeszcze nie wybrane...jak wybiorę to się będę
                  zastanawiał ;)
                  • krzysztof_k2 Re: kredyt samochodowy bez BIK 29.08.07, 20:43
                    no 5 lat to jeszcze swiezy temat i tego raczej bym sie trzymal 4-5
                    letnie auto to dobry wybor. ja szukam czegos wiekszego, rodzina sie
                    powieksza:) no i to strzal na kilka lat takze wiek gra role, a ze
                    brakuje kilku tysi to taka "autookazja" jest dla mnie ratunkiem. Ty
                    za czym sie rozgladasz?
                    • Gość: teacher Re: kredyt samochodowy bez BIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 23:48
                      Właśnie raczej za autem rodzinnym...może nawet młodszego bym wziął to wszystko zależy od wielu czynników...ale kredyt raczej na pewno trzeba b ędzie pobrać...
                      • krzysztof_k2 Re: kredyt samochodowy bez BIK 02.09.07, 17:30
                        to co bedzie glownie decydowac o wieku auta, oprocentowanie i forma
                        splaty kredytu jest decydujaca? pozdr
                        • Gość: Teacher Re: kredyt samochodowy bez BIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 19:36
                          Nie do końca rozumiem...Nie wiem na jakie auto się zdecyduje poprostu i
                          tyle...oprocentowanie jest porównywalne w miarę...A kredyt i tak będzie zależny
                          od ceny auta ;)
                          • krzysztof_k2 Re: kredyt samochodowy bez BIK 03.09.07, 20:44
                            no nie da sie ukryc ze ilosc rat i ich wielkosc zalezy od ceny auta,
                            z tego co sie sam orientowalem to warto jednak kupic mlodsze auto bo
                            warunki splaty sa bardziej korzystne.
                            • Gość: Teacher Re: kredyt samochodowy bez BIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 22:34
                              No wcale się nie dziwie...w razie wpadki ze spłatą bankowi bardziej się opłaca
                              mieć 3 letnie auto niż 10 letnie :) Heh jeszcze się zastanawiam,cały czas
                              przeglądam oferty...
                              • krzysztof_k2 Re: kredyt samochodowy bez BIK 05.09.07, 20:13
                                juz nie przasadzajmy z ta wpadka:) wkoncu to niezbyt duze pieniadze,
                                a ja podchodze do tego w ten sposob ze to ja korzystam kupujac
                                nowsze auto, bo jest nowsze to raz i mniej splacam odsetek to dwa:)
                                mam racje? znalazles moze cos nowego? pozdr
    • bogaty_ojciec a jakąś stronę to macie? 02.09.07, 20:12
      czy tylko same telefony?
      • krzysztof_k2 Re: a jakąś stronę to macie? 06.09.07, 22:25
        nie wiem o jaka strone pytasz, ale skoro rozmowa jest o samochodach
        i kredytach to polecam ogloszenia na:
        www.autotrader.pl/pl/motoryzacja/start-moto.asp
        • Gość: Teacher Re: a jakąś stronę to macie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 19:43
          spoko stronka...a z tymi ogłoszeniami to prawda?
          • krzysztof_k2 Re: a jakąś stronę to macie? 12.09.07, 21:08
            no jak nie jak tak:) tylko nie wiem jaka jest czestotliwosc:) dobry
            pomysl, tak?
            • Gość: Penetrator Re: a jakąś stronę to macie? IP: 195.33.69.* 17.09.07, 10:47
              Witam ..

Ja bije w strone Passata TDI combi - roczniki 2003-2005

cena: do 50tyś dlatego bede sprowadzal z niemiec ..

Co do kredytu .. to dzisiaj zacząłem szukać .. :)
      • Gość: gosc Re: a jakąś stronę to macie? IP: *.centertel.pl 18.10.07, 12:14
        www.auto-bank.pl
    • Gość: Guss Re: kredyt samochodowy bez BIK IP: 62.215.3.* 17.09.07, 10:59
      Mnie ta oferta pasuje! Bomba!
      • krzysztof_k2 Re: kredyt samochodowy bez BIK 17.09.07, 20:27
        Penetrator widzę, że kolega ostro gra:) Znalazłem trochę fachowej
        prasy,
        www.bankier.pl/wiadomosc/Boom-na-kredyty-samochodowe-GE-Money-Banku-1639229.html
        • Gość: Teacher Re: kredyt samochodowy bez BIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 14:16
          Czytałem ten artykuł i w sumie się nie dziwię...teraz ludzie zmądrzeli i juz
          taniej lipy nie chcą brać...A poza tym stać jest ich na kredyt na samochód...
          • krzysztof_k2 Re: kredyt samochodowy bez BIK 24.09.07, 22:12
            Ciężko mówić o tanim bądź drogim kredycie samochodowym,
            oprocentowanie jest porównywalne, ale warto chyba wybrać solidność i
            doświadczenie.
            • Gość: Teacher Re: kredyt samochodowy bez BIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 21:25
              Pewnie że tak...Zaufanie i pewność to dobra rzecz...
              • krzysztof_k2 Re: kredyt samochodowy bez BIK 26.09.07, 21:05
                Kiedy kredytodawcą jest bank o tradycjach międzynarodowych i z
                wieloletnim doświadczeniem, moim zdaniem bardziej możemy liczyć też
                na zniżki.
                • Gość: Teacher Re: kredyt samochodowy bez BIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 18:53
                  Wiesz i tak to zależy od Ciebie...Bo im lepszym jesteś klientem dla banku tym
                  bardziej korzystniejsze warunki możesz uzyskać...
                  • krzysztof_k2 Re: kredyt samochodowy bez BIK 10.10.07, 21:21
                    No tak, ale jak można przekonać bank że jest się dobrym klientem,
                    skoro np dopiero staram się o kredyt w danej placówce i nie miałem z
                    nimi żadnych kontaktów?
                    • Gość: Teacher Re: kredyt samochodowy bez BIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 22:43
                      Na przykład swoją zdolnością kredytową ...
                      • krzysztof_k2 Re: kredyt samochodowy bez BIK 17.10.07, 21:35
                        no fakt, to jest mocny argument o ile ta zdolność jest wysoka. wie
                        ktoś może jak ją wyliczyć i czy wszystkie banki wymagają takich
                        samych zaświadczeń zanim dadzą kredyt?
                        • Gość: Teacher Re: kredyt samochodowy bez BIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 15:20
                          Raczej tak...wiesz te gadania o szybkim i tanim kredycie można między bajki
                          włożyć...szybko to w Providencie jest...ale jakie oprocentowanie...masakra...
                          • krzysztof_k2 Re: kredyt samochodowy bez BIK 25.10.07, 21:00
                            ee, z tego co się zorientowałem w ostatnich dniach, to wcale nie
                            jest tak źle, jeżeli masz wszystkie dokumenty to nie trwa to tak
                            długo a i oprocentowanie nieporównywalnie mniejsze niż we
                            wspomnianym providenencie. wogóle nie wiem jak ludzie się jeszcze na
                            to nabierają.
                            • Gość: Teacher Re: kredyt samochodowy bez BIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 18:35
                              Wiesz mało formalności i dokumentów odbija się na oprocentowaniu...Ludzie myślą
                              że szybko i tanio kasę dostaną na gębę....
                              • krzysztof_k2 Re: kredyt samochodowy bez BIK 01.11.07, 21:44
                                No niestety, aż tak dobrze to nie ma, chociaż pewne banki
                                umożliwiają zaciągnięcie kredytu za pośrednictwem internetu, więc
                                niejako też na gębę. Całe szczeście, że ma się możliwość odstąpienia
                                od kredytu czy pożyczki w ciągu 10 dni.
                                • Gość: Teacher Re: kredyt samochodowy bez BIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 22:23
                                  Inaczej było by to lichwa...lub niezgodna z prawem umowa kredytowa :) Na
                                  szczęście muszą taki punkt umieszczać ;)
    • Gość: Aneta Re: a czy bank GMCA sprawdza bik? IP: *.gdynia.mm.pl 04.11.07, 15:42
      przy kredycie na zakup samochodu?
      • krzysztof_k2 Re: a czy bank GMCA sprawdza bik? 04.11.07, 19:51
        Wydaje mi się że nie, ale najlepiej to u źródła sprawdzić, wkońcu to
        solidna firma to warto dowiedzieć się o szczegóły.
        • Gość: Aneta Re: a czy bank GMCA sprawdza bik? IP: *.gdynia.mm.pl 04.11.07, 20:29
          dzięki, też tak mi się wydaje
          • Gość: Teacher Re: a czy bank GMCA sprawdza bik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 17:26
            A najlepiej zadzwonić...mniej czasu na pewno stracisz ;)
            • krzysztof_k2 Re: a czy bank GMCA sprawdza bik? 08.11.07, 23:16
              No zawsze to rozwiązanie:) i lepiej dzwonić do banku niż wysyłać
              maile, wiem z doświadczenia.
              • Gość: Teacher Re: a czy bank GMCA sprawdza bik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 19:25
                JA tam wole kontakt wzrokowy...przez telefon jakoś tak bezosobowo się czuję...
              • Gość: Teacher Re: a czy bank GMCA sprawdza bik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 19:27
                Kontakt Mailowy w ogóle odpada bo można się na wiadomość nie doczekać...
                • krzysztof_k2 Re: a czy bank GMCA sprawdza bik? 14.11.07, 20:47
                  Tak jak pisałem wcześniej. Przez telefon czasem lepiej, bo ktoś nie
                  wie jak wyglądasz i kim jesteś, a osobiście to jak się nie ubierzesz
                  przyzwoicie to niektórzy traktują Cię przedmiotowo. Oczywiście nie
                  można generalizować, ale sam się z tym spotykam, dopiero jak konto
                  podświetli i są spore środki to gadka się zmienia. Najlepiej
                  najpierw podzwonić, albo z doradcą pogadać.
                  • Gość: gosc Re: a czy bank GMCA sprawdza bik? IP: *.chello.pl 14.11.07, 21:26
                    Gdzie są placówki GMCA banku?
                    • krzysztof_k2 Re: a czy bank GMCA sprawdza bik? 15.11.07, 20:45
                      hmm, to zależy gdzie szukasz, osobiście i tak nie słyszałem, więc
                      nie pomogę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka