Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 18:33 Witam, mam pytanie, czy komuś udało się uzyskać pozyczkę z EU Capital Bank? Proszę o wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majeczka_0 Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? 19.09.07, 19:11 Ja. Pisałam już o tym w innym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 19:15 Tak, czytałam Twój post. Jednak trochę się boję. Niewiele osób chyba z tego skorzystało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 10:24 Czyzby? Przeciez to sie okazalo oszustwem! www.mileniumnet.pl/index-8.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? IP: *.chello.pl 22.10.07, 17:09 Podobno sprawa w prokuraturze juz. Ale nic blizej nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pośrednik Oszustwo na maxa? Chyba tak IP: *.centertel.pl 24.10.07, 14:16 i tu chyba sie zgodze. jest to jedno wielkie oszustwo. po pierwsze ktos napisał ze dostał taki kredyt ale to podstawiona osoba bo firma jeszcze nie zaczeła sprzedawać tych produktów (podobno zacznie od stycznia 2008). po drugie osoba/firma która "reprezentuje" bank nie ma pełnomocnictwa, po tzecie osoba/firma "reprezentująca" bank nie chce pokazać wpisu do KRS. po czwarte żaden bank nie pobiera pieniędzy do przedstawicieli za sprawdzenie w rejestrach (jest to koszt banku), a tym samym pośrednik nie powinien brać z góry pieniędzy od przyszłego klienta za taka usługę. Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka_0 Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? 19.09.07, 19:25 Nie chcę uchodzić za osobę, która ten bank reklamuje czy coś w tym stylu, w jednym z tematów napisano że to naciągacze więc napisałam że ja u nich pożyczkę dostałam choć też byłam pełna obaw, bo jednak trzeba za nią zapłacić 25 funtów, ale kiedy byłam w poważnej potrzebie i szukałam jakiegoś kredytu to w kilku biurach kredytowych w Łodzi, gdzie mieszkam też pobierano ode mnie opłatę, a pieniędzy nie dostałam nigdzie, a za Providenta dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 20:17 A jak długo to wszystko trwało? Kiedy dostałaś pieniądze, czytałam, że pierwszą ratę masz zapłacić 28.09. Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka_0 Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? 19.09.07, 23:28 po kilku dniach od wysłania wniosku przez internet dostałam umowę, po tygodniu od odesłania do banku dostałam mailem potwierdzenie że pieniądze zostały przelane, trzy dni później miałam je na koncie, w sumie dwa tygodnie. Kontakt mailowy z bardzo miłym panem, który odpowiadał na każde pytanie. Generalnie jestem zadowolona, choć tak jak już pisałam wcześniej również bałam się że to jakieś oszustwo. Pierwsza rata jest po miesiącu od momentu przelania pieniędzy na Twoje konto u mnie to wypada 28 września Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Rybka Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 17:00 Witam ! Mam prośbę,czy możesz mi powiedzieć gdzie można przeczytać cos więcej o Eu capital Bank o ich ofercie itd. mój imail anna.rybarska @neostrada .pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? IP: *.bsk.vectranet.pl 19.10.07, 22:20 Uprzejmie proszę Majeczka_O proszę o informację na jakie konto wpłacilaś pierwszą ratę .Jeżeli możesz podaj je publicznie , ponieważ jak ustaliłem nie udzielają oni pożyczek osobom zamieszkałym w Polsce. Brak tej informacji będzie świadczył o tym,że niestety pisałaś to na czyjeś potrzeby . Myślę,że potraktujesz ten apel poważnie , ponieważ sprawa zaczyna być nieprzyjemna, może chodzić nawet o wyłudzenie sporych kwot pienięźnych od biur kredytowych,które chciały nawiązać współpracę z tym bankiem. Faktycznie jest to specyficzny bank , lecz niestety funkcjonujący nie na Nasze potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
detektyww Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? 19.10.07, 22:40 Na co ty liczysz , majeczka_0 , jaki i jeszcze kilka osób piszących o tym , że dostały z EU CAPITAL BANK pożyczkę , to jest ta sama osoba , która dokonała oszustw na szkodę biur i ludzi . To był chwyt dla uwiarygodnienia ofert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I. Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 09:58 Ja prowadze biuro kredytowe - niestety stracilem 275 zl. Na szczescie to nie majatek. Najwazniejsze ze moi Klienci nie sa pokrzywdzeni... Odpowiedz Link Zgłoś
jotka_z Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? 26.10.07, 11:44 Ja też miałam od nich ofertę. Napisałam do EU Capital czy znają takich ludzi i oczywiście okazało się, że nie tworzą żadnej sieci w Polsce. Radzili, żeby nie wpłacać żadnych pieniędzy i nie zawierać umów. Oszuści powołują się na nich nielegalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? IP: 212.160.129.* 20.09.07, 09:37 A ile wynosi prowizja za przelamie 25 funtów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 10:05 nie bedzie prowizji za przelew w biurach kredytowych, ktore podpisza umowe EU Capital Bank. Janusz maf.plocki@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 11:15 Wiatm! a mozesz mi podac namiar gdzie moge zlozyc wniosek na pozyczke? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_maj2 Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? 01.10.07, 17:23 Dziś po 3 tygodniach czekania w niepewności mam przelew na konto z EU Capital. SUPER. Bez zbędnych formalności. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 18:28 A w jakim banku przelałeś prowizję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 12:51 proszę o kontakt do przedstawiciela lub o wytyczne jak to załatwić jestem w dużej potrzebie mail: asikto@poczta.fm dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
marek_maj2 Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? 01.10.07, 19:37 W Citi Banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maf.janusz@op.pl Re: EU Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 13:09 od dnia 15 pażdziernika rusza sprzedaż pożyczek EU Capital Bank na terenie Polski przez agencje kredytowe, które podpisały umowę. Zapraszamy. Janusz Płocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do pana Janusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 13:53 Czy w związku z tym , prowizję będzie można wpłacać na konto polskiech banków, aby uniknąć tak wysokich kosztów przelewu do banku LOYD ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: EU Capital Bank do P.Janusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 22:07 A u Pana bedzie można się ubiegać o ten kredyt?Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maf.janusz@op.pl Re: EU Capital Bank od Janusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 22:33 Witam nie wiem o jaka prowizje Pan pyta. Raty kredytu będzie mozna wpłacac na konto EU Capital Bank w Lukas Banku. Moje biuro będzie obsługiwać klientów z całej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: EU Capital Bank od Janusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 12:54 jestem zainteresowana pożyczką EU Capital Bank bardzo proszę o kontakt sprawa pilna: asikto@poczta.fm ,dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: EU Capital Bank od Janusza IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.07, 13:40 BUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: EU Capital Bank od Janusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 21:45 asik jakas ty naiwna , pełno postów ze nieaktualne, ze to podpucha a ty piszesz ze jestes zainteresowana......postów nie czytasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.t. Re: EU Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 23:03 u mnie również będzie można starać się o takie pożyczki. Podpisałem umowę o współpracy z EU capital i Panem Januszem. Głównie teren woj. świętokrzyskie, łódzkie,mazowieckie, podkarpackie i małoposkie. email: tomnetfin@op.pl mobile: 501405111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: EU Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 11:11 Witam, chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o tej pożyczce, jakie warunki trzeba spełnić żeby ją otrzymać beatazdw@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: EU Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 08:23 Witam Państwa, Nazywam się Janusz Płocki, jestem przedstawicielem angielskiego banku EU Capital Bank. Od 15 października rusza nasz system sprzedaży rewelacyjnych pożyczek gotówkowych. Zdecydowaliśmy się na wprowadzenie na polski rynek dwóch produktów PaydayUK i kredytu EU Capital Bank dostosowując je w miarę możliwości do polskich warunków. PaydayUK: maksymalna kwota pożyczki to 150GBP (840 PLN na dzień dzisiejszy) na okres nie dłuższy niż 31 dni kalendarzowych. EU Capital Bank: maksymalna kwota pożyczki to 1000GBP (5600 PLN na dzień dzisiejszy) na okres nie dłuższy niż 60 miesięcy (5 lat). Przelewamy pieniądze na rachunek bankowy klienta w złotówkach po kursie z dnia wpłaty pieniędzy na rachunek, klient spłaca kredyt w złotówkach po kursie z dnia, w jakim pożyczkę otrzymał. Na polski rynek wprowadzamy kredyt unsecured, czyli niezabezpieczony. Wysokość kredytu to maksymalnie równowartość 1000GBP. Kredytu udzielamy na okres od 12 do 60 miesięcy. Oprocentowanie to 19,% APR (w skali roku) PRZYKŁAD: Kwota 1000 GBP okres kredytowania 12 miesięcy = rata miesięczna 92,16 GBP Całkowity koszt kredytu to 1105,88 GBP Kwota 1000 GBP okres kredytowania 60 miesięcy = rata miesięczna 25,94 GBP Całkowity koszt kredytu to 1556,43 GBP GBP Przeliczając to po kursie z dnia 14.09.2007: 5490 PLN na 12 miesięcy = rata 505,9 PLN 5490 PLN na 60 miesięcy = rata 142,4 PLN Nie sprawdzamy polskich baz danych typu BIK, BIG, ponieważ nie mamy do nich dostępu, nie interesują nas zajęcia komornicze, nie jest dla nas istotna wysokość dochodów. Spłata rat kredytu dokonywana jest na rachunek otwarty przez Bank w Lukas Banku. Warunkiem uzyskania kredytu jest: - ukończone 18 lat; - posiadanie konta bankowego, na który dokonany będzie przelew pożyczki; W celu otrzymania kredytu należy: - wypełnić wniosek, - dołączyć kserokopie dwóch dokumentów ze zdjęciem, - dołączyć dokument potwierdzający adres zameldowania (rachunek za prąd, gaz, telefon, w tym telefon komórkowy), - dołączyć wyciąg z konta bankowego potwierdzającego wpływy na to konto najlepiej z ostatnich 3 – 6 miesięcy (nie dochodzimy czy wpływy na konto to pensja od pracodawcy, zasiłek, alimenty itd.) Informacje pod adresem e-mail: janusz.maf@op..pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: EU Capital Bank IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.07, 15:30 Nie dodał Pan , że należy wpłacić 25 funtów przed udzieleniem pożyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: EU Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 17:05 bo nie trzeba, w polskich agencjach, które podpisaly umowe z Bankiem za weryfikacje klienta w systemie Experian klient płaci 56zl i to sa wszystkie koszty jakie ponosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: EU Capital Bank IP: *.171.160.90.crowley.pl 10.10.07, 18:22 A jeśli mozna wiedziec co to jest ten system experian?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: EU Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 19:20 Europejski odpowiednik naszego BIK-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: EU Capital Bank IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.07, 19:54 Panie Januszu , nie dochodzą do Pana e-maile na adres janusz.maf@op.pl , gdy wysyłam do Pana list pojawia się powiadomienie o błędzie odbiorcy. janusz.maf@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: EU Capital Bank IP: *.171.160.90.crowley.pl 10.10.07, 22:43 A to moze miec jakiś wpływ jezeli w Polsce jest sie w BIKu?? czy o co w tym chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.t. Re: EU Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 00:05 nie ma wpływu. Sprawdzamy w experience pod kątek klienta który mógł mieszkac w którymś z krajów UE i nie spłacił pożyczki. Experience nie ma bazy w BIK więc możemy pomóc każdemu z problemem w BIK i z komornikiem... -------------------- tomnetfin@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: EU Capital Bank IP: *.171.160.90.crowley.pl 11.10.07, 07:25 Bardzo dziekuje za szybką odpowiedz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: EU Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 13:15 mój poprawny mail to: maf.janusz@op.pl lub maf.plocki@op.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: EU Capital Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 10:18 okazalo sie ze to jest oszustwo... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: EU Capital Bank IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.07, 21:09 UWAGA Oszuści!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: EU Capital Bank - kto dostał pożyczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 18:46 i co juz nagle sprawa tak przycichła? Odpowiedz Link Zgłoś