Gość: klient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 15:25 Teraz propnują kartę CITIBANK bez zaświadczeń wystarczy wniosek krotki i ksero dowodu. Czy wydaja tak bez papierow, nawet na PRACE NA WLASNY RACHUNEK ???? SUGERUJA SIE BIKIEM ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamila Re: Citibank karta bez zaświadczeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 15:42 Ja też pracuję na własny rachyunek i przyjęcli wniosek. Nie wiem czy sprawdzaja w BIK, ale mam nadzieję że nie..... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Citibank karta bez zaświadczeń 08.10.07, 15:53 Gość portalu: klient napisał(a): > > Teraz propnują kartę CITIBANK bez zaświadczeń wystarczy wniosek > krotki i ksero dowodu. > > Czy wydaja tak bez papierow, nawet na PRACE NA WLASNY RACHUNEK ???? > > SUGERUJA SIE BIKIEM ????? Bardzo dokladnie sprawdzaja BIK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient podobno czeka sie 1 miesiac na dezyzje, bo duzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 20:32 podobno czeka sie 1 miesiac na karte bo duzo wnioskow Odpowiedz Link Zgłoś