Gość: kami IP: 194.42.118.* 20.12.07, 19:52 Dostal ktos kredyt we Wroclawskim PeDK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez-bik Re: dostał ktoś kredyt w PeDK 20.12.07, 20:33 wydaje mi się, że chodzi o Wrocławski - Powszechny Dom Kredytowy? jeśli PDK to polecam: www.globalkredyt.pl/pedeka/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: dostał ktoś kredyt w PeDK IP: 194.42.118.* 20.12.07, 20:49 Nooo tak zawsze znajdzie sie okazja do wstawiania linkow ale wlasnie o ta firme mi chodzi, bo slyszalam ze zalatwiaja kredyt bez problemu i pytam czy ktos to potwierdzi!! Czy sa jakies doswiadczenia z ta firma zwiazane? bo nigdy o nich nie slyszalam a pisza ze sa glownym operatorem kredytow xxxxx w polsce i takie podobne reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: dostał ktoś kredyt w PeDK IP: *.chello.pl 20.12.07, 22:45 są własnością xxx i dają kredyty (ich wyniki finansowe nie są najlepsze, ale nie o to chodzi właścicielowi). Sugeruję zwrócić uwagę na cenę kredytu. Zapłacisz xxx oraz pracownikom PDK (na wszystkich szczeblach a parę ich jest). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: dostał ktoś kredyt w PeDK IP: 194.42.118.* 25.12.07, 19:43 no niby dostane ten kredyt ale to sie okaze ostatecznie po swietach a co to jest xxx? Odpowiedz Link Zgłoś
duuuz Re: dostał ktoś kredyt w PeDK 26.12.07, 19:45 ja - nie najtanszy, ale za to szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: dostał ktoś kredyt w PeDK IP: 194.42.118.* 28.12.07, 19:23 witam, troche dlugo sie czeka ale kredyt bedzie przyznany (chyba) bo narazie jeszcze pieniedzy nie mam i to jest getin bank jak sie okazalo do duuz, NIE MA w ofercie tego twojego spamerskiego systemu PEDK wiec jesli ktos cie nie pyta o zdanie to nie spamuj w kazdym watku z tym syfem byle sie zareklamowac bo to jest nielegalne spamerze ignorancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: dostał ktoś kredyt w PeDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 12:55 A sprawdzają BIK? Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1970 Re: dostał ktoś kredyt w PeDK 07.01.08, 18:01 jeśli to getin bank to sprawdza ale to wygląda bardziej na pośrednictwo, które może mieć też różne inne oferty, sama z ciekawości sprawdze co oferują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: dostał ktoś kredyt w PeDK IP: *.pzl-wola.pl 08.01.08, 14:30 może szanowny Panie Tomku wypełnij te iksy. a może ja to zrobie. PDK zostało założone przez holding Geton Banku. głównie zajmują sie samochodówką ale nie tylko i nie tylko mają w swojej ofercie ten Bank. Szanowny Pan Tomek zapomniał dodać że za tymi wszystkimi opłatami kryją sie też zabezpieczenia kredytu gdzie jak wiadomo jeśli chodzi o spłacalność w naszym kraju jest ...... . już nie wspomne o próbach wyłudzeń. Co do różnicy w obsłudze. Stanowczo wole firme pośredniczącą (oczywiście jeśli w rozsądnych % ma doliczoną swoją prowizje) niż oddział bankowy. Szanowny Panie Tomku ja też chodziłem po bankach (bezpośrednio) i jak zobaczyłem jak sie obsługuje klienta to mnie szlag trafia. Te głupie siksy pracujące w bankach myślą że klient jest dla nich a nie one dla klienta. A gdyby wzrok umiał zabijać to za to że raczymy zapytać sie o produkt w banku to już 19 razy bym nie żył. Jak już sie zdecydowałem na kredy to faktycznie (mam 2 kredyty samochodowe) poszedłem do PDK powiedziałem o co mi chodzi, dowiedziałem sie że w tym wypadku prowizja bedzie taka to a taka doliczona do kwoty kredytu. wszystko dokładnie mi wyjaśniono i luzik. i wcale drożej mi nie wyszło niż gdybym brał kredyt bezpośrednio w banku (spłace tylko o 3,7% wiecej) Odpowiedz Link Zgłoś
bez-bik Re: dostał ktoś kredyt w PeDK 09.01.08, 20:39 Faktycznie pośrednictwo bywa bardzo pomocne w uzyskaniu kredytu a PDK jest dużym pośrednikiem i ma duże doświadczenie i możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1970 [...] 26.01.08, 00:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: dostał ktoś kredyt w PeDK IP: 212.107.116.* 27.01.08, 05:21 He he he!!! Oj Pani Grażyno... Rapida jest na ogół bez BIK proszę Pani! BIK tylko przy więkrzych kwotach. To internetowy odpowiednik Provident'a. Każdy użytkownik forum może pisać na temat - a to jest na temat tak się skłąda... Mnie bardzo akurat interesują linki zamieszczane przez użytkowników - a jest ich mnóstwo - dzięki temu można zebrać szerszą wiedzę. To Pani Grażyna wrzuca jekiś teks bez sensu - PEWNIE KONKURENCJA (PKO ALBO PDK) - tekst nie związany z tematem. Złośliwość ludzka nie zna granic :) Mam gdzieś jakieś 5 euro, chcę się z forum wywiedzieć o różnych opcjach a nie czytać jak Pani Grażyna pubnicznie obraża kogoś (co jest swoją drogą karalne... wiem, jestem radcą prawnym). A skąd wiadomo, że konkurencja... tyle linków w postach a akurat do tego się przyczepiła... no i warto jeszcze popatrzeć co Pani Grażyna wcześniej wypisywała. Wstydziłaby się Pani naprawdę... /po prostu mnie wzieło, musiałem to napisać/ Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Spam akwizytorów, to nie jest dyskusja o bankach. 27.01.08, 09:45 Nie masz racji. To jest forum Banki i służy do dyskusji na temat banków. Reklama akwizytora kredytowego, nie jest głosem w dyskusji o bankach. Jest: 1. Sprzeczna z regulaminem forum gazeta.pl 2. Sprzeczna z netykietą 3. Nie ma związku z tematyką forum Czyli kwalifikuje się do skasowania, jak zwykle prędzej czy później się dzieje. Każdy spamer, wystawia sobie świadectwo nieuczciwości. Czy to wiarygodny partner w transakcjach finansowych? Z pewnością nie! Jeśli ktoś ma nadmiar pieniędzy, lepiej niech je przekaże na cel charytatywny, niż początkującemu oszustowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Spam akwizytorów, to nie jest dyskusja o bank IP: 212.107.116.* 27.01.08, 12:20 Zobaczcie jak uwielbia Pani Grażyna się wypowiadać: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=383&w=72394115&a=72469625 Forum gazety to nie jest Pani prywatne podwórko. Pani ma jakieś problemy i chce się powyżywać najwidoczniej - i wielu tutaj jak można zauważyć. Skoro to jest forum Banki to czemu Ci niby "uczciwi" zalewaję je swoimi wypocinami na temat "jak coś się komuś w kimś nie podoba". Post mi się nie podoba, uważam, że nie na temat - wciskam "skasujcie" i czytam dalej. Ze słowem "oszust" bardzo proszę też uważać bo to również naruszenie Kodeksu Karnego -i grozi za to niestety o wiele, wiele, wiele więcej niż za spam. Zapisy prawne mówiące o spamie są "martwe" praktycznie. Szczeże nie widzę tu żadnego oszustwa niestety... tylko link, który nawet nie można powiedzieć, że jest reklamą bo jednak jest na temat -pokazuje alternatywę. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Spam akwizytorów, to nie jest dyskusja o bank 27.01.08, 16:40 Argumenty tego typu: "Ze słowem "oszust" bardzo proszę też uważać bo to również naruszenie Kodeksu Karnego -i grozi za to niestety o wiele, wiele, wiele więcej niż za spam", to chwyt najdelikatniej mówiąc nieelegancki. Często spamerzy zapędzeni w kozi róg, stosują go, aby zamknąć usta innym uczestnikom forum. Ostatnio, akwizytor amwaya, groził mi sądem za wyrażenie negatywnej opinii o jego chemikaliach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMACIEK Re: Spam akwizytorów, to nie jest dyskusja o bank IP: 195.229.242.* 27.01.08, 20:50 Teraz to Ja jestem spamer? .. zapędzonym w kozi róg ;) Dobre ;) Co to jest nieelegancki chwyt? Jaki chwyt? Informacje o tym, że to co Pan zrobił podchodza pod przestępstwo uważa Pan za geoźby? Może Pan sobie krytykować kogo chce,co mi tam, ale są pewne granice, których ustawa zabrania łamania. I zamiast przyjąć sobie to do serca to jeszcze się Pan chwali, że ktoś od chemikaliów też Panu groził bo pan go krytykował... :) :) :) Powinno powstać jakaś strona z najdziwniejszymi postami z for ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Spam akwizytorów, to nie jest dyskusja o bank 27.01.08, 21:59 Wyświetl sobie wątek w formie drzewka, wtedy dowiesz się komu odpowiadałem. Nie tobie. Naprawdę uważasz, że pogróżki spamera, że wykończy mnie w sądzie, ponieważ śmiałem napisać że rozprowadzany przez niego towar jest złej jakości, powinienem sobie wziąć do serca? Przecież to jawny wygłup. Nie ma w polskim prawie zakazu wyrażania swoich opinii o różnych produktach. Proponuję: Mniej emocji, więcej spokoju i sprawniejszego korzystania z forum, dzięki czemu nie będziesz błędnie odbierał odpowiedzi komu innemu, jak ataku na siebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Spam akwizytorów, to nie jest dyskusja o bank 27.01.08, 22:01 > Powinno powstać jakaś strona z najdziwniejszymi postami z for ;) Strona z takimi postami z forów, od bardzo dawna istnieje. Jeszcze jej nie znalazłeś? Poszukaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMACIEK Re: dostał ktoś kredyt w PeDK IP: 195.229.242.* 27.01.08, 15:25 Jest tu wytłumaczone jak z BIK'iem w Rapidzie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=383&w=71161886&v=2&s=0 (mimo, że można to odebrać jako reklamę to jest to wątek pożyteczny). Można śmiało pisać, że Rapida jest bez BIK! Bo jest, a sprawdzanie w BIK odbywa się w paru przypadkach. Jeśli istnieje możliwość uzyskania pożyczki bez bik to nie jest to żadne oszustwo -raczej tych pożyczek bez bik udzielanych jest więcej. Grażyna1970 nie ma za dużego pojęcia o finansach jak widać i powinna być zbanowana za wprowadzanie ludzi w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1970 Re: dostał ktoś kredyt w PeDK 27.01.08, 22:21 kolejny spamer wypowiada sie jako ktos inny... żałosne doprawdy a wystarczy stosować netykietę. Nie czepiam się jeśli daje ktoś linka w odpowiedzi na jakieś pytanie.. np na pytanie jakie kredyty gotówkowe udziela citibank, jeśli ktoś da linka do strony gdzie można wziąć taki kredyt i przeczytać informacje to jest ok. Ale JAK oszust jak angling SPAMUJE pisząc zupełnie nie na temat, bo wątek jest na temat kredytu gotówkowego PDK a jakiś oszust wstawia swoją reklamę gdzie NIE MA nawet takiego kredytu to jest wg mnie kretynem i oszustem. niech poda swojego linka w odpowiedzi na posta w którym ktoś wyrazi zainteresowanie produktami jakie ma na stronie to będzie "pożyteczne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMACIEK Re: dostał ktoś kredyt w PeDK IP: 195.229.242.* 27.01.08, 13:44 Grazyna1970 bzdury opowiada! Uwaga na uzytkownika grazyna1970! Warunki Rapidy: www.rapida.pl/help/process Warunki zanox: nie można używać słów "kredyt", "provident", "prowident" - i to wszytko Reklamuję rapidę od samego początku na swoim blogu o finansach (adresu nie podam bo mnie zjedziecie) i jest tam wyraźnie napisane: "pożyczka bez bik" - co widziała i rapida i zanox akceptując moje www. Bik faktycznie może być sprawdzany przy więkrzych kwotach, ale to jest zawsze POŻYCZKA a nie KREDYT! Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1970 Re: dostał ktoś kredyt w PeDK 27.01.08, 22:30 > Reklamuję rapidę od samego początku na swoim blogu o finansach > (adresu nie podam bo mnie zjedziecie) i jest tam wyraźnie > napisane: "pożyczka bez bik" - co widziała i rapida i zanox > akceptując moje www. > > Bik faktycznie może być sprawdzany przy więkrzych kwotach, ale to > jest zawsze POŻYCZKA a nie KREDYT! podaj adres tego bloga, gdzie przeoczył acr ten napis a zobaczysz jak szybko go usuniesz, vide > strona anglinga który po jednym mailu od ACR usunął z fałszywej strony rapide i już nie naciąga klientów. Nie wiem czy go wyrzucili z programu rapidy, czy co dokładnie. fragment maila od pracownika firmy ACR - ta firma nadzoruje program partnerski rapidy (rapida@acr.pl) ".. dziękuję za informację. Staramy się dbać o poziom prezentowany przez naszych partnerów w reklamach, jednak ze względu na skalę programu nie jest możliwa kontrola w każdym indywidualnym przypadku." "..wobec tego partnera rozpowszechniającego nieprawdziwą informację zostaną wyciągnięte konsekwencje.." "..rapida sprawdza wszystkich klientów w bik.." Nie interesują mnie "argumenty" spamerów, jak jesteś taki do przodu to podaj ten swój "blog" albo zapytaj bezpośrednio w firmie ACR. Odpowiedz Link Zgłoś