Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 23:44 Kredyt Bank kusi ofertą "program inwestycyjny azja" okres inwestycji 3 lata i pełna ochrona twojego kapitału .Do znających temat czy może warto w ten produkt zainwestować i spać spokojnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Fundusze gwarantowane 25.01.08, 00:07 Przy pełnej ochronie kapitału, spora jego część jest ulokowana w bezpiecznych papierach, a bank wykupuje (za twoje pieniądze) ubezpieczenie. Tak więc, potencjalny zysk jest niewielki. Biorąc pod uwagę opłaty, może być żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Fundusze gwarantowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 09:35 Jestem ponownie w punkcie zero naprawdę nie wiem gdzie można z jakimś zyskiem przetrzymać jakieś 2-3 lata pieniądze mojego dziecka które jest jeszcze niepełnoletnie a to są wyłącznie jego pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Fundusze gwarantowane 25.01.08, 09:42 Bez ryzyka i z niewielkim zyskiem (ale bez utraty wartości w związku z inflacją) na koncie oszczędnościowym. Np Citibank - obecnie 5.05% rocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Fundusze gwarantowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 22:59 ak chyba narazie zrobię bo nie mam lepszego pomysłu a funduszy narazie nie dotykam pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś