Gość: ciekawski IP: *.centertel.pl 04.02.08, 14:55 witam, jezeli bank zmienia regulamin prowadzenia rachunku i mnie o tym informuje, to ile czasu mam na podjecie decyzji o nieakceptacji tego regulaminu i rozwiazaniu umowy? czarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: zmiana regulaminu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 16:20 i to jest problem, co innego umowa i jej zapisy, a co innego regulamin, który może bank zmieniać jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: zmiana regulaminu IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.02.08, 09:27 mysle ze mozesz rozwiazac umowe z bankiem kiedy chcesz, jedynie wyplac pieniadze , udaj sie do nich i powiedz ze rezygnujesz z ich usług. nie masz zobowiazania z nimi bo nie podpisales umowy na rok albo dwa. tak mi sie wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: zmiana regulaminu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 09:08 jeśli masz kerdyt w tym banku lub pn. limit w tym rachunku to jesteś uziemiony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: zmiana regulaminu IP: *.chello.pl 08.02.08, 18:03 No a co w przypadku, gdy dotyczy to oszczędności długoterminowych? Odpowiedz Link Zgłoś