Dodaj do ulubionych

Poszukiwany doradca finansowy

11.07.08, 22:51
Chcę skorzystać z pomocy firmy zajmującej się doradztwem finansowym.
Czy możecie mi jakąś polecić?
Obserwuj wątek
    • adrianek81 [...] 12.07.08, 14:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • nejlepszy_przemo_d Re: Poszukiwany doradca finansowy 20.07.08, 18:53
        Ja jednak chciałbym skorzystać z pomocy kogoś sprawdzonego.
        Pochodzącego z rekomendacji.
        • koziorozka Re: Poszukiwany doradca finansowy 21.07.08, 08:40
          też kiedyś szukałam na forum, ale to chyba niedobre miejsce na to jest.
          Firm jest kilka, ale pracują w nich ludzie o różnym stopniu kompetencji.
          A jak ci ktoś poda konkretne nazwisko, to nigdy nie wiesz, czy to sam
          zainteresowany (albo jego szwagier) się nie reklamuje
          • Gość: JAdaczka Re: Poszukiwany doradca finansowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 16:14
            Polecam super fimrę UPPandDOWNfinance i super doradzacza finansiowstowkiego
            Mateo Rajzah ktory tez daje kupony do odcinania ktore mozna wymienic na słoik
            żelu do włosów w momencie kiedy ekwiwalent kredytowy kuponow bedzie rowny
            1.000.000.000 (słownie: 1 MLD PLN)

To nie jest duzo - wystarczy za ich pośrednictwem kupic i skredytowac 1.000
            domów po 1.000.000 PLN każdy ! i Słoik żelu do włosów jest TWOJ !!
          • nejlepszy_przemo_d Re: Poszukiwany doradca finansowy 22.07.08, 17:03
            Znajomi polecili mi Creditfielda. Tylko przyznam się że ja wcześniej
            nie słyszałem o tej firmie.
            • Gość: dżonsa Re: Poszukiwany doradca finansowy IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.08, 22:12
              Jak nie słuszałes to sobie odpuść klimat
              A do czego Ci ten doradca Finansowy: giełda, lokaty,
              kredyty,diamenty czy dzieła sztuki ???????
              • Gość: JAdaczka Re: Poszukiwany doradca finansowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 18:54
                Moge sprzedac Ci węgiel jako długoterminową inwestycje w DIAMENTY -
                Dziś płacisz 8000 PLN za tonę a za 100 mln lat będziesz miał milliardy
                kambodzanskich lirów!!!!

Wchodzisz w to ?
              • koziorozka Re: Poszukiwany doradca finansowy 24.07.08, 14:11
                tez by mi się przydał doradca.
                zostałam zobligowana przez starszą ciotkę (i rodzinę) do "restrukturyzacji" jej
                oszczędności. Ma jakieś obligacje, fundusze, ale ja ani specjalnie czasu ani
                wiedzy dobrej na ten temat nie mam. Myślę o portfelu ułożonym przez doradcę, ale
                czy teraz jest dobra na to pora? Z tego co się zorientowała (nie wiem czy
                dobrze), to fundusze przynoszą teraz straty, więc może przeczekać?
                • Gość: ANTYkoziozozka Re: Poszukiwany doradca finansowy IP: *.centertel.pl 24.07.08, 23:39
                  PRZESTAN CIAGLE TO SAMO WYPISYWAC JUZ OD 2 MIESIACY TEN SAM POST WSZEDZIE
                  ???!!??! SPAAMUJESZ i TYLE

Autor: koziorozka☺ 11.06.08, 11:01
                  Dodaj do ulubionych Skasujcie
                  Odpowiedz

zostałam zobligowana przez starszą ciotkę (i rodzinę) do "restrukturyzacji" jej
                  oszczędności. Ma jakieś obligacje, fundusze, ale ja ani specjalnie czasu ani
                  wiedzy dobrej na ten temat nie mam. Myślę o portfelu ułożonym przez Gold
                  Finance, ale czy teraz jest dobra na to pora? Z tego co się zorientowała (nie
                  wiem czy dobrze), to fundusze przynoszą teraz straty, więc może przeczekać?
                  --
                  Zamość zadziwia
                  • jan-w Re: Poszukiwany doradca finansowy 24.07.08, 23:52
                    Nie masz racji. Znalezienie sensownego doradcy (a nie sprzedawcy) trwa długo.
                    Ten kto załatwia taką sprawę w ciągu kilku dni jest naiwny.
                    • nejlepszy_przemo_d Re: Poszukiwany doradca finansowy 26.07.08, 09:11
                      To czym się kierować przy wyborze takiego doradcy? Przecież ja nie
                      mam pojęcia o finansach. Wystarczy, że rzuci mi parę fachowych
                      terminów i zupełnie się pogubię.
                      • jan-w Re: Poszukiwany doradca finansowy 26.07.08, 12:34
                        Gdyby odpowiedź była łatwa, prosta i pewna, nikt z nas nie miałby kłopotów
                        finansowych ;-)
                        • koziorozka Re: Poszukiwany doradca finansowy 26.07.08, 13:07
                          wyszukanie kredytu, lokaty czy funduszu jest prostsze, bo na comperia.pl sa
                          porównywarki uwzględniające podatki, prowizje i różne ukryte opłaty. Gorzej, gdy
                          się nie wie, czy wybrać fundusz czy lokatę, czy kredyt brać ze stałym czy
                          zmiennym oprocentowaniem. U tu pomoc doradcy wydaje mi się bezcenna
                          • nejlepszy_przemo_d Re: Poszukiwany doradca finansowy 27.07.08, 23:21
                            Dokładnie - w internecie można znaleść strony dzięki którym
                            wyliczysz sobie rate kredytu. Ale skąd np wiedzieć w co zainwestować
                            pieniądze?
                            • nejlepszy_przemo_d Re: Poszukiwany doradca finansowy 28.07.08, 23:25
                              Chyba nie pozostajemi nic innego jak tylko faktycznie udać się po
                              pomoc do firmy zajmującej się doradztwem finansowym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka