pepperoni78 22.10.03, 08:49 W którym banku najlepiej wziąć kredyt studencki?? Wiem, ze najlepiej nie brać wogóle, ale jeśli już to w którym banku i dlaczego w tym?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b767 Re: Kredyst studencki - gdzie?? 22.10.03, 19:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=383&w=8053224 pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
laurenka4 Re: Kredyst studencki - gdzie?? 28.01.04, 08:37 Spłacam kredyt studencki, na szczęście brałam go tylko rok. Pracowałam przez pół roku i płaciłam regularnie. kiedy 2 miesiące byłam bez pracy, starałam sie o odwieszenie na kilka miesięcy, to gwarantował mi regulamin p.14 - b i c . Niestety dyrektorka ds. krdytów nie uznała mojej prośby, bo przecież kilka mcy wcześniej pracowałam. Durnota jedna! Wczoraj przeniosłam sie do innego banku, podjełam pracę i nie chcą, aby moja kasa leżała u nich. Dodatkowo musiałam mieć limit na środki płatnicze na karcie, nie tylko ograniczali mi wypłatę, ale i płatność kartą, nawet wtedy gdy pszekształciłam konto na ror umiejscowiony. nA DZIEŃ DZISIEJSZY NIE BRAŁABYM I NIE POLECAM- PRZYNAJMNIEJ NIE W pko bp Odpowiedz Link Zgłoś