mag_0112 06.11.08, 15:51 Hej mam pytanko. Dostałam pracę w banku Millennium i teraz pozostało mi tylko czekać na szkolenia. Tylko, ze teraz mija juz ponad miesiąc od mojej rozmowy,,,,,i nikt sie nie odzywa. Czy Wy też tak długo czekaliście? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wawoo Re: szkolenia w millennium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 10:53 to standard na decyzję kredytwą w tym banku jeszcze dłużej się czeka;) Masz namiastkę tego co czują klienci. Może to już jest element szkolenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran Re: szkolenia w millennium IP: *.gdynia.mm.pl 12.11.08, 01:28 Ja tez czekam, na razie 2 tyg i sam sie zastanawiam o co chodzi... Odezwali sie do Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_0112 Re: szkolenia w millennium 12.11.08, 13:45 no właśnie jeszcze nie....i zastanawiam się co mam tak naprawdę robić..Jesteś z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran Re: szkolenia w millennium IP: *.gdynia.mm.pl 18.11.08, 13:03 Napisz na maila, to tak łatwiej bedzie nam sie kontaktować nicolett@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: szkolenia w millennium IP: *.netia.pl 28.11.08, 13:44 podejrzewam że o Was już zapomnieli, niedawno był artykuł że nie będą przedłuzać umów o pracę na czas określony---zwolnienia???? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_0112 Re: szkolenia w millennium 29.11.08, 11:12 tak ja już to wiem.....bo sama się dokopałam do numerów tel i osób, które mi to oświadczyły po 2 miesiącach czekania........bo nikt nawet tego nie raczył zrobić i mnie powiadomić...poprostu stracony czas. Już teraz wiem co to znaczy Millennium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: szkolenia w millennium IP: 89.108.208.* 30.11.08, 10:16 BRAK PROFESJONALIZMU ............... !!!.....! Odpowiedz Link Zgłoś