hanatol 04.08.09, 11:33 Co sądzicie np. o karcie money.pl? Warto? Teraz mam mBankową ale 12k/rocznie to raczej nie osiągnę, więc zrezygnowałem z przedłużania umowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofsf Re: Tania (darmowa) karta kredytowa 04.08.09, 16:29 hanatol napisał: > Co sądzicie np. o karcie money.pl? Warto? > Warto. Ale lepsza jest karta newsweek z tego samego banku, gdzie bezplatnosc daje 50 transakcji rocznie a nie 5 kazdego cyklu rozliczeniowego. Odpowiedz Link Zgłoś
hanatol Re: Tania (darmowa) karta kredytowa 04.08.09, 16:43 Niestety, o Newsweeku na stronie BZ WBK: "Karta wydawana do 28 lutego 2009 roku." :( Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Tania (darmowa) karta kredytowa 04.08.09, 17:41 Sprawdz jeszcze karte Polbank-Era, jesli masz telefon u tego operatora. Z tym, ze tam to musisz zapomniec o podgladzie internetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TR Autokarta GE Money Bank IP: *.chello.pl 06.08.09, 17:59 może Autokarta w GE Money Banku, można zaoszczędzić na paliwie. Zobacz tutaj - karty kredytowe Odpowiedz Link Zgłoś
hanatol Re: Autokarta GE Money Bank 07.08.09, 10:32 Na stronach Citi podają "karta bez opłaty rocznej przez dwa lata" za wniosek złożony przez internet. Martwi mnie tylko, że nie jest to potwierdzone w żadnym regulaminie ani umowie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Autokarta GE Money Bank 07.08.09, 11:46 hanatol napisał: > Na stronach Citi podają "karta bez opłaty rocznej przez dwa lata" za wniosek > złożony przez internet. Martwi mnie tylko, że nie jest to potwierdzone w żadnym > regulaminie ani umowie. Potwierdzaja w pismie, ktore dostaniesz po aktywacji przyznanej karty (wczesniej mozesz upewnic sie na infolinii). Ja bralem KK wraz z dodatkowa dla syna , w promocji "3 lata bez oplat". potwierdzili mi po aktrywacji 2 lata, gdy zainterweniowalem na Citiphone, otrzymalem pismo z przeprosinami, potwierdzajace trzyletni okres bezplatnosci. Odpowiedz Link Zgłoś