Dodaj do ulubionych

gdzie do ginekologa

IP: *.205.56.186.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.05.11, 22:23
Witam. Jakich ginekologów polecacie w Świnoujściu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: gdzie do ginekologa IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.11, 22:28
      tylko Szczecin
      • Gość: gość Re: gdzie do ginekologa IP: *.fn.pl 18.05.11, 22:29
        co za bzdury!!

był już wątek na ten temat: forum.gazeta.pl/forum/w,240,54118364,,dobry_ginekolog.html?v=2
        • Gość: doswiadczony! Re: gdzie do ginekologa IP: *.uznam.net.pl 19.05.11, 18:53
          doswiadczony wizytami u naszych ""pseudo"" specjalistow proponuje nie wydawac kasy od 80 zl do 100 zl widzac jak wklada konowal je do kieszeni bez kasy fiskalnej,A DOBRA RADA OMIJAC ICH WSZYSTKICH I JECHAC DO SZCZECINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Tam bedzie trafna diagnoza od reki i placac za wizyte tyle co w S-sciu!!!!!!!!!dostaniesz paragon z kasy fiskalnej!
          • Gość: gość Re: gdzie do ginekologa IP: *.fn.pl 19.05.11, 20:35
            vat.wieszjak.pl/kasy-fiskalne/226278,Kasy-fiskalne-2011---czyli-kto-utraci-zwolnienie.html od 19 dni łaski Ci nie robią, mają obowiązek posiadania kas fiskalnych, poproś o paragon
            • Gość: no Re: gdzie do ginekologa IP: *.uznam.net.pl 20.05.11, 06:32
              a ja nie maja kas fiskalnych itp...to jaki paragon dostaniesz????????
              np. na recepcie swojej ci napisze 100zl usluga? haha
              • Gość: gość Re: gdzie do ginekologa IP: *.fn.pl 20.05.11, 08:39
                nie mogą nie mieć, to jest łamanie prawa, czego nie rozumiesz?
                Jak nie dostaniesz paragonu / faktury w sklepie zgłaszasz to do Urzędu Skarbowego, teraz jest tak samo. My pacjenci nauczyliśmy ich, że im się należy koniaczek, czekoladka, koperta ... no taka prawda. Skoro płacę za prywatną wizytę lekarską, to chcę na to fakturę/rachunek/ paragon.
                Trochę czasu minie zanim wszyscy się przyzwyczają do nowego myślenia.
                Z Twoim myśleniem dajesz im przyzwolenie na przestępstwo podatkowe, tyle z mojej strony.
                • Gość: Ewa Re: gdzie do ginekologa IP: *.fn.pl 20.05.11, 11:30
                  mogą nie mieć.
                  Jeśli nie wykażą obrotu koniecznego do wejścia na kasę to nie muszą jej mieć.
                  A jak im ktoś sprawdzi, że tego obrotu nie przekroczyli ?!?
                  • Gość: gość Re: gdzie do ginekologa IP: *.fn.pl 20.05.11, 13:12
                    Nie mogą jednak odmówić wystawienia rachunku, nie popadajmy w paranoję!
                    Dalej będziemy im pobłażać, to będziemy mieć coraz gorzej i to w dodatku za kasę płaconą do ręki, to dopiero paranoja
                    • Gość: lucja Re: gdzie do ginekologa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.11, 09:43
                      a ja tak od siebie polecam dr. Wojciechowskiego, ceny nie są zaporowe, co prawda nawet prywatnie ustawia się dość spora kolejka... Prowadził moją ciążę, odbierał poród przez cc bo dziecko zawinęło się pępowiną i postawił właściwą diagnozę w późniejszej chorobie oraz po raz drugi mnie operował, czego nie zrobił inny lekarz choć miał dokładne usg... W Szczecinie też można się nadziać- ja za jedną prywatną wizytę zapłaciłam 150 zł i dostałam skierowanie na szereg mega kosztownych prywatnych badań jak się okazało do niczego nie potrzebnych:/ A innym razem inna pani ginekolog miała tak stare usg że nie potrafiła z niego kompletnie nic odczytać... Wiadomo, jeden lekarza lub,i inny nie, ale taka jest moja opinia i mój zdrowy synek świadkiem:)
                      • Gość: zmija Re: gdzie do ginekologa IP: *.182.93.188.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.11, 14:06
                        w końcu ktoś napisał na temat, mnie kasy fiskalne mało interesują chcę porady i opinii o świnoujskich ginekologach i tyle. Zachęcam inne dziewczyny do zabrania głosu. Pozdrawiam
                        • Gość: gość Re: gdzie do ginekologa IP: *.fn.pl 25.05.11, 14:33
                          Nie powtarzajcie tematów!!!!
                          A linku do wątku, który już istnieje nie widzisz?
                          Najlepiej dublować, tak?
                        • Gość: gość Re: gdzie do ginekologa IP: *.fn.pl 25.05.11, 16:54
                          Ślepa jesteś ... było na ten temat i nie ma po co śmiecić nowym wątkiem

forum.gazeta.pl/forum/w,240,54118364,,dobry_ginekolog.html?v=2
    • Gość: gość Re: gdzie do ginekologa IP: *.205.17.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.03.12, 02:03
      Witam. Od niedawna jestem w mieście i coś czuję, że mnie to nie ominie i będę musiała gdzieś pójść. Czy coś się zmieniło w temacie-są jakieś nowe opinie, możecie kogoś polecić??? Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
      • Gość: gość Re: gdzie do ginekologa IP: 77.88.162.* 05.01.13, 01:37
        ja nadal polecam doktora Brzuchalskiego. Prawdziwy lekarz!
        • Gość: Mela Re: gdzie do ginekologa IP: *.adsl.alicedsl.de 14.03.14, 20:22
          Nigdy do niego. To typ co uwaza-pacjent moj wrog !!!
          • Gość: Ada Re: gdzie do ginekologa IP: *.uznam.net.pl 22.03.14, 01:47
            Głupoty piszesz, akurat on jest bardzo życzliwy dla pacjentów i zawsze uprzejmy.
    • Gość: aaa Re: gdzie do ginekologa IP: *.uznam.net.pl 30.12.12, 00:43
      Witam. Nasze kobiece życie przeplata się z wizytami u gina. Co słychać w tym mieście na ten temat. Opini tutaj mało a wątek do którego odsyłacie jest już nieaktywny. Możecie kogoś specjalnie polecić??? do gina nie chodzi się z przypadku. Dziekuję z góry za konkretne, rzeczowe opinie. Pozdrawiam
    • Gość: gada Re: gdzie do ginekologa IP: *.uznam.net.pl 31.12.12, 09:26
      Czajkowska jest arogancka, poucza wyniosłym tonem, jak nalezy żyć zamiast leczyć. Nie polecam.
    • edytanoculak Re: gdzie do ginekologa 01.01.13, 23:27
      Wiem że we Wrocławiu jest Dr.ginekolog Grzegorz Myszczyszyn młody miły przeważnie bada w obecności męża szanując Prawo Pacjenta do jego obecności osoby bliskiej,a warto mieć partnera podczas badań.Możesz poczytać opinie na jego temat.Ja miałam mieć usuwaną macice i jajniki z powodu mięśniaka 7 cm i endometrium 2 cm.byliśmy z mężem u ginekologa bo zawsze jest przy mnie nie za parawanem był też przy porodach lepsze jest podejście lekarza a mamy prawo do obecności nawet podczas zabiegów w szpitalach.Mąż właśnie spytał o nie operacyjne leczenie bo ja byłam w szoku po diagnozie dlatego powinno mieć sie osobę bliską przy całym badaniu,bo jak można się wstydzić męża.Polecił leczeni O.Bonifratrzy i to było wspaniale po dwóch latach mam mniejszego mięśniaka i skończyły się krwotoczne okresy nie będzie operacji.Nie powinno się za często chodzić do ginekologa raz na dwa lata i do gabinetu prywatnego z partnerem i gdzie nie ma przepływu wielkiego pacjentek mniejsze ryzyko złapania brodawczaka,bakterii i innych wirusów zaraz przy badaniu pobiera cytologię.Wiem że ginekolodzy to skrytykują bo osoba bliska to niewygodny świadek i chodzić każą częściej bo to kasa dla nich!!!!.
    • Gość: Ania Re: gdzie do ginekologa IP: *.uznam.net.pl 03.01.13, 17:40
      Ja od 8 lat, czyli od samego początku bycia pani doktor w Świnoujściu chodzę do pani Czajkowskiej. Nie wiem dlaczego niektórzy (konkuremcja|?!?) tak na nią najeżdzają, ja uważam, ze jest bardzo dobrym fachowcem, miła, inteligentna.Ma nowe USG i potrafi je czytać. Całą ciąże do niech chodziłam i miałam szczęście rodzić jak miała dyżur w szpitalu. Naprawdę polecam !.
      Najlepiej idz raz sama i sprawdz, na pewno do niej wrócisz.
      • Gość: gość Re: gdzie do ginekologa IP: 77.88.162.* 03.01.13, 23:00
        O tak, fanastycznie umie czytać usg ... nie zauważyła przez całą ciążę zespołu downa (chłopiec urodził się w zeszłym roku: matka lat 25) nie zaleca 24 latce w ciąży badania przyzierności karkowej - bo po co
        O tak, jest fanastyczna!!!! dopóki nie pojawiają się problemy lub jakaś inność w ciąży
        • Gość: hihihi Re: gdzie do ginekologa IP: *.uznam.net.pl 03.01.13, 23:38
          Dobre słowo o Czajkowskiej !!!!!!!!!!! chyba pani doktor nauczyła się pisać na komputerze, chyba tylko ona ma o sobie dobre zdanie. Nie bójcie się chodzić do innych lekarzy, w szpitalu to ona jest dla was a nie odwrotnie, wystarczy na nią krzyknąć (tak jak ona to robi) i się zamyka- ot po prostu mały człowiek. pozdrawiam
          • Gość: gość doktor Maria Cz. IP: 77.88.162.* 04.01.13, 18:05
            najlepiej o niej świadczy ten reportaż: www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__Oficjalna_Strona_Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/Archiwum,5794/News,6271/index.html#745579
            • Gość: pamięć krótka Re: doktor Maria Cz. IP: *.uznam.net.pl 05.01.13, 01:15
              dobrze, że ktoś przywołał demona przeszłości- szkoda, że to wciąż jest aktualne. Nie chodzi o sam fakt ale ta buta, zachowanie, arogancja i co najgorsze pogarda dla innego człowieka. Te wszystkie cechy są cały czas żywe w tej kobiecie. Szkoda, że ktoś taki cały czas mieszka, "leczy" i zajmuje takie stanowisko w tym mieście, ze szkodą dla szpitala i wszystkich mieszkających w naszym mieście kobiet.
              • Gość: Katarzyna Re: doktor Maria Cz. IP: 62.69.251.* 07.01.13, 14:20
                Mów za siebie. Ja też jestem pacjentka doktor Czajkowskiej. Jedną z bardzo wielu pacjentek. Tak tu na nią psioczycie a pacjentek ma najwięcej ze wszystkich lekarzy w Świnoujściu. Wystarczy pójśc do gabinetu i zobaczyc ! A najlepiej umówić się na wizytę i samej ocenić czy faktycznie jest taka niemiła jak piszecie.
                • Gość: gość Re: doktor Maria Cz. IP: *.core.lanet.net.pl 07.01.13, 18:00
                  Dziękujemy Szanowna Pani, ale my nie gęsi i swój rozum mamy. Właśnie przez szanowną ordynator "uciekłam" rodzić swoje dziecko gdzie indziej.

Polecam wątek dotyczący również pani doktor M.Cz.
                  forum.gazeta.pl/forum/w,240,37350772,,Uciekla_ze_szpitala_.html?v=2
                  • Gość: gość Re: doktor Maria Cz. IP: *.core.lanet.net.pl 07.01.13, 18:04
                    "W szoku przedporodowym?
                    W kapciach z... porodówki

W piżamie i kapciach zszokowana młoda kobieta uciekła... z sali porodowej. Do tego niecodziennego zdarzenia doszło w niedzielę po godzinie 20 na oddziale ginekologiczno - położniczym świnoujskiego szpitala. Sytuacja była poważna - pacjentka mogła w każdej chwili urodzić. Do interwencji wezwano ochroniarzy, którzy odnaleźli uciekinierkę 150 - metrów od szpitala, w chwili gdy próbowała wsiąść do przypadkowego samochodu. Zdenerwowana ciężarna zgodziła się przesiąść do służbowego samochodu ochroniarzy. Po przewiezieniu na miejsce nie zgodziła się jednak opuścić pojazdu. Próbowano przeprowadzić negocjacje. Bez skutku. Kobieta stanowczo stwierdziła, że nie będzie rodziła w tym szpitalu, bo jej się tam nie podoba. "
                    www.wyspiarzniebieski.pl/gazeta/205,numer.html
                    • Gość: ...i... Re: doktor Maria Cz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.13, 16:45
                      Kobieta jest okropna. Takiego człowieka nigdy w życiu nie spotkała i mam nadzieję juz nigdy więcej nie spotkać. Jej istnienie zaprzecza znaczeniu słowa człowiek ...a o lekarzu już nie wspomnę. Nie może być dobrym lekarzem ktoś kto jest złym człowiekiem.
                      • Gość: esek Re: doktor Maria Cz. IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.13, 19:40
                        Ja rodzilam w Policach,cala ciąże prowadzili szczecinscy lekarze i tylko tam polecam
                        • Gość: gość Wojciechowski IP: 77.88.162.* 22.01.13, 17:44

Dziś widziałam nekrolog Jacek Wojciechowski lat 37. Czy to zbieżność imienia i nazwiska czy to właśnie świnoujski ginekolog?
                          • Gość: red Re: Wojciechowski IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.13, 19:48
                            Nasz Jacus nie ma 37 lat
                            • Gość: gość Re: Wojciechowski IP: 77.88.162.* 22.01.13, 22:49
                              W sensie, ma więcej? ;)
                              • Gość: *** Re: Wojciechowski IP: *.uznam.net.pl 23.01.13, 01:05
                                Jakąś dychę więcej. Nasz Jacuś ma się świetnie, jest cały i zdrowy tylko trochę przemęczony.
    • Gość: w szoku Re: gdzie do ginekologa IP: *.uznam.net.pl 11.02.13, 09:15
      Ostatni raz u dr Cz......... (dr przed nazwiskiem jest kpiną z tytułów naukowych, ona nic takiego nie ma choć na gabinecie sobie pisze). Koszmarna kobieta, nie dość że niemiła to i niekompetentna (w Szczecinie mają o niej już dawno wyrobione zdanie). W Świnoujściu dziewczyny chodźcie do innych lekarzy a operacja czy poród...........do Szczecina czy Gryfic czy choćby w Kamieniu tam was chętnie przyjmą i bez kręcenia nosem, wyzwisk itp.
      • Gość: pela Re: gdzie do ginekologa IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 07.05.13, 09:15
        Dziewczyny, ponawiam pytanie z wątku - gdzie obecnie chodzicie do gina? Do niedawna chodziłam do poradni w szpitalu, ale dość już mam tych cyrków, jakie tam odchodzą. Nie dość, że dodzwonić się to cud, to znowu pozmieniali dni i godziny przyjęć. Kiedyś był też jeden dzień, kiedy można było przyjść po południu - świetne rozwiązanie dla pracujących, niestety teraz pielęgniarka rejestruje najwyżej na 15, bo jest mało pacjentek. Chyba większość kobiet pouciekała do innych lekarzy, bo pamiętam, że kiedyś stało się w tej poradni godzinami w kolejce. Cóż, Macieszy nie ma, Mizgierta też, to kto konkretny jeszcze pozostaje? Pomijam Wojciechowskiego (opinie o nim są chyba wszystkim wiadome i tłumaczyć niechęci nie trzeba).
        • Gość: pela Re: gdzie do ginekologa IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 07.05.13, 09:53
          i jeszcze pytanie "z innej beczki" - czy któraś zakładała może wkładkę domaciczną? jak mam biegać co dwa miesiące po receptę do poradni, w której nigdy nie wiadomo jak przyjmują, to już chyba wolę pomyśleć o innej antykoncepcji.
          • Gość: Gosc Re: gdzie do ginekologa IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.13, 06:53
            Nie polecam tu nikogo,ja dojezdzalam do Szczecina,mimo odleglosci inne podejscie do pacjentki
            • Gość: pela Re: gdzie do ginekologa IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 08.05.13, 08:44
              niestety ja nie mam takiej możliwości, jak nie praca to dom i dzieci i tak w kółko. Musiałabym jechać albo po 17, albo w niedzielę a to chyba bez sensu
          • Gość: Karola Re: gdzie do ginekologa IP: *.uznam.net.pl 09.05.13, 11:50
            Zakładałam u Wojciechowskiego, jakieś dwa lata temu jestem zadowolona i polecam każdej
            • Gość: :-) Zulu Re: gdzie do ginekologa IP: *.uznam.net.pl 16.05.13, 00:43
              Witam :-). Skończyły się czasy chodzenia na fundusz. Lekarze nie chcą przyjmować na fundusz , a gabinety są podłe. dr Maciesza nie miał swojego gabinetu więc mógł się oddać tej poradni, zresztą bardzo kiepsko wyposażonej ( jak wszystko państwowe). Zresztą poradnia wywędrowała na oddział na 2 piętro i jest solą w oku Czajkowskiej ... to i tak cud, że ktoś chce ją jeszcze prowadzić i przyjmuje tam pacjentki ( nie każdego w końcu stać na wizyty prywatne), teraz nawet USG nie ma w gabinecie tylko trzeba się umawiać na konkretny dzień i godzinę. Więc tak jak do stomatologa tak do ginekologa radzę chodzić prywatnie ( w końcu nie są to wizyty cotygodniowe), a są jeszcze w Świnoujściu prywatne gabinety naprawdę dobrze wyposażone z rzetelną obsługą i elastycznym terminie przyjęć. Zresztą róbcie jak chcecie, dla mnie zdrowie jest na tyle ważne, że nie mam zamiaru pozostawiać go w gesti tego państwa (dosyć już rozwalili w tym kraju) , a co do lekarzy.......chyba wszyscy są podobni i ci w Świnoujściu, szczecinie czy Warszawie, a ile pacjentek tyle opinii. Pozdrawiam.
              • Gość: pela Re: gdzie do ginekologa IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 17.05.13, 08:46
                Masz rację - jeśli musimy coś podleczyć, czy zrobić konkretne badania to też wolałabym iść prywatnie do dobrego lekarza. Ale kiedy potrzebuję tylko recepty to wolę iść na fundusz. Sęk w tym, że ta przychodnia w szpitalu przechodzi tak częste zmiany, że nigdy nie wiem czego się spodziewać, ani kiedy się umawiać. Brakuje mi informacji choćby na stronie szpitala o zmianach, zwłaszcza tych dot. dni i godzin przyjęć.
                Natomiast jeśli zdecyduję się na wkładkę to pewnie pójdę prywatnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka