Dodaj do ulubionych

prosze o opinie

IP: *.uznam.net.pl 15.07.11, 09:04
chcialbym otworzyc pub ale w stylu amerykanskim jak w filmach kawalek wagonu kolejowego czy buda autobusu nie raz widzieliscie na amerykanskich filmach,kolejowe siedzenia,szafa grajaca itd, kawa herbata ciasto itd i oczywiscie fast food,bez alkoholu, lata 60-70 klimat co wy na to..pytam mieszkancow nie turystow
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: prosze o opinie IP: *.fn.pl 15.07.11, 09:54
      dla mnie super, tylko nas nie otruj ;) a ceny muszą być konkurencyjne, bo społeczeństwo coraz biedniejsze
      • Gość: kamil Re: prosze o opinie IP: *.uznam.net.pl 15.07.11, 10:47
        spokojnie truc nie mam zamiaru,wszystko bedzie widoczne nawet robione jedzenie.co do cen zdaje sobie sprawe ze mamy takie a nie inne czasy,inaczej mowiac mam zamair oczywiscie zarabiac ale caly rok nie sezonowo wiec ceny musza byc swojskie,lepiej brac mala lyzeczka i tak do swojego dojde.dlatego prosze was o opinie i ewentualne propozycje.dzieki za odp
        • carmelaxxx Re: prosze o opinie 15.07.11, 12:45
          fajna sprawa , zerknij na to : www.the50samericandiner.com/
          • Gość: kamil Re: prosze o opinie IP: *.uznam.net.pl 15.07.11, 13:15
            to wlasnie jest doslownie to o czym mysle
            • kornik251 Re: prosze o opinie 16.07.11, 14:37
              Po co się bawić w jakieś amerykańskie badziewie, wagony autobusy itp. Można na wyspie Uznam dogadać się z dzierżawcami fortu Anioła względnie Zachodniego i u nich otworzyć restaurację pruską, lub wojenną z menu np. Menu Adolfa. Goście z niemiec gwarantowani okrągły rok! A do tego odpada holowanie wagonów czy autobusów, bo komnat pustych ci u nich dostatek!
              • Gość: olaola Re: prosze o opinie IP: *.uznam.net.pl 16.07.11, 19:32
                Kornik, ty ośle. Ostatnio, na forum i.swinoujscie pokazałeś, na co cię stać. Myślisz, że przyjemnym jest picie piwa w takt marszu wehrmacht’u?! Poddaj się leczeniu. Temu drugiemu też.
                • kornik251 Re: prosze o opinie 17.07.11, 01:29
                  Gość portalu: olaola napisał(a):

> Kornik, ty ośle. Ostatnio, na forum i.swinoujscie pokazałeś, na co cię stać. My
                  > ślisz, że przyjemnym jest picie piwa w takt marszu wehrmacht’u?! Poddaj s
                  > ię leczeniu. Temu drugiemu też.
                  Ty cymbalico jedna, na takim szajsie jak iryfczyn śladu nie zostawiam!, musiało sie ci coś od nadmiaru słoneczka poprzestawiać!
          • Gość: zbych234 Re: prosze o opinie IP: *.uznam.net.pl 16.07.11, 20:08
            Carmela-super przykład. Pewnie pamiętasz film „Back To The Future”. Tam była piękna knajpa.
    • Gość: ela29 Re: prosze o opinie IP: *.uznam.net.pl 16.07.11, 19:40
      kamil-buduj to o czym myslisz. kocham rockabilly. bede w twojej knajpie.
      • Gość: gość Re: prosze o opinie IP: *.fn.pl 16.07.11, 22:38
        dawaj, mimo tego, że knajp niby dostatek , to nie ma gdzie zjeść, wszystkie do siebie podobne
        • Gość: kamil Re: prosze o opinie IP: *.uznam.net.pl 17.07.11, 11:08
          bardzo dziekuje za odpowiedzi,a moze macie jakis pomysl-zebysmy sie zrozumieli zanim cos takiego powstanie musze wiedziec czego oczekuja mieszkancy,czy im sie to podoba czy tez nie,postawic budke z piwem nie problem tylko kto bedzie pil to piwo heh,kazda sugestia,pomysl,rada mile widziana-to w koncu bedzie dla was dla nas.
          przedewszystkim chcialbym wiedziec czy odpowiada wam taki styl,wydaje mi sie ze w pl nie ma takiego obiektu choc moge sie mylic,to co pokazala carmelaxxx odzwierciedla doslownie to co chce stworzyc,a wasze opinie i rady dadza mi podglad na to czy warto czy tez dac sobie spokoj
          • Gość: gość Re: prosze o opinie IP: *.fn.pl 17.07.11, 13:21
            Ja tam wiecznie czytam, że ludziom brakuje mc donalda, kfc czy czegoś takiego, więc chyba potrzeba tego rodzaju jedzenia jest
            • Gość: gggg Re: prosze o opinie IP: *.fn.pl 17.07.11, 20:12
              lepiej zrób to w busie czy czymś ala przyczepka , który sobie przeniesiesz do innego miasta w razie niewypału ;)
              • Gość: uznam Re: prosze o opinie IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 17.07.11, 20:39
                ciekawy pomysl, trzymam kciuki i bede wpadal :-)))
                • Gość: gość Re: prosze o opinie IP: *.fn.pl 18.07.11, 20:43
                  A przypomniało mi się ... w czasach studenckich zajadaliśmy się najlepszymi wrocławskimi tostami ... dlaczego nigdzie nie można kupić tostów ... gdyby były jeszcze tak pyszne jak tamte ... ach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka