Gość: tixi IP: *.uznam.net.pl 18.12.11, 18:06 Ja za 56 metrów płacę 750-780 zł czynszu, w tym wszystko oprócz gazu i prądu. Wydaje mi się, że to dużo (SM Słowianin). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysia Re: Ile płacicie czynszu za mieszkanie ? IP: *.uznam.net.pl 18.12.11, 19:05 330 zł SM Słowianin z wodą, bez ogrzewania za 70 m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ile płacicie czynszu za mieszkanie ? IP: *.uznam.net.pl 18.12.11, 21:17 53 m/kw zarządca DOMUS wszystko oprócz prądu 320 zł ( gazu nie ma w bloku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: Ile płacicie czynszu za mieszkanie ? IP: *.uznam.net.pl 18.12.11, 22:23 56m rowniez w Domusie 330 plus prad i vektra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ile płacicie czynszu za mieszkanie ? IP: *.adsl.xs4all.nl 18.12.11, 23:00 przeciez chyba autorowi nie chodzilo o wspolnoty mieszkaniowe gdzie zarzadza np.firma DOMUS!!! tylko w mieszkania spoldzielczo-wlasnociowe jak Odra czy Slowianin. A jesli chodzi o zarzadcow wspolnot mieszkaniowych to czynsze ponad 300 zl to tez wielkie naciaganie z ich strony, bo nic nie robia tylko kase co m-c sciagaja za co? za to ze maja ksiegowosc i wplaca z twojej kasy za smieci, swiatlo na klatce schodowej i sprzatanie???przeciez procz tego sciagaja wam co m-c jeszcze zaliczke na f.remontowy z waszej kasy a jak cos nawali to placa z waszej kasy co placicie aby zawolac fachowca hmm!!! do usuniecia usterek lyb naprawy, wiec kolo sie zamyka, wszystkie wspolnoty i spoldzielnie to bogacze ale z waszych pieniedzy!!! KROPKA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ktoś Re: Ile płacicie czynszu za mieszkanie ? IP: *.uznam.net.pl 18.12.11, 23:41 nie zgodzę sie z tobą jak mamy jakiś problem to nasza wspólnota szybko go rozwiązuje lub przysyła fachowca jesze mi się nie zdażyło wzywać na własną rękę poza tym wole "takiego złodziej" niż spółdzielnie w której opłaty jeszcze raz takie a w zamian wielkie g...... a tez na stanowiskach same darmozjady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Ile płacicie czynszu za mieszkanie ? IP: *.fn.pl 03.01.12, 16:29 Mieszkanie wykupione od ZGM-u. Z ogrzewaniem, wywozem śmieci, z funduszem remontowym i utrzymaniem wspólnoty - 520 zł do tego dochodzi koszt wody wg liczników no i prądu. Powierzchnia mieszkania to 61 m2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Any! Re: Ile płacicie czynszu za mieszkanie ? IP: *.adsl.xs4all.nl 03.01.12, 20:06 mozesz podac dzielnice w ktorej mieszkasz i nazwe wspolnoty ,bo rzeczywiscie mozesz sie cieszyc za tyle m2 tylko tyle placisz! i rozumiem ze ta kwote placisz przez caly rok czy w okresie grzwczym placisz wiecej? rozszesz ten temat jak mozesz,dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Ile płacicie czynszu za mieszkanie ? IP: *.uznam.net.pl 10.06.13, 16:00 dopiero dojrzałam zapytanie do mnie. Cały rok płacę jedna stawkę. Na koniec roku jest rozliczenie, najczęściej zwroty z tytułu ogrzewania. Dzielnica Warszów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maltry Re: Ile płacicie czynszu za mieszkanie ? IP: *.play-internet.pl 05.01.12, 12:05 ZGM 54 m2 - 386 zł (czynsz, woda wg licznika, śmieci 4 osoby, kanaliza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Ile płacicie czynszu za mieszkanie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 19:19 gdyby w spółdzielniach nie byłoby prezesów, a sami byśmy zarządzali to czynsz byłby 2x tańszy, w końcu na pensję prezesa i księgowej to my spółdzielcy dajemy, i to nie małe pieniądze oni mają. W moim miasteczku ok 1600 ludzi, prezes ma po średnim wykształceniu ok 9000 tys. na miecha , przecież to szok. I według moich obliczeń on pracuje 3-tygodnie na miesiąc, bo tak jest urzędowanie biura w spółdzielnii, oczywiście w między czasie urzędowania to sobie idzie do domku na obiad i załatwia swoje sprawy w mieście. Jak ja bym tak robił w swoim zakładzie, to już bym miał wypowiedzenie z pracy. Powiem jedno, wziąć kałacha i wyszczelać wszystkich począwszy od sejmu a skończywszy na zwykłych urzedasach, bo to jedna chołota. Zamiast iść do przodu, to cofamy się w rozwoju. Wstyd mi, że jestem Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ile płacicie czynszu za mieszkanie ? IP: 77.88.162.* 03.06.13, 10:41 Zlikwidujcie spółdzielnie, załóżcie wspólnotę, tyle! nieruchomosci.wieszjak.pl/spoldzielnia-mieszkaniowa/215536,Konsekwencje-likwidacji-spoldzielni.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ile płacicie czynszu za mieszkanie ? IP: 77.88.162.* 03.06.13, 22:25 info.wyborcza.pl/temat/wyborcza/likwidacja+sp%C3%B3%C5%82dzielni+mieszkaniowych temat na czasie jak widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Ile płacicie czynszu za mieszkanie ? IP: *.uznam.net.pl 05.06.13, 15:28 Ceny Słowianina sa skandalicznie zawyzone. Bloki na Wyspianskiego i Matejki wymagaja remontu, piwnice i wsypy smierdza !! Troche sie poprawilo, jak ocieplili i zalozyli domofony i monitorig, przestala młodziez z Mieszka na przerwy przylazic na klatke. Czekamy na pomalowanie scian, nowe drzwi, windy oraz podadzki. Odpowiedz Link Zgłoś