Dodaj do ulubionych

polećcie pediatrę

16.04.12, 16:11
Będę z dziećmi w Świnoujściu cały długi weekend i jeszcze trochę. Czy możecie polecić jakiegoś pediatrę,do którego można zadzwonić i poprosić o wizytę,ewentualnie do niego pojechać.
Dzięki z góry za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: rt Re: polećcie pediatrę IP: *.centertel.pl 16.04.12, 23:34
      Piotr Mirowski ( www.rankinglekarzy.pl/lekarz/10647/Piotr-Mirowski/pediatra/Swinoujscie )
      • Gość: gosc Re: polećcie pediatrę IP: *.uznam.net.pl 17.04.12, 09:00
        dr.Mirowski nie jezdzi na wizyty prywatne.Ewentualnie dr.Szalyga,Stawiarski lub Brzozowska.
        • beem3 Re: polećcie pediatrę 17.04.12, 11:58
          nie musi jeździć-tyle mogę podjechać-ważne żeby to był konkretny lekarz
          dzieki!
          • Gość: Mimi Re: polećcie pediatrę IP: *.uznam.net.pl 17.04.12, 12:21
            A ja Ci polecę Adamczyka (przyjeżdża na wizyty domowe) i Mirowskiego ( z nim jest trudniej, zwłaszcza jeśli nie jesteś ze Świnoujścia).
            Mam nadzieję,ze nie będziesz musiała korzystać z ich usług:)
            Miłego pobytu!
            • Gość: rt Re: polećcie pediatrę IP: *.centertel.pl 17.04.12, 12:50
              Dla mnie osobiście tylko Piotr Mirowski ( idealne podejście do dziecka ) jest lekarzem moich dwóch pociech . A polecam wyszukaj w internecie ( google ) lekarze pedriatra swinoujscie i jest cały obraz z opiniami.
              Pozdrawiam i miłego pobytu w Świnoujściu
              • Gość: :) Re: polećcie pediatrę IP: *.uznam.net.pl 17.04.12, 13:37
                ja polecam

1. Jacek Szałyga kom. 601 981 335
                2. Krzysztof Stawiarski kom. 601 787 635
                3. Adamczyk kom. 601775357

udanego wypoczynku i oby kontakty do lekarzy nie były potrzebne :)

jakby coś się dzialo to zawsze mozna podjechać do szpitala na izbę przyjęć i tam lekarz, który ma dyżur zbada dziecko :)
                • Gość: beem3 Re: polećcie pediatrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 14:38
                  dzięki ,dzięki ! :)
                  oby się nie przydały te kontakty,jednak wolę je posiadać ;)
                  będę dokładnie na ul.Zdrojowej...szpital jest daleko?

teraz będę szukać atrakcji Świnoujścia ;) chociaż niewątpliwie morze jest najważniejszą ;)

• Gość: tymianek21 Re: polećcie pediatrę IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.12, 18:27
                    Tylko Adamczyk- bardzo dobry. Nie zapisuje od razu antybiotyku a ostatnio osłuchał nawet mnie choć przyjechał do synka. Ja kaszlałam jak stary gruźlik. W nocy jedź do szpitala - w S-ciu z każdego miejsca samochodem jesteś w max. 10 minut. Tylko w szpitalu problemem jest to ze dyżur może mieć okulista

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka