Gość: gosc IP: *.uznam.net.pl 23.10.13, 12:56 Czy jest w Świnoujściu firma zajmująca się zabudową balkonów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Zabudowy balkonów IP: *.uznam.net.pl 13.11.13, 16:05 Ja również jestem zainteresowany dlatego ponawiam pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabudowa-balkonow Re: Zabudowy balkonów IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.14, 00:21 Witam serdecznie, Jesteśmy firmą zajmującą się zabudową balkonów na terenie Warszawy i okolic. Możemy zaproponować Państwu sprzedaż systemu zabudowy balkonu bez montażu. Wysyłamy wówczas do Klienta gotowe do montażu elementy. Służymy również radą w przypadku napotkania jakichkolwiek trudności z montażem. Zapraszamy na naszą stronę internetową www.zabudowa-balkonow.com. W przypadku pytań proszę o kontakt biuro@zabudowa-balkonow.com. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Zabudowy balkonów IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.02.14, 12:12 Jedyną firmą którą proponuje jest firma ALLUX , która zajmuje się zabudową balkonów ramowych , jak i bez ramowych. Jest to firma z Warszawy, ale rzetelna i konkretna.Jestem osobiście z nich bardzo zadowolony.Panowie przyszli pomierzyli i doradzili..Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Zabudowy balkonów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.14, 08:34 Oferujemy Państwu systemy aluminiowo-szklane stosowane do zabudowy balkonów i tarasów. Nasze systemy to rozwiązania zarówno estetyczne jak i praktyczne. Zabudowy stanowią ochronę przed działaniem niekorzystnych warunków atmosferycznych. Dodatkowo powiększają pomieszczenia Wieloletnie doświadczenie i przede wszystkim indywidualne podejście do każdej realizacji sprawiają, że nasza oferta jest coraz bardziej konkurencyjna na rynku. Zapraszamy do współpracy! System zabudowy ramowej - od 320 zł/m2 System zabudowy bez ramowej - od 700zł/m2 Cena zależy od rodzaju zabudowy, rodzaju balkonu, oparcia na barierce. Techluk 87-800 Włocławek biuro@techluk.pl Słowa kluczowe: Zabudowa balkonów, copal, cover, glass, zabudowa loggii, przeszklenie, okna, drzwi Odpowiedz Link Zgłoś