Dodaj do ulubionych

Zabudowy balkonów

IP: *.uznam.net.pl 23.10.13, 12:56
Czy jest w Świnoujściu firma zajmująca się zabudową balkonów?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Zabudowy balkonów IP: *.uznam.net.pl 13.11.13, 16:05
      Ja również jestem zainteresowany dlatego ponawiam pytanie.
      • Gość: zabudowa-balkonow Re: Zabudowy balkonów IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.14, 00:21
        Witam serdecznie,

Jesteśmy firmą zajmującą się zabudową balkonów na terenie Warszawy i okolic. Możemy zaproponować Państwu sprzedaż systemu zabudowy balkonu bez montażu. Wysyłamy wówczas do Klienta gotowe do montażu elementy. Służymy również radą w przypadku napotkania jakichkolwiek trudności z montażem. Zapraszamy na naszą stronę internetową www.zabudowa-balkonow.com. W przypadku pytań proszę o kontakt biuro@zabudowa-balkonow.com.

Pozdrawiam
      • Gość: robi Re: Zabudowy balkonów IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.02.14, 12:12
        Jedyną firmą którą proponuje jest firma ALLUX , która zajmuje się zabudową balkonów ramowych , jak i bez ramowych. Jest to firma z Warszawy, ale rzetelna i konkretna.Jestem osobiście z nich bardzo zadowolony.Panowie przyszli pomierzyli i doradzili..Polecam .
        • Gość: Peter Re: Zabudowy balkonów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.14, 08:34

Oferujemy Państwu systemy aluminiowo-szklane stosowane do zabudowy balkonów i tarasów.

Nasze systemy to rozwiązania zarówno estetyczne jak i praktyczne. Zabudowy stanowią ochronę przed działaniem niekorzystnych warunków atmosferycznych. Dodatkowo powiększają pomieszczenia

Wieloletnie doświadczenie i przede wszystkim indywidualne podejście do każdej realizacji sprawiają, że nasza oferta jest coraz bardziej konkurencyjna na rynku.

Zapraszamy do współpracy!

System zabudowy ramowej - od 320 zł/m2
          System zabudowy bez ramowej - od 700zł/m2

Cena zależy od rodzaju zabudowy, rodzaju balkonu, oparcia na barierce.

Techluk
          87-800 Włocławek
          biuro@techluk.pl
          Słowa kluczowe: Zabudowa balkonów, copal, cover, glass, zabudowa loggii, przeszklenie, okna, drzwi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka