Dodaj do ulubionych

kluby w swinoujsciu

IP: *.uznam.net.pl 02.04.03, 12:01
od wczoraj mieszkam w tym pieknym miescie;)czy ktos moze mi powiedziec gdzie
ludzie sie spotykaja?jakie sa modne kluby?ale nie takie dla panienek w
zelazkach.chodzi mi o inna muze(house,groovy,funky)thx za newsy
Obserwuj wątek
    • gosia-s Re: kluby w swinoujsciu 02.04.03, 15:56
      Zajrzyj może na lokalne strony

www.uznam.net.pl
      www.swinoujscie.net.pl
      (nie jestem pewna co do tego drugiego linka)

Sorry, je już od pewnego czasu nie mieszkam w Ś-ciu, a kluby i tak zawsze
      omijałam z daleka. :)))
    • Gość: maya Re: kluby w swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl / 192.168.7.* 02.04.03, 21:32
      ja mam31lat mieszkam tu od urodzenia i też boleję nad tym ,ze ni ma tu klubu z
      taka inna muzą-nie disco pa
    • Gość: Bystrzacha Re: kluby w swinoujsciu IP: 80.51.242.* 08.04.03, 23:04
      Witaj!!!!
      Obawiam sie, ze szybko mozesz zmienic swoj stosunek do tego miasta. Zobaczysz w
      wakacje co tu sie dzieje. Jeszcze dwa lata temu byl jakis klimat. Teraz nikt tu
      prawie nie przyjezdza. Moze to ta przeprawa promowa ma wplyw na taki obrot
      sprawy. Moze coraz chudsze nasze portfele. Kurcze szlajalem sie w te wakacje po
      promenadzie i co widzialem. Kiedy nastawala godzina 23 ludzi na promenadzie juz
      nie bylo. Siedzialo tylko kilka osob na lawkach juz troszeczke wcietych. Raz
      zawinelismy sie z kolega do Alibi. Bylo tam az 5 osob i jeszcze rzadali za
      wjazd dyche. (W Pinokiu w Szczecinie wchodze za legitke za darmo. Zawsze jest
      czadowa zabawa i klimat, ludzi nie brakuje a do tego tani browar). W koncu
      pojechalismy najpierw do tych wioch za Miedzyzdrojami (np Rewal) a nastepnie do
      samych Miedzyzdroi. Wszedzie bylo lepiej niz w Swinoujsciu. Zwlaszcza w
      Miedzyzdrojach mozna bylo dostrzec taki klimat jaki powinien byc w
      miejscowosciach nadmorskich latem. Tam dopiero ubawilismy sie tak jak trzeba.
      Jezeli chodzi o puby to zawsze bylo fajnie w Teatralnej (teraz przeniesli ja
      gdzies pod granice). Pozostaje Cech, gdzie klimat jest mozliwy. Czasami graja
      czadowa muze. Sfinks tez jest nawet nawet. Wiesz ja tylko mysle juz teraz o
      jednym byle jak najszybciej stad wyjechac tak jak to zrobili moi znajomi. Kiedy
      tylko nadarzy sie okazja - znikam. Pozdrawiam Bystrzacha
      • Gość: Muminek Re: kluby w swinoujsciu IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 06:09
        Jak to czytam to zaraz mi się przypomina przysłowie:

Cudze chwalicie, swego nie znacie.
        Sami nie wiecie co posiadacie!! :)))))))
        • Gość: delf Re: kluby w swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 09.04.03, 10:57
          a co posiadamy?moze podsuniesz kaies propozycje?pozdr
      • Gość: delf Re: kluby w swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 09.04.03, 11:00
        dzieki bystrzacha za newsy.napewno cech club odwiedze a takze zajrze do
        sfinksa.nowa teatralna jak zdazylam zauwazyc to club ddr czynny tylko w
        weekendy?:)coz taka polityka.pzdr
        • Gość: Muminek Re: kluby w swinoujsciu IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 15:30
          No, kluby to widać dla Was najważniejsze, a o tych walorach co przyciągają
          rzesze turystów to juz zapominacie?! :)))))
          • Gość: delf Re: kluby w swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 10.04.03, 10:23
            Gość portalu: Muminek napisał(a):

> No, kluby to widać dla Was najważniejsze, a o tych walorach co przyciągają
            > rzesze turystów to juz zapominacie?! :)))))

Hmm Muminku to nie tak.W ciagu 2 tygodni zwiedzilam chyba cale miasto,nie
            wspominajac juz o wyspie Wolin i tamtejszej pieknej plazy...Swinoujscie jest
            pieknym miastem ale bez miejsca gdzie mogloby sie scalac cale zycie
            towarzyskie.Rynek to przezciez serce miasta a tu?
            Zostaly jedynie "kluby"ktorych i tak nie ma tu z prawdziwego zdarzenia.Powiedz
            mi gdzie mozna spedzic mily poranek, napic sie dobrej kawy,poczytac
            prase.Szukam wlasnie takich miejsc,ktorych jak zauwazylam brakuje w tym
            miescie.Czy wszyscy czekaja na sezon?A w miesiacach zimowych co robia?Nie
            mozna przeciez siedziec w domu i ogladac TV.Pewnie napiszesz ze jest mnostwo
            form spedzania wolnego czasu ale chodzi mi o tylko o jedna-gdzie mozna spotkac
            miejscowych ludzi.
            A walory to miasto ma ale nie zauwazone,nie wykorzystane....
            pzdr
            • cma Re: kluby w swinoujsciu 10.04.03, 13:37
              witam, je tez mam ten problem. tak sie złożyło ze niedlugo przyjdzie mi
              zamieszkać w Miedzyzdrojach,lubie to miasteczko,żubry,park i całą okolice tylko
              troche sie martwie ze jak juz naciesze sie fałną i florą to czy znajde miejsce
              i ludzi z ktorymi mozna milo spędzić czas,chodzi mi oczywiscie o czas po
              sezonowy.Liczyłam na kino ale jest otwarte tylko w sezonie. Zastanawiam sie jak
              tam spędzaja czas młodzi ludzie koło 30-tki.Z tego co piszecie to w Świnoujściu
              jest tez nie zaciekawie,wiec co robic zeby nie zwariowac.Do tej pory mieszkałam
              zawsze w Szczecinie,lubie się bawic i cieszyc zyciem,mam nadzieje ze nie bede
              musiała wracac na stare smieci zeby sie rozerwac.pa
              • Gość: Bystrzacha ------>CMA IP: 80.51.242.* 10.04.03, 15:21
                Tez naleze do tych osob, ktore lubia sie bawic. Mieszkalem w Szczecinie przez
                ostatnie 6 lat. Teraz siedze juz od lipca niestety w Swinoujsciu. Powiem jedno
                czas mi ucieka, a te 9 miesiecy przesiedziane tu to nic innego tylko strata
                czasu. Jak mi skoczy 30-tka to wtedy moge tu mieszkac ale nie teraz. Wieje jak
                tylko trafi sie okazja.
                • gosia-s Re: ------>CMA 10.04.03, 15:41
                  Jak Ci stuknie 30 to sie dopiero życie zaczyna, osiądź w Ś-ciu dopiero jak
                  skończysz 60. Póki co, przyjeżdżaj tylko na plażę i na imprezy na promenadzie w
                  sezonie. Trzymaj się.

Aha, jakbyście namierzyli jakiś klub z muzyką rockową/metalową rónież w
                  Szczecinie to dajcie mi znać, ok? :)))
                  • Gość: Bystrzacha ------>Gosia S. IP: 80.51.242.* 10.04.03, 23:16
                    hormon przy placu grunwaldzkim i free blues w strone pomorzanow przy klubie
                    adrenalina
                    • cma Re: ------>Gosia S. 11.04.03, 14:09
                      hormon-może być choc ostatnio słyszałam tam riki martina- zgroza, juz sie
                      pogodziłam z tym ze muzyke miłą moim uczom to mogę posłuchac tylko w domciu,a
                      do klubów to najlepiej chodzic w wielki post,mało ludzi,lecą piosenki na
                      zyczenie i mozna bez przeszkód szalec na parkiecie.Kiedys uwielbiałam knajmpę
                      Meduza- tam to dopiero królował rock,metal i co sobie zarzyczysz.Teraz wszystko
                      nastawia sie na szmal a wiadomo ze rockmeni to golasy,faceci w bmw i panienki w
                      zelaskach chodzą do soho ale tam to moja noga nie stanie.
                      Nie pocieszyliscie mnie a szkoda bo potrzebuje pozytywnych wibracji. Czeka mnie
                      ciezki remont domu w tych nieciekawych poza sezonem Międzyzdrojach.Chce tam
                      zaposcic korzenie,stworzyc miły klimacik dla swojaj małej rodzinki i wkoncu być
                      na swoim.Muszę stworzyc jakąś grupę lobbingową w celu urozmaicenia zycia w M
                      poza sezonem.pa
                      • Gość: Bystrzacha Mniam IP: 80.51.242.* 12.04.03, 15:11
                        Nasze dyskoteki tak dobrze stoja, ze zaczynaja swiadczyc uslugi gastronomiczne.
                        Kiedy idziemy cos podjesc da Alibi.
                        • gosia-s Re: Mniam 14.04.03, 16:15
                          Dzięki za info. Pozdrawiam! :)))))
                          • Gość: z jedynki albakora, wineta, zeglarska, texas, penelopa.... IP: *.bredband.skanova.com 21.04.03, 00:26
                            to byly knajpy, i hotelowa, z cynkciarzami i kurewkami-mewki i bojki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka