30.06.07, 14:46
Witam wszystkich na forum. Jestem nowa i niedawno odkryłąm to forum. Mam do Was
wielką prośbę. Bardzo proszę Was o jakieś zdjęcia Łukęcina. Byłam tam 11 lat pod rząd
na wakacjach, ale było to 7 lat temu. Napewno dużo się zmieniło. Mam wielki, ale to
wielki sentyment do tego miejsca. Po prostu serce mi rośnie a radość rozpiera jak widzę
zdjęcia przez Was wklejane. Na szczęście będę tam w te wakacje, ale tylko na tydzień...
Obserwuj wątek
    • magdziolek87 Re: Łukęcin 30.06.07, 15:12
      Przedziwna1, egraa - pomóżcie. Proszę
    • przedziwna1 Re: Łukęcin 30.06.07, 15:33
      Zajrzyj na FF Dziwnowa, tam jest ich pod dostatkiem :) A tu popatrz do watku "Z
      klifu.."
      • magdziolek87 Re: Łukęcin 30.06.07, 15:45
        Dzięki wielkie. Zawsze mieszkałam w tym drewnianym starym domku, który
        sfotografowałaś w ośrodku Pionier. Mam nadzieję że tym razem też tam będę mieszkać.
        Jak ja ci zazdroszcze że masz to wszystko na codzień. Ale od 7 lipca jestem w Łukęcinie.
        Cieszę się jak 3-letnie dziecko
        • przedziwna1 Re: Łukęcin 30.06.07, 15:49
          :) ciesze sie tez. Zagladaj takze na pogaduszki na forum Dziwnowa- to gadane
    • przedziwna1 Re: Łukęcin - aktualnosci 10.07.07, 10:36
      Naprawde swietne miejsce dla ceniacych cisze na urlopie. Las, troche ruchu w
      centrum, zadnej łomoczacej glosnej muzyki...Jest pizzeria, rybkodajnia i inne
      lokaliki. Sa stoiska z bibelotami, skakawka dla dzieci. Monotonie urozmaicaja
      grupy kolonistow. Sa ladne osrodki wypoczynkowe z duzym terenem wkomponowane w
      przyrode. Sa tez nowe miejsca rekalmowane jako idealne do wypoczynku, ale tam -
      totalna ciasnota, dom na domie. Ale jak kto lubi...
      Acha, info na stronie gminy Dziwnow o polu golfowym i osrodku jezdzieckim w
      Łukęcinie jest od dawna nieaktualne. Stadnina padla juz dawno a pole golfowe -
      po ostatnim sezonie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka