przedziwna1 12.07.07, 19:27 Przyjechales, spedziles tu urlop...poznales Dz... Napisz prosze, co spodobalo Ci sie u nas najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wermako Re: Najbardziej spodobalo mi sie... 12.07.07, 20:27 to już przed chwilą pisałem2 wątki niżej ale chciałbym poznać ciebie przedziwna napisz coś o sobie jak wyglądasz i ile masz lat będę w dziwnowie w poniedziałek mogli byśmy się spotkać i pogadać .hej. Odpowiedz Link Zgłoś
dorgaj1 Re: Najbardziej spodobalo mi sie... 12.07.07, 23:56 Też chętnie bym Cię poznała przedziwna1, ale mam niejasne wrażenie, że chyba wolisz zostać nierozszyfrowana, a może się mylę?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpietk1 Re: Najbardziej spodobalo mi sie... 13.07.07, 09:17 ja rowniez poznalbym Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Dziekuje bardzo :) 13.07.07, 11:20 Milo mi, ze znalazlam sie w pierwszej dziesiatce przebojów Dziwnowa :) Dzieki :)) Oczywiscie, ze nie moge sie wszystkim ujawnic, bo inaczej nie dalabym rady robic Wam zdjec z ukrycia :) Teraz takich szalencow z aparatami na Dz. duzo, nie bedziecie wiedzieli czy to Przedziwna pstryka czy ktos inny...;) Ale proponuje uklad: kto bedzie wklejal fotki na FFDz i FFMorza i caly rok udzielal sie na gadanym forum Dz - z tym z checia zjem za rok lody u Kapitana :)) Taki maly szantazyk... A teraz wrocmy do prawdziwych przebojów Dz. Co spodobalo sie Wam najbardziej? P.S. Na FFDz. jest moja fotka, troszke zmieniona tam jestem, ale jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyfil Re: Dziekuje bardzo :) 13.07.07, 20:23 Mam wrażenie,że spotkaliśmy się w ubiegłym roku pod koniec sierpnia w okolicach domu p.Teresy M.Chyba,że jest jeszcze ktoś kto tak doskonale potrafi propagować te okolice.W tej chwili widzę,że przedziwna została sklonowana i pojawiła się przedziwna 2.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Dziekuje bardzo :) 14.07.07, 09:22 A nie, to nie bylam ja :)) Nie przypominam sobie... Musialam sie sklonowac ze wzgledow technicznych :) Przedziwna1 i 2 to ja Odpowiedz Link Zgłoś
egraa Re: Dziekuje bardzo :) 14.07.07, 07:30 Nie chwaląc się, w ciągu poprzedniego roku chyba warunki spełniłam... i co? Też Przedziwnej nie znam, więc nie wierzcie Jej za bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Dziekuje bardzo :) 14.07.07, 09:15 No ale konkurs zostal rozpisany dopiero teraz :) A lody u Kapitana to mnie zawsze przyciagna, no prawie zawsze :)) Chyba odkleje ten watek bo on sie moj autorski jakis zrobil...:) Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Przedziwna 14.07.07, 09:30 Sami widzicie ze nie moge sie ujawnic. Odpadlaby Wam jeszcze jedna atrakcja turystyczna na niepogode :) A tak mozna chodzic po Dz. obserwowac ludzi i myslec: czy to Przedziwna? a moze to Jerzyfil? Oo, a tu pewnie Dorgaj...W M. - Egraa, na pewno to ona... Juz lepiej niech Przedziwna pozostanie przedziwna :) Odpowiedz Link Zgłoś
smutna66 Re: Najbardziej spodobalo mi sie... 14.07.07, 19:43 Przedziwna sie nie ujawni bo ro temu przez dwa tygodnie probowaliśmy się na nia natknąć ,dkładnie mąż opisał jej jak wyglądamy i nasz york ale niestety nie spotkalismy sie a szkoda ,może w tym roku ???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wermako Re: Najbardziej spodobalo mi sie... 19.07.07, 20:28 podoba mi się to że teraz sobie siedze obok Urzędu Miasta i serfuje sobie po internecie z laptopem jak chcesz to przyjdż jeszcze chwilę będę. Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Najbardziej spodobalo mi sie... 20.07.07, 00:00 Kiedys Cie znajde, znajde Cie...;) P.S. A fotki pstrykasz? Odpowiedz Link Zgłoś
smutna66 Re: Najbardziej spodobalo mi sie... 24.07.07, 14:10 Mi tez szukalismy hot-spota na Alei Gwiazd i o dziwo poszlismy oglądac jahty na Wybzeze Kosciuszki a tu patrze info o Hot -spocie ,że jest na całym Wybżerzu Kościuszki i szosowej do tych miejsc z Ulicy Kapala Koniecznego mam alewie rzut kamieniem wiec jestesmy bardzo zadowoleni że blisko i ,że działa ,pozdrowienia . Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan28 Re: Najbardziej spodobalo mi sie... 29.07.07, 20:49 Podobało mi się to, iż nadal pozostał miastem dającym odpocząć od zgiełku codzienności. Jak już pisałem wcześniej był to już 10 sezon urlopowy w tej miejscowości, więc nawet spotkania z tak liczną grupą znajomych to dużo. Jadę tam jak na działkę. Można także dobrze się zabawić w Żeglarskiej czy też w namiocie "Żywca" i "Bosmana" Pozdrowienia dla wszystkich którzy bawili tam ze mną przez cały miesiąc. Do zobaczenia za rok. Bogdan.:) Odpowiedz Link Zgłoś
nievelle Re: Najbardziej spodobalo mi sie... 08.08.07, 21:23 a mnie nadal najbardziej podoba się w dziwnowie pan z motorówki, który wozi plażowiczów bananem/rekinem wzdłuż plaży..... ale z niego ciacho .... mniam Odpowiedz Link Zgłoś
ania19771 Re: Najbardziej spodobalo mi sie... 16.08.07, 18:54 wszystko!!!!!!!!!!!!!! Jestem zachwycona i jak trochę ochłonę z tych emocji to opisze wszystko Każdemu polecam te okolice Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: Najbardziej spodobalo mi sie... 25.07.08, 22:00 Morze, plaża, restauracja "Plaża" (chyba), promenada nad Dziwną ( ławeczki itp). Odpowiedz Link Zgłoś
androsak Re: Najbardziej spodobalo mi sie... 16.03.09, 22:56 "morskie opowieści" i znakomita załoga Odpowiedz Link Zgłoś