mekej 31.05.07, 08:03 labradory.info/viewtopic.php?p=248574#248574 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: Zaginął CZARNY LABRADOR Łódź 31.05.07, 10:14 mekej janie mam dostepu do tamtego forum, nie wiem na ile moga byc moje informacje dobre ale wydaje mi sie, ze widzialam wlasnie czarnego laba samopasem bez wlasciciela wczoraj w Łodzi w okolicy osiedla za mcdonaldem przy rondzie lotników lwowskich...i tak jak mowie nie wiem na ile to moze byc dobre info bo arturowek to przeciwlegly kraniec lodzi Odpowiedz Link
mekej Re: Zaginął CZARNY LABRADOR Łódź 31.05.07, 17:31 wielkie dzięki paenka wkleiłam tam to co napisałaś, bo chyba więcej zrobić nie mogę... do Łodzi mam za daleko Odpowiedz Link
paenka Re: Zaginął CZARNY LABRADOR Łódź 31.05.07, 20:45 mekej przeczytalam odpowiedz na twojego mojego przeklejonego posta i bym dopowiedziala ze jak moj Kaise rmi wsiakl to tez go znalazlam na drugim krancu miasta...byl bardzo szczesliwy z wycieczku...mniej niz ja ale generalnie szukalam go tam gdzie chodzilam z nim na spacery a akurat byla to laka poza miastem Odpowiedz Link
mekej Re: Zaginął CZARNY LABRADOR Łódź 31.05.07, 21:45 peanka, ja też myślę, że to mógłby być ten piesek, bo zaginął zdaje się 3 dni temu czyli byłby w stanie przemieścić się z jednego końca miasta na drugi, ale przecież nie będę się kłócić zresztą poza tym, że wkleiłam tutaj to ogłoszenie, nie mogę więcej zrobić i nie mam też na to wpływu, co zrobi właściciel psa w każdym razie jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za zainteresowanie Odpowiedz Link
mekej PIESEK SIĘ ZNALAZŁ :) 05.06.07, 14:25 paenka, jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie Odpowiedz Link