tylkotroche
31.05.10, 19:30
witam wszystkich ,
Czasami zaglądam na to forum, czytając zdania rożnych osób, czasami pisze, jeżeli chciałabym z kimś podyskutować lub przedstawić swoje zdanie.
Zgodnie z moją prywatną net-etykieta, jeżeli publikuje posty i ktoś je komentuje, w miarę możności staram się odpowiadać z szacunku do tej osoby i jej chęci dyskusji.
Ostatnimi czasy spotkałam się z postami forumowicza "tautschinsky", i próbowałam jakoś ustosunkować się do niektórych jego postów.
Z przykrością stwierdziłam, że kontakt słowno-logiczny z tym forumowiczem jest trudny do utrzymania. Ilość demagogii oraz erystycznych zabiegów - mających wykazać, ze mężczyźni są cudowni i należy i się wszystko: kasa, wolność, miłość sex i uznanie oraz pomoc, zaś oni czasem jedynie zaszczyca nędzna kobietę oraz dziecko z nią spłodzone swoja uwaga lub groszem.
Kobiety zaś są leniwe, brudne i nic nie robią całymi dniami żerując jednie na swoich cudownego charakteru i anielskiej dobroci mężach, a jeżeli już coś robią to jedynie spiskują ( wraz z masonami i cyklistami) aby pozbawić mężczyzn ostatniego grosza...
Ilość bzdur wypisywanych przez tego forumowicza przekroczyła dla mnie masę krytyczną.
Nie będę więc komentowała i odpowiadała na jakiekolwiek jego posty. Niektórzy by powiedzieli : przestaję karmić trolla.
Pozdrawiam wszystkich.
TT