Dodaj do ulubionych

Nielojalny mąż

02.10.10, 15:27
Pomóżcie,bo nie mogę sobie z tym poradzić.
Dowiedziałam się,że mój mąż jest wobec mnie bardzo nielojalny,rozpowiada osobom postronnym prywatne sprawy z naszego życia,także te związane z życiem intymnym,wyrażając się przy tym w sposób dla mnie obrzydliwy.
Są też różne epitety w stosunku do mojej osoby,opowieści o mojej rodzinie,gadanie o innych kobietach i wspominanie jak dobrze miał z byłą.
Jestem w szoku,bo ja zawsze byłam lojalna i uważałam,że mąż to najbliższa osoba i jedno za drugim powinno skoczyć w ogień.
Jestem załamana.
Obserwuj wątek
    • xciekawax Re: Nielojalny mąż 02.10.10, 18:47
      Twoj maz nie ma co Ciebie szacunku.
      • jarkoni Re: Nielojalny mąż 02.10.10, 18:59
        a zdobyłaś się na poważną rozmowę? Rozmawiałaś z nim o tym?
        I mówię tu o poważnej rozmowie, takiej maks poważnej
    • plujeczka Re: Nielojalny mąż 02.10.10, 19:28
      po pierwsze to ile twój maż ma lat? po drugie myslałaś ze za mężem skacze się w ogień? zwariowałaś? znowu kłania się poddaństwo "Panu" ==powiem ci jak to okreslaja prastare przysłowia w naszym ktaju...cyt".." służ Panu wiernie a on CI pierdnie..."zacznij opowiadać jakiego ma małego penisa, dodaj też parę szczegółów ze mu nie staje mimo jego np, młodego wieku, odpłać się pięknym za nadobne.
      • yoma Re: Nielojalny mąż 05.10.10, 10:32
        Plujeczka, przeczytaj, co napisałaś.
      • malgolkab Re: Nielojalny mąż 05.10.10, 11:14
        plujeczka napisała:

> pierdnie..."zacznij opowiadać jakiego ma małego penisa, dodaj też parę szczegółów
        > ze mu nie staje mimo jego np, młodego wieku, odpłać się pięknym za nadobne.
        a co to da? zniżanie się do czyjegoś poziomu świadczy, że jesteśmy na tym samym poziomie... chyba, że ktoś jako wzór traktuje stary testament
    • mayenna Re: Nielojalny mąż 02.10.10, 19:28
      Porozmawiaj z nim. Powiedz jak sie czujesz gdy opowiada o waszym życiu.

Jesli nie pomoże to przynajmniej masz satysfakcję że już nie będzie twoim mężem. Tak naprawdę wystawia sobie świadectwo.Mądre osoby nie będą słuchały takich wynurzeń.
    • malgolkab Re: Nielojalny mąż 02.10.10, 19:29
      dosyć istotne skąd się dowiedziałaś. często ludzie takie rzeczy robią, żeby namieszać, dodając to i owo od siebie. tak czy inaczej na pewno musisz z mężem poważnie porozmawiać, nie zaczynając od oskarżeń.
    • zmeczona100 Re: Nielojalny mąż 03.10.10, 18:49
      Ej, no...
      Nie sądźmy innych według siebie.
    • scindapsus Re: Nielojalny mąż 06.10.10, 08:55
      no i co z tym planujesz zrobic, oprócz wyżalenia się na forum?
    • altz Re: Nielojalny mąż 06.10.10, 19:42
      Moja małżonka robiła to samo na tym forum. Może mąż też je czytuje i się nauczył? wink
      A poważnie, nic nie zrobisz, warto porozmawiać, ale czy to coś da? Nie wierzę.
      Głupio robi, ja nigdy nie opowiadałem o poprzednich partnerkach, pomimo próśb żony.
    • nangaparbat3 NApoleonko 06.10.10, 22:56
      a skąd czerpiesz wiedzę na temat tych wypowiedzi Twego męża? Skąd masz pewnosc, że to prawda? Jaki interes ma ten kto Ci powtarza w powtarzaniu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka