Dodaj do ulubionych

Biling z plusa....

13.12.11, 19:04
Czy jest jakaś szansa, abym zdobyła biilingi z komórki męża w mixplusie ?
Obserwuj wątek
    • moniapoz Re: Biling z plusa.... 13.12.11, 19:15
      hej
      czytałam Twój post na Forum Mężczyzna.....nie możesz po prostu spytać go wprost czy Cię zdradza czy nie ?

------
      Tylko tu i teraz ja wybieram. Tylko tu i teraz jestem.
      Tylko tu i teraz całym sercem więcej szans nie będzie.
    • tricolour Gdyy był szpiegiem... 13.12.11, 19:41
      ... albo choa kogoś zamordował, to może. Ale do rozwodu?
    • maciekqbn Re: Biling z plusa.... 13.12.11, 21:38
      tomaszowa napisała:

> Czy jest jakaś szansa, abym zdobyła biilingi z komórki męża w mixplusie ?

Masz szansę, jeśli:

- masz dobrego znajomego na odpowiednim stanowisku w Plusie (odpowiednio wysoko lub jakiś inżynier od ich systemów informatycznych, który ma dostęp do baz danych);
      - masz dobrego znajomego w prokuraturze;
      - masz dobrego znajomego w tzw. służbach.

Chyba nie muszę dodawać, że każdy z tych trzech sposobów będzie nielegalny. Najlepiej uderzaj przez służby (SKW, ABW), oni nie muszą się tłumaczyć po co im ten biling.
      • zmeczona100 Re: Biling z plusa.... 13.12.11, 22:24
        Może o to wnosić do sądu, po złożeniu pozwu rozwodowego.
        • maciekqbn Re: Biling z plusa.... 13.12.11, 22:33
          Oczywiście, że może wnosić, czemu nie?
          Ale jeśli rzeczywiście chce coś uzyskać, to podane wcześniej sposoby dają większe prawdopodobieństwo sukcesu. Co innego, gdyby chodziło o jakieś przestępstwo kryminalne, wówczas byłyby duże szanse uzyskania tych danych poprzez sąd.
        • tricolour Może wnosić, ale po co? 13.12.11, 22:46
          Z numeru telefonicznego nie wynika nic poza tym, że mąz dzwonił. Nawet gdyby uprawiał seks przez telefon (albo nawet bez telefonu: na żywca) to nic z tego nie wynika, bo zdrada nie jest prawnym powodem do rozwodu. Szkoda prądu.

I za biling trzeba zapłacic.
        • malgolkab Re: Biling z plusa.... 14.12.11, 10:55
          zmeczona100 napisała:

> Może o to wnosić do sądu, po złożeniu pozwu rozwodowego.
          myślę, że ona raczej od billingu uzależnia fakt złożenia tegoż pozwuwink
    • dziad47 Re: Biling z plusa.... 14.12.11, 13:38
      Mi nasuwaja sie takie refleksie, co masz zamiar udowodnić tymi bilingami. Długość rozmów czy to, że maż dzwonił pod jakiś numer? Jeżeli chcesz udowdnić utrate więźi z mężem to lepiej poszukaj swiadków którzy zeznają o jego zachowaniu wobec ciebie. Faktem jest że wykazach rozmów powstajacych po przetworzeniu danych tak to fachowo się okresla, jest informacjia do kogo było wykonywane połączenie. Jeszcze jedna refleksjia, od jakiegoś czasu sądy sa niechętnie nastawione do wykorzystywania bilingów jako dowodów na rozpad więźi małżeńskich. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka