babag 25.07.12, 23:35 Wiem, ze zawiodłam dwa razy, ale czy Wy jeszcze się spotykacie? Teraz dobry czas dla mnie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heksa_2 Re: Dziewczyny z Katowic 26.07.12, 08:35 Jakoś coraz mniej nas bywa na spotkaniach. Ale mam nadzieję, że nic nie stoi na przeszkodzie, żeby się spotkać po raz kolejny. Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 26.07.12, 10:20 Jestem za !!! Spotkajmy się. Może 03 sierpnia - piątek ( jak zawsze ), g. 18.00,pub Gaudii, Katowice??? Odpowiedz Link
babag Re: Dziewczyny z Katowic 26.07.12, 14:15 Ok. Proszę o szczegółowe instrukcje jak tam trafić. Odpowiedz Link
heksa_2 Re: Dziewczyny z Katowic 26.07.12, 19:31 mapa.targeo.pl/Cafe-Gaudi-ul-Wawelska-2-Katowice~3390978/Kawiarnia/adres Najlepiej postawić samochód na ul. Miskiewicza przed Skarbkiem lub przed bankiem ING i przejśc się piechotą przez ulicę 3-maja na Wawelską. To naprawdę rzut beretem. Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 26.07.12, 21:57 Heksa.. chyba wkradł Ci się błąd: ul. MiCkiewicza a nie MiSkiewicza??) Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic-03.08-spotk. 26.07.12, 21:58 Hej, zapisywać się Dziewczyny... Nie dajcie się prosić.. Odpowiedz Link
babag Re: Dziewczyny z Katowic-03.08-spotk. 26.07.12, 22:04 Jakoś przytargam. Gorzej, że ja tylko autostradą do Ikei umiem dojechać . Wjeżdżanie w głąb Katowic będzie dla mnie wyczynem nie lada. Odpowiedz Link
0.myszka Re: Dziewczyny z Katowic-03.08-spotk. 26.07.12, 22:10 Tym razem odpadam... Ja od 1.08. mam zaplanowany urlop a 4.08. jadę z dziećmi nad morze... nasze pierwszy raz sama za kierownicą trzymajcie kciuki ... Odpowiedz Link
mysz1978 Re: Dziewczyny z Katowic-03.08-spotk. 26.07.12, 22:17 myszka - cala droge sama??? kurde... ja sie jeszcze nie porywalam zeby sama jechac dziewczyny - sezon urlopowy w pelni - moze jednak do wrzesnia poczekac???? Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic-03.08-spotk. 26.07.12, 22:21 Nie będziemy czekać aż minie sezon urlopowy! Przecież np pod koniec września TEŻ się możemy spotkać. Z doświadczenia zauważamy że długotrwałe planowanie nie wychodzi, bo co spotkanie jest nas mniejsza ilość. Przyjdzie kto przyjdzie. Stały skład to: Heksa, Ewela i ja, czyli Kobieta.. Reszta raz jest , raz nie ma.. Odpowiedz Link
0.myszka Re: Dziewczyny z Katowic-03.08-spotk. 26.07.12, 22:24 Tak sama z 2 dzieci jadę wczesnie rano, zakładam że do wieczora dojadę jak pokonam tę trasę to wszędzie dojadę... marzy mi się Chorwacja... Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic-03.08-spotk. 30.07.12, 08:35 Ja juz niejednokrotnie pokonałam trasę od nas z woj. ślaskiego na Pomorze,dla mnie to przyjemność, bo lubię prowadzić samochód, tylko wtedy jeszcze dzieciów nie miałam . Z dziećmi jeszcze się sama nie wybrałam nad morze, zawsze z kimś. Najczęsciej z rodzicami, tak i tez bylo w tym roku, własnie wrocilam. Nastepnym razem jednak jade sama, postanowiłam i koniec! . My zawsze jeździliśmy na noc z dziećmi. Miłego wypoczynku, zyczę by pogoda dopisała ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic-03.08-spotk. 30.07.12, 22:44 acha, jedna z Myszek jedzie na urlop. A druga czyli Mysz1978 będzie pewnie. Jest nieźle: 5 babek, może Matka Boska, może kaswei- szczęściara co się bezboleśnie rozwiodła . I dobrze. A co z dolcevitą?? Odpowiedz Link
mysz1978 Re: Dziewczyny z Katowic-03.08-spotk. 30.07.12, 22:50 he - no mnie nie bedzie wlasnie i dlatego pisalam o opcji wrzesniowej Bo ja wlasnie tez sie wakacjuje Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic-03.08-spotk. 30.07.12, 22:54 łłoooo.... we wrześniu też się spotkamy, nie martw się moja Droga.. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic-03.08-spotk. 30.07.12, 23:04 Dziewczyny coś się ostatnio nie udzielają na forum, może już nie czytają... ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic-03.08-spotk. 26.07.12, 22:27 Nie bój się że sama za kierownicą. Ja uwielbiam prowadzić i największą frajdę mam gdy jadę w dalekie trasy.. Gdy jadę z dziećmi to robimy sobie postoje z leżenie na trawie - choćby pół godzinki, a jak jadę sama to mam czas na rozmyślania, na słuchanie GŁOŚNO muzyki tak że nie muszę ściszać gdy ktoś do mnie coś mówi, staję na postój kiedy JA chcę, anie kiedy Niewierny zarządził... itd.. Tak więc: dasz radę Kochana. Dojedziecie, wypoczniecie. I nie chwal się zbytnio bo jesteśmy Cię tam na urlopie odwiedzić) Odpowiedz Link
heksa_2 Re: Dziewczyny z Katowic 26.07.12, 23:18 Myślę, że babag nie będzie szukać Miskiewicza Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 27.07.12, 19:13 Inteligentna jest to się"pokapuje".. Termin Wam odpowiada? Poplotkujemy, opowiem Wam jak wspominana kochanka mojego Niewiernego "gubiła się w zeznaniach" przy jej przesłuchaniu. Sąd miał ubaw.. A Niewierny był wściekły. Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 29.07.12, 23:32 Halllooo....proszę się dopisywać na listę obecności. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 30.07.12, 08:43 Na 60% będę. Te 40 zostawiam sobie w rezerwie, bo mam plan jechać na weekend w góry i nie wiem czy w piątek nie wyjadę...Gdy mi się nie uda to życze miłego spotkania ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 30.07.12, 21:37 Ewela..teraz będą burze w górach..) Przesuń więc weekend o jeden weekend i przybywaj na spotkanie. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 30.07.12, 22:08 Właśnie w ciągu dnia mi sie trochę pozmieniało z planami . Wpadnę Więc kto jeszcze będzie? Piszcie ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 30.07.12, 22:39 Póki co to: ja, heksa,babag - czyli te babki co na pierwszym forumowym spotkaniu. Myszka nad morze pruje.. Może jeszcze ktoś się zgłosi? A ta Twoja koleżanka ( Matka Boska )??? Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 30.07.12, 22:55 Ja mam z nią jedynie kontakt fujsbukowy, napiszę do niej wiadomosc, ale nie wiem czy nie wyjechała . Moze się ktos jeszcze dopisze....oby, obyyyy . Moze Kraków się połączy z Katowicami ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 30.07.12, 22:59 zaraz do Krakowa napiszę.. czekaj.. Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 30.07.12, 23:07 Tak napisałam do dziewczyn z Krakowa:My Katowice postanowiłyśmy Wam Krokowie zaproponować połączenie forumowych sił i zapraszamy Was na nasze spotkanie do Katowic 03 sierpnia o g 18,00m pub Gaudi, ul Wawelska. Przybywajcie, będzie nam niezwykle miło.. Może się zintegrują z nami, fajnymi babkami.. Odpowiedz Link
heksa_2 Re: Dziewczyny z Katowic 30.07.12, 23:29 Dziewczyny, sorry, ale ja nie mogę w piątek. Nie zechciałbybyście przełożyć na sobotę? Ja mam w piątek zaległą imprezę imieninowa u jednej Ani, która została przełożona z zeszłego tygodnia z mojej przyczyny. Odpowiedz Link
babag Re: Dziewczyny z Katowic 31.07.12, 21:10 Sobota nie bardzo, ale może być przyszły tydzień na przykład . Nawet lepiej by było Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 31.07.12, 22:05 mnie wszystko jedno.. To, co? przekładamy na 10.08 piątek? Odpowiedz Link
heksa_2 Re: Dziewczyny z Katowic 31.07.12, 22:14 Ja proszę. W ten piatek nie dam rady. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 31.07.12, 22:36 Mnie tez bardziej odpowiada drugi termin. ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 31.07.12, 22:50 ok. wiec przenosimy się na drugi termin: 10.08, g. 18, piątek. Może urlopowiczki dołączą, albo co niektóre babki się odezwą jeszcze.. A może zjawimy się bez samochodów, by podelektować się szklaneczką zimnego czegoś..?? Co Wy na to? Ty, heksa się nie wypowiadaj, bo ty szczęściaro mieszkasz obok miejsca naszych spotkań. I co nie powiesz będzie dobrze.. Więc jak planujemy: z autami czy bez? Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 31.07.12, 23:19 Kochana,, autobusem lub ktoś życzliwy po Ciebie przyjedzie. Nie przesadzaj) Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 31.07.12, 23:55 Kobieto, jak masz ochotę się napić to moge robić za kierowcę. Ja biorę jakieś dziwne leki na alergie, na ulotce pisze, że nie mozna pić alkoholu Więc jak coś to nie ma problemu ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 01.08.12, 21:14 Ewela.. skorzystam z Twojej propozycji jako kierowcy. Brakuje mi łyka zimnego napoju bo zawsze jestem za kierownicą. Cieszę się. Mieszkamy niedaleko od siebie więc... Przynajmniej tym razem Heksa nie będzie sama piła przy stoliku..) Już nasz będzie dwie.. Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 01.08.12, 21:16 A jakby co , gdybyśmy stanęły w mniej dozwolonym miejscu parkingowym to za szybę włożymy moją legitymację prasową i będzie dobrze.. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 01.08.12, 22:06 Ok, więc wrócimy razem, możemy nawet jechać razem do Katowic. Jak coś służę ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 01.08.12, 22:13 Ewela.. z chęcią pojadę z Tobą. Nie chciałabym zostawiać na noc auta w Katowicach. więc Kochana, nie masz wyboru i będziesz "musiała" po mnie podjechać. Mamy do siebie telefony więc się zdzwonimy i będę czekała na Ciebie zwarta i gotowa. Jejjju, ktoś tym razem mnie będzie wiózł! Nie wierzę w to!! Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 01.08.12, 22:31 Jasne, że podjadę. To się zdzwonimy. Tylko się tam nie upijcie nam z Heksą ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 02.08.12, 21:31 No coś Ty... kultura przede wszystkim!) Nam z Heksą wręcz nie wypada się upić.. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 02.08.12, 23:14 Oczywiście, ze tak, żartowałam ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
mamba234 Matka Boska :-))) 01.08.12, 09:25 Hmmm podejrzewam, że o mnie chodzi W najbliższy piątek wyjeżdzam do Rodziców, więc niestety odpada. Ale jeśli spotkanie będzie 10 sierpnia, to chętnie wpadnę. Zaparkuje na MiSkiewicza ofkors Odpowiedz Link
heksa_2 Re: Matka Boska :-))) 01.08.12, 09:45 W takim razie przekładamy. Mnie się własnie wakacje przekładają na bliżej nieokreślony termin. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Matka Boska :-))) 01.08.12, 10:04 Fajnie Mamba, mialam Ci pisac na fejsie tez o spotkaniu ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
steppenwolf37 Re: Matka Boska :-))) 01.08.12, 15:20 to może i ja będę, bo 10-tego bardziej mi pasuje. jeszcze nigdy żadnej z Was nie widziałam. Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Matka Boska :-))) 01.08.12, 21:20 No Kochana , to czas najwyższy nadrobić to.. A gwarantuję że my jesteśmy fajne babki. I wcale nie użalamy się nad sobą na spotkaniach. Wręcz przeciwnie: opowiadamy o fajowskich sytuacjach ( z których już teraz się śmiejemy choć do śmiechu nie są jeszcze ) i o zabawnych sytuacja ze sali rozpraw i nie tylko.. Przybywaj zatem. Weż ze sobą jakąś babkę.. Odpowiedz Link
heksa_2 bab34 i mysz1978 01.08.12, 21:21 A co z Wami, kobiety? Miałyście być na pierwszym spotkaniu i słuch po was zaginął? Nie mówiąc już o dolcevicie i kaswei, które przelciały jak komety i odleciały. Do raportu! Odpowiedz Link
akcagob wproszę się, dobrze? :) 02.08.12, 09:27 ..nawet jeśli rzadko się odzywam na forum to zdecydowanie częściej Was podczytuje i myślę, że jeszcze fajniej będzie z Wami pogadać i Was zobaczyć Odpowiedz Link
wolny_czytelnik Gaudi 02.08.12, 17:27 Czy to Gaudi Cafe może? Pytam z ciekawości, bo pamiętam, że mają tam dobre ciastka i desery. Z Katowic nie jestem, więc nazwy ulicy nie pamiętam, ale co dwa tygodnie jestem w tym mieście. Życzę udanego spotkania i miłej zabawy Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Gaudi 03.08.12, 10:00 P.S. Ciekawe jaka będzie pogoda, bo jak ciepło usiądziemy na zewnątrz, tam jest więcej miejsca, ale w środku te loże wcale nie są duże... ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Gaudi 03.08.12, 21:45 sie zobaczy..) nic nie przewidzimy. Już się cieszę na to nasze spotkanie. Kolejne i pewnie nie ostatnie. Odpowiedz Link
wolny_czytelnik Re: Gaudi 05.08.12, 13:59 Dzięki za zaproszenie, ale w towarzystwie tylu kobiet byłbym onieśmielony Ale życzę miłej zabawy i udanego spotkania. Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Gaudi 05.08.12, 19:54 Nooo., coś Ty, nie daj się prosić wolny_czytelniku. Chętnie posłuchamy jak to wygląda od strony faceta. Ale bez obawy: my rozmawiamy nie tylko o rozwodach i porażkach.. zapewniam.. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Gaudi 05.08.12, 20:25 Popieram, nie ma się czego "bać" ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
wolny_czytelnik Re: Gaudi 06.08.12, 14:34 Ech...no niestety, tym razem nic z tego. W tym czasie nie będzie mnie w Katowicach, a w weekend wybieramy się z córą z Beskidy; jeśli pogoda oczywiście dopisze. Ale będę śledził wątki "spotkaniowe" i jeśli akurat będę w Katowicach i inne okoliczności będą sprzyjające, to chętnie się wybiorę Ciastka z Gaudiego bardzo mi smakowały Odpowiedz Link
kaswei Re: Dziewczyny z Katowic 02.08.12, 22:03 Meluduje się zatem co do 10-tego to mam nadzieje ze mi sie uda Pozdrawiam, Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 02.08.12, 22:13 I jak nam się ładnie uzbierało ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 02.08.12, 22:18 Jeszcze Dolcevita się nie odmeldowała! Brakuje mi Jej opowiadań o kochance męża, czyli o hipopotamicy - jak ją nazwała.. mam nadzieję, że hipopotamica anie wniosła skargi na policję przeciwko Dolcevicie, bo wiemy jaka wyrywna nasza towarzyszka jest i co potrafi) Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 02.08.12, 22:14 Kochana, musi Ci się udać..! Pamiętaj, że to my jako pierwsze podeszłyśmy do siebie na pierwszym forumowym spotkaniu w Katowicach. Umówionym znakiem rozpoznawczym była gazeta Angora, którą ja miałam przy sobie. A potem do stolika dochodziły inne babki..I szybko się wszystkie zapoznałyśmy. Później były kolejne spotkania.. Jest super. Zatem przybywajcie! Nowe twarze też.. Odpowiedz Link
0.myszka Re: Dziewczyny z Katowic 07.08.12, 18:36 Bardzo serdecznie pozdrawiam z nad Bałtyku... "własnoręcznie" dojechałam w 10 godzin pogoda zmienna, dzisiaj 6 razy padało...ale schroniliśmy się w namiocie na plaży i było ok. jeszcze raz pozdrawiam i życzę udanego spotkania. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 07.08.12, 21:03 Miłego urlopu również, ważne, że jest inne powietrze, ja nad morzem zawsze dobrze się czuje. Nawdychajcie się jodu . ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 07.08.12, 21:25 Wypoczywajcie. Złapcie świeżego powietrza za nas tu pozostałych w mieście. jesteśmy w Wami myślami,, A spotkamy się następnym razem..Czekamy na relację z urlopu Odpowiedz Link
babag Re: Dziewczyny z Katowic 08.08.12, 14:27 Dziewczyny przyjadę chyba busem, bo nie chcę się pakować z moją orientacją w terenie w centrum Katowic. Bus staje gdzieś w okolicach Pl. Andrzeja. Teraz mi powiedzcie gdzie dokładnie ten Gaudi i jak mogę najszybciej tam dojść z tego miejsca, w które przybędę Odpowiedz Link
heksa_2 Re: Dziewczyny z Katowic 08.08.12, 15:45 Z Placu Andrzeja skręcasz albo w lewo (wtedy idziesz w kierunku ulicy Kościuszki) albo w prawo (wtedy dochodzisz do ulicy Mikołowskiej). Normalnie najlepiej w przejście pod dworcem, ale teraz jest przebudowa. Chyba jednak łatwiej ci będzie pójść na Mikołowską, czyli w prawo. Dochodzisz do Mikołowskiej i znów skręcasz w prawo. Idziesz prosto do placu Wolności, po drodze przechodzisz pod wiaduktem. Na olacu Wolności skręcasz w prawo i jesteś na ulicy 3 maja. Musisz przejść tę ulicę, mijasz po drodze budujący się dworzec i następna przecznica za budową dworca, to ulica Wawelska (po prawej). Na Wawelskiej jest Gaudi. W piwniczce, ale zapewne będziemy w ogródku. Przynajmniej na początku. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 09.08.12, 11:19 Podnoszę dla przypomnienia ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kaswei Re: Dziewczyny z Katowic 09.08.12, 11:28 Hejka i co aktualne dzis? podajcie prosze jeszcze raz godzine i adres tej knajpki (nie mam mozliwosci w pracy przeczytac postow wszystkich) - z góry dzięki za info. Mam nadzieje, że uda mi sie z Wami zobaczyc. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
kaswei Re: Dziewczyny z Katowic 09.08.12, 11:29 Miało być jutro... ale jestem zakrecona... Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 09.08.12, 11:42 Jutro. Godzina 18-ta, Cafe Gaudi na ul. Wawelskiej. Tj. uliczka bliziutko parkingu na ul. Młyńskiej, blisko dworca .Szkoda, ze nie mozna na nim zaparkować, bo jest remont. ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
babag Re: Dziewczyny z Katowic 09.08.12, 19:22 Dobra dziewczyny, przyjadę tak jak mówiłam busem. Gdyby nie było mnie do 18.30 roześlijcie wici, bo to znak, że zbłądziłam gdzieś mimo szczegółowej instrukcji heksy . Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 09.08.12, 20:39 Czekać będziemy na spóźnialskich.. Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 09.08.12, 20:43 Ewela.. o której godzinie po mnie będziesz? Może tak o 17.40? napiszę Ci eskę mój adres. Heksa..nie będziemy więc same bez kierownicy. Jeszce babag busem podjedzie. Jest nas więc trzy sztuki pięknych , wartościowych kobiet do lampki wina. A co z Krakowem, dołącza ktoś z nich do nas?? Ja im pisałam w ich wątku.. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 09.08.12, 21:09 Napisz mi eskę, moze podjadę 17:30, bo nie wiem czy z parkowaniem nie będzie problemu. Do zobaczenia jutro dziewczyny! ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 09.08.12, 21:30 Ja również, może kiedyś uda nam się zorganizować takie spotkanie "całonocne" w klubie, gdzie wszystkie będziemy mogły napić się np. lampki wina ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 09.08.12, 21:49 Baaa, co ma się nie udać. Jutro to "obgadamy".. Myślę, że nie tylko my dwie będziemy chętne? Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 09.08.12, 21:56 Mam nadzieję ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
babag Re: Dziewczyny z Katowic 09.08.12, 22:35 Macie lepiej, bo macie bliżej . Mnie nocne szaleństwa w Kato odpadają... Odpowiedz Link
heksa_2 Re: Dziewczyny z Katowic 10.08.12, 21:02 Dzięki, kobiety, za miłe spotkanie. Te, które się nie zdecydowały, niech żałują! Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Dziewczyny z Katowic 10.08.12, 21:27 Mówiłam Wam już, że fajne jesteście? Dziękuje rownież za mile spotkanie. KOBIETA zawieziona rownież bezpiecznie pod dom ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
mamba234 Re: Dziewczyny z Katowic 10.08.12, 22:01 Ja równiez się melduje. Było - jak zawsze - baaaaaaaaaardzo wesoło Cieszę się, że znowu Was widziałam Nie wiem jak u Was, ale dla mnie słowo LODÓWKA nabrało nowego znaczenia Odpowiedz Link
babag Re: Dziewczyny z Katowic 10.08.12, 22:05 I... dzięki dziewczyny. Heksa - Gaudi jest bossski Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Dziewczyny z Katowic 10.08.12, 22:49 Ja również się melduję.. Dzięki Ewela za podwiezienie.. Było z Wam i super.. jak zawsze.. Odpowiedz Link