Dodaj do ulubionych

do Ojoanna123

02.09.12, 20:43
żal mi Cię bardzo i jak czytam co piszesz, to jakbym niektóre zdania ja układała. może chciałabyś się spotkać? pracuje w Katowicach. ja też słyszę, że nikt od rozwodu nie umarł, że trzeba się pozbierać. jestem od lutego po rozwodzie i co jakiś czas czuję taki dół, jakbym umierała. po kilku dniach rodzę się na nowo, a potem znowu umieram. może jakoś razem się pozbieramy?tak mi brakuje pogadać z kimś "na żywo".
Obserwuj wątek
    • kobieta-000 Re: do Ojoanna123 02.09.12, 20:49

Piszesz do Asi, ale ja się też odezwę.
      Hej, stepp..- ja też pracuję w Katowicach. Może jakaś kawa? kto jeszcze?
      Ps a czemu NIGDY nie byłaś na ani jednym z naszych czterech spotkań? Żałuj!! Skuś się na następne..
      • steppenwolf37 Re: do Ojoanna123 02.09.12, 21:03
        nie byłam na spotkaniach bo ciągle albo mi coś przeszkodziło, albo "eks" mi tak super utrudnił. ale mogłabym we wtorek,około 16, nie później, może sosnowiec? no chyba, ze katowice, ale spotkajmy się proszę niekoniecznie w kawiarni.
    • 0joanna123 Re: do Ojoanna123 02.09.12, 21:25
      Baaaardzo chętnie smile Pomagacie mi wirtualnie bardzo i nawet nie przypuszczałam w najgłębszych marzeniach, że mogę Was poznać osobiście!! To byłoby cudownie!! Jestem tu od 2 lub 3 dni (teraz nawet czas mi się zlewa) i nie wiem, czy jest tu jakaś możliwość, by podać swój nr telefonu na jakimś priv? Można coś napisać do konkretnej osoby, ale nie na forum? Byłoby cudownie, bo można ustalić szczegóły.
      • steppenwolf37 Re: do Ojoanna123 02.09.12, 21:28
        ja też nie wiem, gdzie podać nr tel i mail, a przecież nie podam go wszystkim.
        • zofiulina1971 nick@gazeta.pl n/t 02.09.12, 21:34
          • 0joanna123 Re: nick@gazeta.pl n/t 02.09.12, 21:37
            Zofiu.. nie rozumiem. Pisząc tą wiadomość, piszę ja tylko do Ciebie?
            • zofiulina1971 Re: nick@gazeta.pl n/t 02.09.12, 21:45
              Jeśli chcesz napisać do steppenwolf, pisz: steppenwolf37@gazeta.pl

• 0joanna123 Re: nick@gazeta.pl n/t 02.09.12, 21:55

> Jeśli chcesz napisać do steppenwolf, pisz: steppenwolf37@gazeta.pl

Bardzo dziękuję smile A jeśli ktoś do mnie napisze, to gdzie mam to znaleźć?
                • zofiulina1971 Re: nick@gazeta.pl n/t 02.09.12, 22:10
                  Na samej górze masz zakładki: gazeta.pl - wakacje - poczta - randki - forum - blogi - Gazeta Wyborcza. Kliknij zakładkę "poczta" i dalej system powinien już Cię poprowadzić smile
                  • 0joanna123 Re: nick@gazeta.pl n/t 02.09.12, 22:38
                    Dziękuję, pocztę założyłam smile
                    • kobieta-000 Re: nick@gazeta.pl n/t 02.09.12, 22:57
                      Ja też właśnie teraz założyłam pocztę gazetową.
                      Chyba wcześniej byłam zbyt tępa. A przynajmniej to usłyszałabym od Niewiernego. Dziś się tym bym nie przejęła.. I co z tego że dopiero dziś ją założyłam? Robi różnicę??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka