Dodaj do ulubionych

statystyka forumowa

29.12.12, 21:04
Witam,
przegladam od 2 dni różne wątki tu
i tak mnie zastanowiło - jak układa się statystyka płciowa na forum?
czy to tylko moje pierwsze wrażenie, czy to zdecydowanie babskie (bez obrazy) miejsce?

a pytam z czystej ciekawości
Obserwuj wątek
    • altz Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:13
      joannapa napisała:

> Witam,
      > przegladam od 2 dni różne wątki tu
      > i tak mnie zastanowiło - jak układa się statystyka płciowa na forum?
      > czy to tylko moje pierwsze wrażenie, czy to zdecydowanie babskie (bez obrazy) m
      > iejsce?
      >
      > a pytam z czystej ciekawości

Jak wszędzie na forach, większość forumowiczów to zapracowane, zajęte dziećmi i pracujące na trzy etaty, panie. big_grin
      Tutaj i tak jest nie najgorzej z panami.
      • joannapa Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:23
        "Tutaj i tak jest nie najgorzej z panami."

tak zauważyłam - są piszący wiersze, są porównujący się do łosi, są sortujący na kategorie (rozwodnicy jako drugi sort przykuło moją uwagę)

smile

a tak ogólnie, to czytam różne wątki i moje wrażenia są takie, że interesujący ludzie tu trafili - znaczy, że może rozwód nie jest przypisany do jakiś wybrakowanych egzemplarzy (nie planuje nikogo obrazić, co najwyżej przedstawić swoje poparane odczucia o swojej osobie)
        • agios_pneumatos Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:26
          Często jest to wyższy stopień świadomości. tongue_out
        • logicman Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:27
          joannapa napisała:

> (rozwodnicy jako drugi sort przykuło moją uwagę)
          >
          >
          > może rozwód nie jest przypisany do jakiś wybrakowanych egzemplarzy
          >

Podświadomie sama tak uważasz wink
          • joannapa Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:31
            jakie tam podświadomie smile
            • logicman Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:34
              smile
        • adam543 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:30
          Prowadzisz jakies badania, piszesz pracę, z ciekawości tu trafiłaś, czy rozwód planujesz ?
          Facetów jest tu pod dostatkiem, tyle ile trzeba.
          • joannapa Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:34
            żadnych badań
            żadna tam ciekawość
            rozwód w najbliższej przyszłości - dlatego tu przyszłam
            i podczytuję to tu, to tam
            no i jakos mnie ta statystyka płciowa zastanowiła
            • joannapa Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:35
              jeszcze mnie statystyka wiekowa tez intryguje - ale skoro większośc kobiet, a tych o wiek pytac nie wolno, to się nie dowiem
              • adam543 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:41
                no to jak narazie przywitali Ciebie w więszości panowie.
                • logicman Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:45
                  Właśnie, też mnie to zastanowiło smile
                  • joannapa Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:54
                    słowo "statystyka" jak widać przywołuje mężczyzn
                    może dlatego, że jest na S

smile
              • nowel1 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:50
                joannapa napisała:

> jeszcze mnie statystyka wiekowa tez intryguje - ale skoro większośc kobiet, a t
                > ych o wiek pytac nie wolno, to się nie dowiem

Raczej dopóki nie spytasz, to się nie dowiesz wink

Witaj.
                • blue_ania37 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:52
                  Kobieta wita kobietęsmile\
                  A
                  • joannapa Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:55
                    witam również
                    i mam nadzieję zostać tu na dłużej
                • adam543 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:55
                  Pytanie kobiety o wiek to jak pytanie o stan licznika w używanym samochodzie. Wiadomo ze licznik cofniety , tylko niewiadomo o ile.
                  Ale spokojnie tu kobitki są szczere, czasami aż do bólu.
                  • blue_ania37 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:58
                    Adam a czemu do bólu?smile
                    Ja w przyszłym roku będę miała 40 latsmile, ale w listopadzie dopierowink
                    A
                  • mola1971 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 21:59
                    Adam, Ty chcesz sobie chłopaku nabruździć? suspicious
                    Ja mam "stan licznika" w nicku. Prawdziwy, niepodkręcony tongue_out W życiu nie przyszło mi do głowy, by ukrywać, czy też wstydzić się swojego wieku, bo na to kiedy się urodziłam nie miałam żadnego wpływu.

A do Joanny - witaj smile
                    • adam543 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:04
                      tosz to ja piszę ze tu na forum kobiki szczere, wieku nie ukrywaja.
                      • adam543 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:07
                        swojego też nie ukrywam - 44
                      • mola1971 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:08
                        No ale z tym używanym samochodem przesadziłeś. Kobietę do samochodu porównać??? shock
                        • joannapa Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:12
                          używanego w dodatku?
                        • adam543 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:16
                          No wiesz my faceci tylko o jednym.....kobiety, samochody
                          • blue_ania37 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:23
                            Ja też Adam o jednymsmile, faceci, samochody....smile
                            A
                            • mola1971 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:27
                              To może na forum "Motoryzacja" się oboje przenieście tongue_out wink
                            • adam543 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:31
                              oj tak, tylko jak jeździmy to te samochody rozbijamy. Z ludzmi bywa podobnie.
                              Autka do warsztatu, ludziska na forum.
                              Dzieki Aniu, moze sie jakos wybronię z tego porównania.
                              • blue_ania37 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:41
                                Molka, miałam szczery wybuch śmiechu, a ja w pracy do 8 ranosmile
                                Co ja będę robiła na motoryzacji, jak ja tylko jeździć umiem?, jeszcze umiem nalewać benzynę i płyn do szyb, sama odkryłam, że poszły mi klocki hamulcowe ale to już wszystkosmile.
                                Wolę już forum o rozwodach, jakoś tak rodzinniesmile
                                A ty Adam kombinujsmile
                                A
                                • mola1971 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:47
                                  Co do samochodów, to umiem dokładnie tyle samo smile
                                  Ale wiesz, na takim forum motoryzacyjnym mogą być panowie, którzy chętnie pomocą służą... Może to jest jakiś pomysł wink
                                  • blue_ania37 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:52
                                    E, zobacz na rozwodowym, chętny na pomoc jest Adamsmile, szybciej się tu dogadam, bardziej mnie znająsmile
                                    Tam bym musiała od początku zaczynaćsmile
                                    A
                                    • mola1971 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 23:02
                                      Wiesz, do miejsc też za bardzo nie można się przywiązywać smile
                                      Życie to jedna wielka zmiana wink
                                      • blue_ania37 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 23:13
                                        Masz racjęsmile, życie to jedna wielka zmianasmile, ale jeszcze bardziej mi bliżej tu niż na motoryzację, chociaż nie mówię niesmile
                                        A
                                        • mola1971 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 23:24
                                          Aniu, ślubu z forum nie brałaś, więc wierność Cię nie obowiązuje smile
                                          Możesz jednocześnie być tutaj i na forum "motoryzacyjnym" wink
                                          • blue_ania37 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 23:37
                                            Jeśli chodzi o ścisłość, to ja nawet rozwodu nie mamsmile.
                                            Jak już stwierdzę, tak napewno, że Was nie lubię i że Was nie potrzebuję i że dobrze mi bez Was, to rozwód z forum wezmęsmile, drugi raz już łatwiej podobnosmile
                                            A
                                            • mola1971 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 23:44
                                              A se planuj rozwód z forum, na zdrowie tongue_out
                                              Ino to tak jakbyś chciała wziąć rozwód ze swoją przeszłością. Nie da się.
                                              • blue_ania37 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 23:48
                                                Rozwodu z Wami nie planujęsmile chyba że się zmienię, czego nie planuję.
                                                Mi to jest narazie poprostu dobrze Molkasmile i tyle, jak mnie zacznie uwierać, to wtedy pomyślęsmile
                                                A
                                                • mola1971 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 23:49
                                                  smile
                  • joannapa Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:02
                    z tą szczerością to zauważyłam

no właśnie - spodziewałam się, że spotakam tu rozgoryczone życiem-związkiem-męzem kobiety, jedne drugie utwierdzające w przekoniu, że faceci są blee i że lepiej zainwestowac w baterie... a weszłam w kilka wątków i z ciekawością Was czytałam, czasami się zresztą uśmiechając pod nosem

mam tylko nadzieję, że nie jest to miejsce, gdzie z chęcia opluwa się inne poglądy chowając się za zasłoną netową (wygodna ta zasłona)
                    • pati790 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:05
                      a Ty ile masz lat? suspicious
                      • joannapa Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:11
                        no i popatrz... musiała o to zapytać ta młodsza? smile
                        mam 37 - ale mówię o sobie czterdziestolatka - nie wiem skąd mi się to wzięło, ale jakoś czterdzistolatka brzmi fajnie (jak ma sie tyle lat co ja, nie tyle co Ty) ( może mówiąc czterdziestolatka liczę, że ktoś powie: a nie wygladasz! smile)
                        • pati790 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:15
                          eee 37 ? to niewiele wink

Młódka smile

Witaj na forum smile
                    • mola1971 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:07
                      joannapa napisała:
                      > mam tylko nadzieję, że nie jest to miejsce, gdzie z chęcia opluwa się inne pogl
                      > ądy chowając się za zasłoną netową (wygodna ta zasłona)

Z tym to różnie bywa. Forum jest publiczne, więc każdy może wejść i napisać co mu ślina na język (znaczy palce na klawiaturę) przyniesie. Czasem bywa lepiej, czasem gorzej, ale ogólnie forum jest w porządku.
              • pati790 Re: statystyka forumowa 29.12.12, 22:03
                Dowiesz się:

Patrycja, lat 33
    • prawie-rozwodka Re: statystyka forumowa 29.12.12, 23:58
      Kobieta co widać po nicku 40 lat wieku nie ukrywam
      • cozzycie_80 Re: statystyka forumowa 30.12.12, 00:11
        więcej kobiet, ale mamy naszych "supermenów" smile
        Kolejna "baba", lat 32 wink
        Anka, Ty najpierw z jednym "skończ", a nie już o drugim piszesz big_grin (chociaż mocno życzę ekstremalnego szczęścia, co by Ci się na forum nie chciało nawet włazić wink
        • blue_ania37 Re: statystyka forumowa 30.12.12, 01:30
          cozzycie_80 napisała:

> Anka, Ty najpierw z jednym "skończ", a nie już o drugim piszesz big_grin (chociaż moc
          > no życzę ekstremalnego szczęścia, co by Ci się na forum nie chciało nawet włazi
          > ć wink

Przecież czytałam ci moje horoskopysmile, to ma być rok szczęścia w chińskim i takim jakimś zwykłym, więc ten rozwód chyba nastapi w roku nomen omen 13smile, o posiadaniu statusu wolnasmile na forum zawiadomięsmile
          A
          • jumanji_7 Re: statystyka forumowa 30.12.12, 04:46
            Dobre sobie, marzenia o wolności, o jakiej wolności ? big_grin
            Jestem facetem i po to by statystyki wygładzić dorzucam tu bez większego znaczenia słowo ... wink
            Przy okazji pozdrawiam wszystkich miło big_grin
          • ninaa Re: statystyka forumowa 31.12.12, 10:29
            Tak.
            Ja też z końca roku, w 13-ym czeka mnie również 40-tka.
            Czuję w kościach ten przełom...., horoskopy optymistyczne, sił nabieram..
            Będzie dobrze !
            N.
            • blue_ania37 Re: statystyka forumowa 31.12.12, 12:13
              Ninaasmile witaj w klubiesmile
              A
              ...Niemożliwe po prostu wymaga, trochę więcej czasu.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka