heksa_2 21.02.13, 22:29 Bo może trzeba kobietę pocieszyć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaswei Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 22.02.13, 16:10 Ja bym bardzo chciała - choc z reguly jak jak mi zalezy to zawsze cos innego wyskoczy Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 22.02.13, 16:55 Ja w razie czego się piszę, jak również nic nie wyskoczy... ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
mysz1978 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 22.02.13, 17:08 ech... moze i ja sie skusze i przybede a kiedy?????????????? bo miejsce to samo co zawsze???? Odpowiedz Link
heksa_2 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 22.02.13, 19:24 Miejsce to samo, chodź ostatnio z kobietą prawie zamarzłyśmy. To może zaproponujcie termin, bo ja w zasadzie nie mam preferencji. Odpowiedz Link
blue_ania37 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 22.02.13, 20:10 Dzwońcie Hanyski i Góralki do kobiety bo źle z nią. A Odpowiedz Link
babag Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 22.02.13, 22:13 Niestety numer telefonu Marty który mam, jest już nieaktualny Odpowiedz Link
heksa_2 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 22.02.13, 22:25 Też się przekopałam przez sterty papierów, żeby odszukać numer, bo po utopieniu komórki straciłam bazę danych, znalazłam i jest nieaktulny. Kobieto, przeczekaj, proszę. Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 12.02.14, 22:55 Jestem. I KONIECZNIE chcę się spotkać w WAMI. Liczę na pocieszenie. Znowu się posypało choć było już dobrze ( bo była praca, starczało na opłaty, na jedzenie, na ciuch dla Młodszego). Spotkajmy się tak jak zawsze. Odpowiedz Link
heksa_2 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 12.02.14, 23:28 Super. Jestem za. Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 13.02.14, 09:49 To może 21.02- piatek, g. 18, Kato? To byłoby dobre spotkanie bo 22.02 mam imieniny więc poplotkujemy) Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 13.02.14, 20:10 Zrobie tak, zeby mi pasowało ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
heksa_2 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 13.02.14, 21:10 Ok. Mnie pasi. Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 13.02.14, 21:17 To jesteśmy już trzy.) Babag nie da rady. Która jeszcze? Odpowiedz Link
eluthiena Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 14.02.14, 17:13 To może ja się nieśmiało wproszę?..... Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 15.02.14, 05:38 Eluthiena, serdecznie zapraszamy. jeszcze z nami się nie spotkalaś. Super będzie, bo ZAWSZE tak jest. Przeważnie widzimy się w centrum Kato, w Gaudi, ale tam ostatnim razem z Heksą zmarzłyśmy na kość (awaria ogrzewania),a nie chciałyśmy zmieniać lokalu bo miałyśmy nadzieję że ktoś jeszcze dołączy. Miejsce dokładnie ustalimy. Heksa, rozejrzyj się ( NIEDROGO i przyjemnie by było). Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 17.02.14, 09:43 Dziewczyny, to może zamiast w Gaudim to może Galeria Katowicka?? tam są chyba ze 2 lub 3 kawiarnie? No nie wiem. Heksa, Ty się bardziej orientujesz gdzie możemy w spokoju poplotkować. Daj jakąś propozycję. M. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 17.02.14, 12:06 Z chęcią zobaczę jak jest w tej Galerii Katowickiej, jeszcze nie miałam okazji tam być. ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
2traktory Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 19.02.14, 21:01 i ja chętnie dołączę. Można? Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 20.02.14, 06:08 Pewnie, że można. Jeszcze z nami nie piłaś gorącej czekolady. Super) Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 20.02.14, 09:48 Nasze spotkanie (kolejne) już jutro. Podsumowując: 21.02.2014 g 18.00 - bez spóźnień!! Kawiarnia Starbugs-na parterze Do zobaczenia ps macie namiary do kaswei? Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 20.02.14, 11:28 Obecna ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 20.02.14, 20:10 Obecna. ) Odpowiedz Link
2traktory Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 21.02.14, 05:13 A po czym poznaje się bandę rozwódek? Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 21.02.14, 05:31 Kochana, gwarantuję że poznasz..) Pamiętam, że przy pierwszym organizowanym spotkaniu umówionym znakiem sygnał była "Angora" na stoliku. I która ją widziała podchodzila do stolika. Ale ok. Skoro nie wiemy jak wyglądasz to na stoliku bedze lezała ulotka reklamowa (gazetka) jakiegoś sklepu. Do zobaczenia Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 21.02.14, 10:59 Dla lepszego rozpoznania. Ja będę miała kremową bluzkę i ciemne dżinsy/rurki. ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 21.02.14, 11:41 Dla lepszego rozpoznania. Ja będę miała brązowe kozaki i brązową torebkę. Na ustach błyszczyk) Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 21.02.14, 21:50 Melduję bezpieczny powrót do domu. Heksa, Ewela, 2traktory - dziękuje za miło spędzony czas. ps. niedługo powtórka z babskiego spotkania) ps2. eluthiena niestety nie dotarła ( choć widziałyśmy krążącą nieśmiało kobietę, nawet machałysmy ulotką..zagadką będzie czy to była Ona) Odpowiedz Link
heksa_2 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 21.02.14, 21:51 Dzięki dziewczyny za miłe spotkanie. Fajnie Was widziec w dobrej formie. Odpowiedz Link
2traktory Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 23.02.14, 10:36 I ja dziękuję za spotkanie. Niezmiernie miło było Was poznać. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 23.02.14, 19:31 Ja równiez dziekuje ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 23.02.14, 21:30 I ja rownież. Ewela, rzeczywiście "miałaś" kremową bluzkę..no nooo) Cię heksa podsumowała.. dziewczyny, do następnego razu.. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 24.02.14, 08:43 Oj tam, oj tam . Beż, krem...są do siebie podobne Do następnego... ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
2traktory Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 24.02.14, 10:06 Już sama nie wiem, po czym Was poznałam: po błyszczyku, kozakach, beżowej bluzce, czy "gazetce ze sklepu" )) Odpowiedz Link
eluthiena cholera jasna 25.02.14, 12:06 wyobraźcie sobie że normalnie przeoczyłam to spotkanie, miałam takie zamieszanie ostatnie parę dni, cały weekend w pracy i w ogóle tu nie wchodziłam((( Jakoś mi się chyba wydawalo, że ta data spotkania odleglejsza((( Bardzo Was przepraszam i mam nadzieję że spotkanie powtórzycie, proponuję może wino zamiast gorącej czekolady Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: cholera jasna 25.02.14, 19:17 Eluthiena, a my myslalłsmy żeTy to taka babka, która krążyła, stała, rozglądała się i zasiadła sama przy stoliku.. A wiesz że ja nawet machałam w górze umówionym znakiem sygnał, tzn ulotką.??) Koniecznie musisz zapisać sobie w terminarzu następny termin spotkania. ..hmm..wino.. a jeszcze jak powiesz: portugalskie czerwone półwytrawne.. ehh cała w to wchodzę.. ps. a gorąca czekolada była pychotka. Duża filiżanka, bita śmietana. Ojjj poszło nam w biodra.. Trzeba było nastąpnie w/w spalać.. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: cholera jasna 25.02.14, 19:25 Wino, wino.... Jak bedzie wino to Marta jedziemy tą "D", przynajmniej już nie bedę krążyła jak UFO po parkingu ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
2traktory Re: cholera jasna 26.02.14, 06:09 Jak będzie wino, to po ewelę, kobietę i mnie przyjedzie szofer Ja bladego pojęcia nie mam jak się miejską komunikacją za granicę jeździ. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: cholera jasna 26.02.14, 10:45 Ha ha Dobrze, że "zagramanice" paszport już nie obowiązuje, wystarczy bilet Wiem, ze z centrum D.G. na pewno się jeździ autokarem(?) "D" i autobusami zaczynającymi się cyfrą"8...", z 10 lat albo wiecej nie jechalam autobusem, pewnie od razu przypomniałyby mi się okres szkoły średniej. To były czasy ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: cholera jasna 26.02.14, 21:43 ja mam pomysl ( ewela, rozmawialyśmy o tym wracając samochodem): nas z DG sztuk 3, a Heska sztuk 1. Wie jeśli nie w DG to moze bedziemy się spotykac w polowie drogi czyli w SC np CH Plaza. Tam też są przyjemne miejsca do plotek. Prosty dojazd. Samo centrum SC. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: cholera jasna 28.02.14, 08:02 Jestem oczywiście za, dla mnie bardzo ok. To musimy ustalić kolejne spotkanie , Eluthiena mam nadzieję, że też się pojawi ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link