jarkoni 30.03.13, 08:54 Spokojnych świąt, chwili wytchnienia i odpoczynku życzę wszystkim. Choć chyba udanego "lanego poniedziałku" nie ma co życzyć, bardziej udanego obrzucania się śnieżkami.. Wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekscytujacemaleliterki Re: Życzenia 30.03.13, 09:39 I "niepamięci" o tym co boli, co przykre i złe" I świetnej zabawy w bitwie śnieżkowej. I tyle samo radości co było łez! Odpowiedz Link
errormix Re: Życzenia 30.03.13, 17:28 I, generalnie, żebyście przestali marudzić i spojrzeli czasami na jaśniejszą stronę życia. Spokojnych świąt. Odpowiedz Link
mola1971 Re: Życzenia 30.03.13, 19:24 Również życzę wszystkim forumowiczom zdrowych, pogodnych, spędzonych w miłej atmosferze świąt Odpowiedz Link
altz Re: Życzenia 30.03.13, 20:44 nowel1 napisała: > Idźcie w stronę światła > Czego i sobie życzę Śmierci życzysz? W sumie, jeśli ktoś chce, to czemu nie? Odpowiedz Link
nowel1 Re: Życzenia 30.03.13, 20:48 Światło kojarzy Ci się tylko ze śmiercią? Mnie nie Odpowiedz Link
altz Re: Życzenia 30.03.13, 21:46 nowel1 napisała: > Światło kojarzy Ci się tylko ze śmiercią? > Mnie nie To takie klasyczne, były kiedyś opisy śmierci klinicznej i chyba nawet większość osób "widziała" światło, "szła" w kierunku światła, były nawet książki na ten temat mocno zauważone w rodzaju "życie po życiu". Wszyscy idziemy w kierunku światła, więc to nic złego, ale się to wypiera. Odpowiedz Link
nowel1 Re: Życzenia 30.03.13, 22:06 Altz, nie musisz mi tego tłumaczyć (aczkolwiek miło, że chce Ci się), ja to wiem; nie czuję się jednak tymi wizjami zniewolona ani ograniczona, światło to światło, niesie dobre, ciepłe przesłanie Odpowiedz Link
inna_nowa_ja Re: Życzenia 30.03.13, 21:56 A ja pomyślałam o tym swietle jako o wiośnie. Skoro juz padły życzenia spokojnych, radosnych................... świąt, to ja jeszcze życzę aby wreszcie szybciutko zawitała wiosna i było nam tym samym cieplej Odpowiedz Link
wawrzanka Re: Życzenia 31.03.13, 12:15 Jarkoni, Tobie też wszystkiego najlepszego w święta wielkanocne i żeby w końcu ta wiosna przyszła Wszystkim forumowiczom życzę radości, nadziei i dużo słońca. Odpowiedz Link
azmb Re: Życzenia 31.03.13, 14:13 Życzę Wszystkim udanych Świąt Wielkanocnych, niezależnie od pogody Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Życzenia 01.04.13, 20:56 Jarkoni, Tobie i wszystkim tu piszącym spóźnione ale szczere. Ciepła w sercach i na zewnątrz. Odpowiedz Link