Dodaj do ulubionych

"Haki" rozwodowe

10.12.13, 18:40
Nie zawsze są fair:
poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,15106485,_Mam_na_pania_zlecenie___Adwokat_zbieral_haki_na_przeciwnikow_.html#BoxSlotII3img
Znam to z autopsji..
Obserwuj wątek
    • adriankowalski78 Re: "Haki" rozwodowe 10.12.13, 19:32
      Napisz prosze cos wiecej o swoich doswiadczeniach. Mi chyba szykuja to samo. Moze pamietacie moja historie z sierpnia. Teraz wszystko jest wywracana na druga strone. Za miesiac to ja mam byc ten zly .... policja, znajomi, rodzina, zastraszanie, odbieranie kontaktu z dzieckiem, rozpowiadanie nieprawdy ...
    • bodo46 Re: "Haki" rozwodowe 10.12.13, 23:18
      no paczaj smile)) nie tylko Ty znasz z autopsji . Ja też a tą sprawę aż za dobrze . Dołożył bym jeszcze parę szczegółów do artykułu ale póki co się wstrzymam bo pan prok nawet bloga mojego czytuje to nawt nie mam gdzie go ujem nazwać smile))
    • anderikka Re: "Haki" rozwodowe 11.12.13, 08:15
      Ten artykuł jest po prostu przygnębiający - takie właśnie uczucie we mnie wywołuje. Pewnie dlatego, że to wszystko odbywa się, co by nie mówić, w imieniu prawa.
    • bodo46 Re: "Haki" rozwodowe 12.12.13, 07:52
      Tiaaaaaa .... i robi się ciekawie . Wróble ćwierkają , że TV sobie całą historię obejrzymy ..... może być ciekawie smile))
      • jarkoni Re: "Haki" rozwodowe 12.12.13, 18:04
        Niezbyt podobają mi się adwokaci, którzy reklamują się na swojej stronie takimi referencjami (adwokat z Łodzi):

"Zadowolona klientka dnia: 2013-02-15

Pan mecenas świetnie poprowadził mi sprawę rozwodową. W sądzie apelacyjnym postawił kropkę nad i. Wygrała wszystko, winę, dziecko, alimenty a mąż stracił władzę rodzicielską."
        adwokat-lodz.eu/opinie/
        Proszę mi wybaczyć, ale jakoś mi trochę śmierdzi tym, że klientka czuła się jakoś winna, nie była pewna rozstrzygnięcia, ale "świetny mecenas" wygrał jej wszystko co chciała..
        Proszę mnie poprawić jeśli się mylę.
        • errormix Re: "Haki" rozwodowe 12.12.13, 18:14
          Jarkoni, jako administrator tego forum widzisz ile podobnego spamu usuwam. Nie ma praktycznie tygodnia, żeby jakaś papuga się tutaj nie promowała podszywając się pod "zadowoloną klientkę" która korzystała to z takiej a takiej kancelarii, wpisując oczywiście odpowiedni link.

Śmieszne jest to, że oni to robią, żeby.... ominąć prawo, które zakazuje im reklamowania się.

A prawda jest taka, że tak jak w każdym innym zawodzie konkurencja jest coraz większa, zwłaszcza teraz, gdy sporo zawodów zostało "uwolnionych" w większym lub mniejszym stopniu.

A ile można samych porad za 100 złotych udzielać? big_grin Jak żyć? big_grin
        • bodo46 Re: "Haki" rozwodowe 12.12.13, 20:27
          Mnie się to również nie podoba. Są wypadki , że komuś trzeba odebrać prawa rodzicielskie ale poczucie triumfu jest w tym przypadku obrzydliwe . Konieczność, porażka, niechęć takie słowa powinny paść w tym przypadku .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka