Dodaj do ulubionych

trójmiasto

06.04.14, 17:18
Witam
Czy są może na forum osoby z Trójmiasta, które miałyby ochotę się spotkać w realu. Od rozstania z mężem mam dużo wolnego czasu i zamiast zamartwiać się i płakać sama w domu, bardzo chętnie spotkałabym się z kimś (płeć, wiek, bez znaczenia) kto jest w podobnej sytuacji jak ja. Wspólny spacer, piwo, kawa i co najważniejsze rozmowa i wsparcie pomogą przetrwać nadchodzącą wiosnę.
Obserwuj wątek
    • pokopanka Re: trójmiasto 06.04.14, 20:11
      Ja jestem trójmiejska.
      • thegirl85 Re: trójmiasto 06.04.14, 20:39
        Witaj smile Jakoś mi raźniej od razu
        • pokopanka Re: trójmiasto 06.04.14, 21:27
          Napisz do mnie@,chętnie się spotkam w jakiś weekend,bo w tygodniu trudniej.
          • thegirl85 Re: trójmiasto 06.04.14, 21:31
            poproszę e-maila smile
            • pokopanka Re: trójmiasto 06.04.14, 22:13
              Klikając na nicka "się" powinno wysłać
              • thegirl85 Re: trójmiasto 07.04.14, 08:50
                Hej, Mam problem z aktywacją poczty .
              • thegirl85 Re: trójmiasto 07.04.14, 09:53
                Pokopanka, mam problem z aktywacją, jak możesz to napisz do mnie wiadomość: theGirl85@wp.pl Bardzo chętnie się spotkam i pogadam. Jeśli nie masz czasu to podaj mi emaila tego z forum to ja napiszę do Ciebie smile
    • hej_wszystkim Re: trójmiasto 07.04.14, 08:38
      Hej,
      Ja również jestem z Trójmiasta i chętnie się spotkam.
      Aktywujecie swoje konta e-mailowe bo nie mogłam do Was napisać
      • thegirl85 Re: trójmiasto 07.04.14, 08:51
        Hej mam problem z aktywacją poczty.Napisz do mnie na e-mail: theGirl85@wp.pl
        • pokopanka Re: trójmiasto 07.04.14, 11:52
          wysłałam @
          • hej_wszystkim Re: trójmiasto 07.04.14, 12:37
            Ja też wysłałamsmile
            • thegirl85 Re: trójmiasto 07.04.14, 13:42
              Dziewczyny sprawdźcie pocztę smile
    • kremzmalin Re: trójmiasto 11.04.14, 12:51
      Witam Was, ja nie jestem z Trójmiasta ale z woj. pomorskiego i mam do Was pytanie, jak długo od momentu wysłania pozwu czekałyście na termin rozprawy? Kiedy przychodzi kurator, przed pierwszą rozprawą? Czego się po tej wizycie spodziewać, jakie pytania padną, czy dziecko będzie o coś pytane?
      • pokopanka Re: trójmiasto 11.04.14, 14:20
        w 2008 r składałam pozew w lipcu, pierwszy termin był w grudniu, potem maj 2009, paźdz i lst 2009, bez orzeczenia, Gdańsk,
        kurator przyszedł w listopadzie
        teraz to też okres oczekiwania 4-6 mcy na termin, szczególnie w obliczu problemów z doręczeniami wezwań
        kurator weryfikowała warunki mieszkaniowe, zachowanie dziecka, rozmawiała z nią
        przewertuj forum jest sporo info nt kuratorów, procedura jest podobna, niezależnie od lokalizacji
      • wkapeluszu Re: trójmiasto 16.04.14, 16:25
        Pozew - 09.2013
        I rozprawa - 11.2013
        II rozprawa - 01.2014.
        Także bardzo szybko, ale to nie ma reguły. Koleżanka czekała na pierwszą rozprawę pół roku.
        • kremzmalin Re: trójmiasto 18.04.14, 08:53
          Dzięki za informacje. A czy możecie mi jeszcze napisać w jakim czasie przyszło wezwanie na rozprawę od momentu wysłania pozwu?
          • mayenna Re: trójmiasto 18.04.14, 10:57
            Zadzwoń do sądu i zapytaj na jakim etapie jest twój pozew i z jakiego okresu rozpatrywane są aktualnie pozwy, kiedy możesz spodziewać się wezwania. Na pewno coś ci powiedzą.
            • kremzmalin Re: trójmiasto 19.05.14, 14:23
              Dzwoniłam do sądu i pani powiedziała że przez telefon nie udzieli mi żadnych informacji, trzeba się zjawić osobiście. Mam do Gdańska 90 km więc będzie to dla mnie wyprawa związana z wzięciem urlopu ale niech tam, pojadę. Jedno mnie tylko zwaliło z nóg, zapytałam Pani czy to jest możliwe że wysłałam pismo 28 marca, mamy połowę maja a Sąd nie daje znaku życia a Pani na to że zbliża się sezon urlopowy więc być może jakąkolwiek informację dostanę po wakacjach.... Czy to możliwe? Sezon urlopowy zaczyna się od marca? Rozumiem, że czasem długo czeka się na termin ale na jakąkolwiek informację z sądu też można czekać w nieskończoność? Ktoś tak miał?
    • kriskk73 Re: trójmiasto 23.05.14, 10:21
      cześćsmile) chętnie się spotkam z Tobąsmile) Napiszsmile) kriskos1@wp.pl
    • ksop0 Re: trójmiasto 07.06.14, 21:55
      hej
      jestem z sopotu i przedemna szykuje sie rozwod i nie mam sily i checi patrzec w przyszlosc ale jak masz chce wypic smutna kawe to jestemsmile
      • laura771 Re: trójmiasto 09.06.14, 10:51
        A czy możecie polecić dobrego adwokata z Gdańska? Chodzi mi o pisanie pism raczej niż reprezentowanie z uwagi na koszty.
        Mam pytanie: czy apelację od wyroku sądu w rozwodzie można pisać samodzielnie, czy musi być pisane przez radcę?
        • errormix Re: trójmiasto 09.06.14, 20:45
          Nie możemy. To forum nie służy do reklamowania usług prawniczych.
        • pokopanka Re: trójmiasto 12.06.14, 14:24
          większość adwokatów nie pisze pism nie uczestnicząc w procesach, mogą skonsultować (odpłatnie), ale za papier to chyba tylko za usługę on-line
          może warto poszukać takiego pełnomocnika, kt wycenia ryczałtowo usługę (ja np tak płaciłam, i za rozwód i za podział, bez dod. kosztów za dod.sprawy)
      • thegirl85 Re: trójmiasto 16.06.14, 08:46
        Witam "Ksop" bardzo chętnie spotkam się, aby pogadać smile Daj mi na siebie jakieś namiary, abyśmy mogli się zgadać co do terminu smile Pozdrawiam
        • ksop0 Re: trójmiasto 16.06.14, 17:23
          hej emil do mnie kaska33@op.pl
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka