musli2022
19.03.22, 17:56
Szok co się ze mną dzieje i co ja narobiłam jestem zła sama na siebie ale od początku. Od 2 lat nie mieszkam z męże jest to alkoholik.,który bil mnie awanturował się nie szanowal przez 20 lat kiedy chcialam go zmusić do leczenia wyprowadzil się w domu vylo cudownie spokoj cisza w końcu dom przez 2 lata ok kiedy zobaczyłam jego z kobieta nie wie co się stało oszalalam serce mi oeklo byłam zazdrosna zaczęliśmy pisac SMS z mężem nie mamy jeszcze rozwodu on że w końcu jest szczęśliwy z tą kobieta że ja byłam do niczego ze teraz syje jak król itp dalam się złapać na te jego gierki potrafił mną manipulować nawyzywalam ta kobietę ale w sms do niego to pisałam oczywiści wszystkie t SMS pokażą swojej siostrze ale oczywiście tylko te co ja pisała a te co on pisał to nie więc jego rodzina ma mnie z manipulatorke i jakoś chora kobiete i tak się czuję po co ja to zrobilam jest mi z tym okropnie i zle mam kaca moralnego co ja mam zrobić dlaczegobtak postąpiła zaznaczam że nie napisałam nic do tej kobiety tylko do niego jak mam się teraz zachować jak to przeżyć wiem że dałam się podejść dla męża manipulatora ja taka nie jestem co mi się stało jak to naprawic