Dodaj do ulubionych

proponuję

29.03.05, 10:32
przeczytać artykuł (patrz strona główna gazety) o ZOŁZACH
artkuł ów troszke wnosi do naszego forum w kwestii przyczyn ....
szczególnie polecam tym z nas, które nadal nie moga sie zorientować, dlaczego
zostały opuszczone, mimo, że dały z siebie wszystko...no własnie...wszystko,
czyli stanowczo zbyt wieleuncertain
Obserwuj wątek
    • anja_pl Re: proponuję 29.03.05, 10:59
      przyjmuje propozycję, od dzis będę się starała zostac zołzą,
      • gotyma Re: proponuję 29.03.05, 11:11
        przeczytalam...
        "W związku i w życiu trzeba być twardą suką. Inaczej faceci cię zeżrą. Dziś nie
        jestem już w stanie nikomu zaufać w stu procentach." to bardzo zyciowe i
        pouczajace!!!!! wydaje mi sie jednak, ze do tego,, by byc zolza trzeba miec
        jakies predyspozycje smile ja chyba sie nie nadaje, nadaje sie do zezarcia. nawet
        probowalam kiedys zzolzowaciec,
        nie wyszlo...
        • bezecnymen Re: proponuję 29.03.05, 12:43
          moja propozycja dotyczyła przeczytania artykułu a nie potraktowania go jako
          vademecum superzołzytongue_out
          masz rację gotymosmile nie wszystkie kobiety, na szczęście!!!! maja predyspozycje
          na zołzę i chociaz osobiście nie popieram takiej postawy (dla obu płci, zeby
          było jasne!) to uważam, że pewien zakres nietolerancji wobec partnera/tki jest
          niezbędny...
          przyjęcie a priori jako aksjomat, że nasza wybranka (wybranek) jest ideałem pod
          każdym względem, że on (ona) chce dla nas najlepiej, bo my tego chcemy dla
          niego (niej) może choć nie musi spowodować skutki opisane w artykule...sądzę że
          może takie skutki mocno uprawdopodobnić, albo nawet wywołać
          • gotyma Re: proponuję 29.03.05, 12:51
            duzo madrych slow smile
            bezecny powiedz, a wsrod pamow to zolzy maja duze powodzenie? zawsze to jakies
            wyzwanie?
            • bezecnymen Re: proponuję 29.03.05, 13:05
              to tylko słowa...ja wcale nie musze tak myśleć jak piszębig_grinDDDDDDDD
              co do powodzenia tych tam powyżej...nie wiem, czy aby mają większe... na pewno
              nie u mnietongue_out
              sądzę, że po prostu sa faceci, którym taka postawa życiowa kobiety imponuje, a
              może nawet zachwycasmileale sądząc choćby po sobie, szukamy raczej innych cech w
              kobiecie, która ma zostac nasza towarzyszką na dobre i na złe, ale powtarzam
              raz jeszcze, kobieta całkowicie uzalezniająca sie od partnera wywołuje ''wilka
              z lasu'' często własnie wtedy, gdy dostał juz wszystko co ona mogła dac(lub
              takie odniósł wrażenie)szuka czegos dokładnie przeciwnego do modelu domowegotongue_out
              i tu pojawia sie zołza....konkretne, wyrachowane, wredne babsko, której
              ulubionym zajeciem jest musztra zespołowa piesza domownikówtongue_outPPPPPP
              • gotyma Re: proponuję 29.03.05, 13:22
                dzieki bezecny za te wskazowki wink moze jak juz znajdzie sie jaki facet co
                looknie na mnie laskawszym okiem, to zastosuje te madrosci zyciowe, tylko ja to
                taka glupia jestem, ze szczerosc mi uszami wylazi...
                • bezecnymen Re: proponuję 29.03.05, 15:53
                  nooooo taka głupia to ty już nie jesteśtongue_out
                  a co do lookania to ja juz looknąłem i łaskawym i łasym okiemtongue_outtongue_out
                  • gotyma Re: proponuję 30.03.05, 09:50
                    oj, bezecny...
                    zarumienilam sie...
                    • bezecnymen Re: proponuję 30.03.05, 12:05
                      do twarzy Cismilesmilesmile
    • figur_ka Re: proponuję 29.03.05, 13:20
      nie upraszczać sprawy to ta "pierwsza naiwna" została wykorzystana i
      porzucona...potem poszła po rozum do głowy i odzyskała swoje.....i to wcale
      nie oznacza, ze walcząc w sądzie o swoje prawa stała się zołzą !!!!
      • bezecnymen Re: proponuję 29.03.05, 15:57
        nie upraszczam broń Boże i nie mam nic przeciw sądowemu odzyskiwaniu dóbr...
        zdaje mi się jednak, że sugerujesz jakoby wszystkie zołzy były pochodzenia
        wtórnego, czyli to te które juz jakis facet tak skrzywdził...czyżby niemozliwe
        było istnienie zołz z krwi i kości?? pierwotnych?
        • figur_ka Re: proponuję 29.03.05, 16:31
          podobno nic z niczego się nie bierze....i akcja= reakcja
          Tak, jak są zołzowate kobiety po przejściach i po przykrych doświadczeniach tak
          i są faceci....
          A- afekciarze
          B- babiarze
          C- cynicy
          D- darmozjady
          E- egoiści
          F- frajerzy
          G- gówniarze
          H- hedoniści
          I- ignoranci
          J- jajcarze
          K- kłamczuchy
          Ł- łasuchy
          L- leniuchy
          M- mamisynki
          N- nieudacznicy
          O- okrutnicy
          P- panikarze
          R- ryzykanci
          S- suk....ny
          T- tatuśki
          U- uwodziciele
          W- wybawiciele
          Z- zdrajcy

Kazda/y może sobie własna listę sporządzić.
          • bezecnymen Re: proponuję 29.03.05, 16:49
            imponująca listasmile ale ja sie upieram, że sa zołzy urodzone!!!
            • figur_ka Re: proponuję 29.03.05, 17:03
              bezecnymen napisał:
              > imponująca listasmile ale ja sie upieram, że sa zołzy urodzone!!!
              ----------------------------------------------------------------

U - uparci i
              Z- zołzowaci faceci tez są..... nie wazne, czy to wrodzone, czy nabyte i tak
              się z tym nie da żyć.
              • scrivo Re: proponuję 29.03.05, 17:54
                komu nie da się żyć? samym zołzowatym na pewno ze sobą jest jak w niebie i za nic tego nie zmienią.a że ludzie obok z trudnością znoszą zołzę? a co to zołzę obchodzi... na tym właśnie polega zołzowatość - liczę sie ja, a potem długo długo nikt i nic. asertywność do bólu, jak by to nazwać modnie a nieco inaczej.
                • bezecnymen Re: proponuję 29.03.05, 18:27
                  i to to właśnie chodzi smile scrivobig_grin nie wyraziłbym tego lepiejsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka