india8 16.05.05, 13:12 w tym tygodniu zmądrzeję! jutro wybywam: nowe miejsca, nowi ludzie... stare problemy utopię w morzu... jeśli się uda, dużo pozmieniam, a w niedzielę zmienię nick trzymajcie za mnie kciuki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znowu.od.zera Re: mam plan! :D 16.05.05, 13:31 Nie zapomnij o "Planie B" To juz te kciuki zaciskam, i zycze, cobys w tym morzu nie wylowila jakichs nowych problemow ))) Odpowiedz Link
india8 Re: mam plan! :D 16.05.05, 13:37 DDDDDDDDDD dzięki jakich nowych problemów? nie ma nowych problemów! świat poza moimi problemami to sielanka!;D a co do planu B - masz jakiś pomysł? Odpowiedz Link
znowu.od.zera Re: mam plan! :D 16.05.05, 13:58 india8 napisała: > jakich nowych problemów? nie ma nowych problemów! świat poza moimi problemami > to sielanka!;D Fakt - zapomnialam > > a co do planu B - masz jakiś pomysł? Tylko taki, ze zazwyczaj trzeba miec jakis plan w zapasie, zeby nie zostac na tak zwanym lodzie. (Ostatnio nauczylam sie dmuchac na zimne i 10 razy wszystko pod swiatlo ogladac Odpowiedz Link
india8 Re: mam plan! :D 16.05.05, 14:04 w myslach mi czytasz! ja dotąd nigdy nie miałam problemu z decyzyjnością - problem: decyzja: rozwiązanie problemu, myk myk a teraz - o boszzz!!! myślę nad wszystkim kilka razy, przesypiam sie z każdym najmniejszym problemem, pod światło też oglądam niedługo zakupy w supermarkecie zaczną być imprezą całodobową ;D dlatego potrzeba zmian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
znowu.od.zera Re: mam plan! :D 16.05.05, 14:54 Jedziesz na urlop? Moze tam gdzie ja??? Ja wyjezdzam w srode, a w sobote mam zamiar nie stchorzyc Moze w niedziele tez bede mogla zmienic nicka? Odpowiedz Link
scriptus Re: mam plan! :D 16.05.05, 15:05 india8 napisała: > w tym tygodniu zmądrzeję! > > jutro wybywam: nowe miejsca, nowi ludzie... > stare problemy utopię w morzu... Oby to nie bylo morze alkoholu... DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
viillemo Re: mam plan! :D 16.05.05, 15:35 mhmmm India z tego co widzę to i tak madra z Ciebie dziewczynka))))))), no a ale mądrości nigdy nie za dużo chyba????) Czekam z niecierpliwoscią na niedzielę) tylko jak zmienisz nick to powiedz, ze to TY) POWODZENIA Odpowiedz Link
india8 Re: mam plan! :D 16.05.05, 15:53 mam nadzieję, że morze alkoholu tez będzie... i takie powietrze, które ożywczo działa na mózg - oże po prostu nowe Odpowiedz Link
gosiaas25 Re: mam plan! :D 16.05.05, 17:57 hmm dobry plan! i to morze.. zmiana nicka szczegolnie mi sie podoba, może i ja .. to zaczyna być si, albo też jazzy (o ile jazzy nie jest passe ) trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link
india8 Re: mam plan! :D 16.05.05, 17:58 zamieszczę ogłoszenie może: zmienię nick na Nicka!!! itd. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link