bellima 07.09.05, 11:12 biura śledczego Tri... coby sie tak nie denerwował www.enneagram.pl i reszty też. ciekawa jestem co wyjdzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bellima Re: coś dla... (udało się) 07.09.05, 11:25 ty tez sobie zrob tescik. moze cie oswieci? Odpowiedz Link
phokara Re: cos´ dla... (uda?o sie˛) 07.09.05, 11:33 Bellima! Cholera, niech Cie... Wyszlo mi tragiczny romantyk. (lamany na ekstrawertyczna energizerke) O zeszzzzzzzzzzzzz. Co robic, jak zyc??? Odpowiedz Link
bellima Re: cos´ dla... (uda?o sie˛) 07.09.05, 11:55 tez nie wiem jako niepoprawna idealistka ide się utopić byle woda była idealnie czysta bo brudnej sie brzydze. ps jak nie wroce to znaczy, że woda była idealna Odpowiedz Link
phokara Re: cos´ dla... (uda?o sie˛) 07.09.05, 12:10 Jask bedzie idealna to daj znac. Tez sie pojde utopic. Jak tragiczny romatyk, to tragiczny... Odpowiedz Link
bursztynowe Re: cos´ dla... (uda?o sie˛) 07.09.05, 14:55 "Poczucie własnej wyjątkowości jest również bardzo wzmocnione" hehehe ale "Może być bardzo dobrym psychoterapeutą, nauczycielem, rodzicem. Potrafi słuchać i akceptować czyjeś zdanie, zwłaszcza chętnie słucha i rozumie ból przyjaciół. Jest mniej samolubna, chętniej udziela "schronienia" innym. " to chyba nie ja.... DDD Odpowiedz Link
gad_forumowy Re: coś dla... (udało się) 07.09.05, 11:36 Teścik robiłem sobie już daaaawno temu. Wynik obnażył jakże przykrą prawdę... po prostu gad. Odpowiedz Link
anja_pl Re: coś dla... 07.09.05, 11:56 jestem dziewiątkę ze skrzydłem 1 podobno "marzyciel" kurcze, duzo zbiezności Odpowiedz Link
kuragan Re: coś dla... 07.09.05, 13:52 Realista. 7 ze skrzydlem 8. wszystko sie niby zgadza, tylko to ostatnie zdanie: trudnosci z wiernoscia malzenska... Tja, niby prawda, trudnosci z wiernoscia mialam, tylko ze nie wlasna, a ex(siow)... Odpowiedz Link
anja_pl Re: coś dla... 07.09.05, 21:07 bezecny )))))))) to dlatego tak dobrze się rozumiemy to wiele wyjaśnia ;D Odpowiedz Link
amws Re: coś dla... 07.09.05, 15:12 Anja mi tez wyszło zem 9 ze skrzydłem 1 chyba nie tylko zbieznosc mamy imion Odpowiedz Link
undyna Re: coś dla... 07.09.05, 14:14 bardzo ciekawa strona, kiedyś bardzo się interesowałam enneagramem, nawet poszukiwałam stron możliwych terapii "niezdrowych stylów". może się przedstawię: 7w6, nie całkiem zdrowa i nie całkiem chora Odpowiedz Link
bezecnymen o dziwo 07.09.05, 15:09 u mnie się zgadza w znacznej części, nie do końca, bo na niektóre pytania nie bardzo wiedziałem jak odpowiedzieć.... mam 9w1 kogoś taki typ interesuje???? Odpowiedz Link
julka1800 Re: o dziwo 07.09.05, 16:58 może zainteresuje Tę z ktorą masz dziś randke o ile mnie pamiec nie myli Odpowiedz Link
bezecnymen Re: o dziwo 07.09.05, 23:20 pamięć Cie Julko nie zmyliła faktycznie byłem na randce nawet meczu nie obejrzałem w związku z tym uprzedzając pytania powiem, że nic z tego nie będzie Odpowiedz Link
kasia9873 Re: o dziwo 08.09.05, 09:08 bezecnymen napisał: > pamięć Cie Julko nie zmyliła faktycznie byłem na randce nawet meczu nie > obejrzałem w związku z tym > uprzedzając pytania powiem, że nic z tego nie będzie Z jednej strony szkoda, że nic nie będzie, ale z drugiej my jako forumowicze cieszymy się, bo kto by nam bezecnił na Forum, gdybyś został usidlony przez tę tajemnicza niewiastę z którą byłeś na randce. Odpowiedz Link
julka1800 Re: o dziwo 08.09.05, 09:19 o kurcze ... szkoda... moze trzeba porzeszyć krąg poszukiwań poza miasto G. ? Odpowiedz Link
kasia9873 Re: o dziwo 08.09.05, 09:55 Juz dawno mówiłam, żeby przyjechał do Warszawy i "michałki" pod Empikiem na Marszałkowskiej rozdawał. Miałby rwanie na bank. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: o dziwo 08.09.05, 13:54 nie ma powodu do rozpaczy.. niech żywi nie tracą nadziei poszerzyć krąg poza Głogów? owszem próbowałem, ale to z kolei powoduje innego typu problem: jak zbudowac trwały związek na odległość? a żeby byc razem.... przypuśćmy, że rozdawnictwo michałków przed Empikiem dało efekt w postaci nieziemsko atrakcyjnej warszawiankii co? ja mam się zdecydować na utrzymywanie przez nią, nawet przez jakiś czas, by jaki dyr zechciał zatrudnic bezecnego belfra, czy ona na moje utrzymanie, mizerne jak cholera, bo przecież z pensji płace alimenty.... nic to. może jutro lub pojutrze?kiedyś w końcu trafię na NIĄ Odpowiedz Link
kasia9873 Re: o dziwo 08.09.05, 15:24 Bezecny! To Ty z Głogowa jesteś? A ja myślałam, że z Wrocławia. Wszysto mi się miesza z tego upału. Co do szukania poza miejscem zamieszkania, to myślę, że gdybyś spotkał kobietę która by Cię za/o/czarowała i chciałbyś z nią być, nie byłoby problemu ani odległości, ani pieniędzy. Bo to się nazywa MIŁOŚĆ. No, ale oczywiście trzeba trafić na kogoś takiego. Natomiast ja stwierdziłam jakiś czas temu, że nie chce mi się już szukać. Robię to z wygodnictwa. Nie ma miłości, nie ma problemów. Zresztą, mężczyżni których spotykam przypadkiem są albo młodsi, albo żonaci, wieć pewnie tak już zostanie. Odpowiedz Link
julka1800 Re: o dziwo 08.09.05, 15:24 w szkole mojego syna Dyrektor na rozpoczeciu roku ogłosił nabór na 3 wolne stanowiska stąd do W-wy i Empiku juz niedaleczko ) a serio to Ty mnie sie pytasz jak zbudować trwały związek na odległość? matke 2 małych bądz co bądz szkrabów.. wiesz co mam na mysli, poza tym jestes starszy, bardziej doświadczony /!/ więc? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: o dziwo 08.09.05, 18:29 ja się wcale nie pytam Julko.... własnie doświadczenie podpowiada mi, że odległość zdecydowanie zmniejsza szanse na trwały związek a ta szkoła twojego dziecięcia zaczyna mnie fascynować... rok szkolny się zaczął a w szkole nie ma belferskiej obsady??? co robił dyro podczas wakacji? a może pamiętasz, jakie specjalności sa nieobsadzone? a nuż spakuję plecaczek i z torbą michałków wyruszę na podbój stolicy Odpowiedz Link
julka1800 Re: o dziwo 09.09.05, 10:23 Bezecny napisał; "własnie doświadczenie podpowiada mi, że odległość zdecydowanie zmniejsza szanse na trwały związek" zapamietam "a ta szkoła twojego dziecięcia zaczyna mnie fascynować... rok szkolny się zaczął a w szkole nie ma belferskiej obsady??? co robił dyro podczas wakacji? a może pamiętasz, jakie specjalności sa nieobsadzone? a nuż spakuję plecaczek i z torbą michałków wyruszę na podbój stolicy" zebyś wiedział jak mnie fascynuje! nieobsadzone wakaty to j.angielski i wloski i nie pamietam cos jeszcze a jeszcze etat w swietlicy - tez wolny wiec chyba nic z tego ;-( a jesli juz o fascynacjach to mnie osobiscie rowniez fascynuje przedszkole mojego mlodszego dzieciecia, gdzie np Pani wychowawczyni przy odbiorze corki pierwszego drugiego i przez nastepne dni az do wczoraj nie spytała sie kim jest osoba odbierająca malą z przedszkola /ja zaprowadzam i jasne zem matka a odbiera moja mama czyli babcia/ ze nie wspomne o innych cudach natury Odpowiedz Link
konik_morski Re: Sporo prawdy...Czwórka ze skrzydłem trzy: 4w3 09.09.05, 11:42 Czwórka ze skrzydłem trzy: 4w3 - "Arystokrata" Czwórka ze skrzydłem 3 może czasami wyglądać jak siódemka. Może być towarzyska i posiadać duże poczucie humoru. Chce być kreatywna i potrzebna światu. Posiada intuicję, jest ambitna, może mieć dużą wyobraźnię i być bardzo utalentowana. Niektóre ubierają się bardzo wyzywająco i kolorowo, aby wyróżnić się z tłumu. Gdy 4w3 jest w stresie, często się zachowuje inaczej publicznie, a inaczej prywatnie. Może np. nie ujawniać publicznie, wśród znajomych, żadnych swoich uczuć, a następnie iść do domu i samemu bardzo przeżywać np. fakt życia w samotności. Może też np. być bardzo rozrywkowa i sumienna w pracy i jednocześnie być nieszczęśliwa prywatnie z powodów problemów miłosnych. Przywiązuje uwagę do tego jak wygląda, czuje się źle z powodu niedostatków urody. Stara się podkreślić poczucie wyjątkowości przez kontrowersyjny sposób ubierania się. Często okazuje zły gust. Chętnie przedstawia siebie innym jako osoba romantyczna. Jest zmienna w uczuciach. Gdy uzna, że jej partner jest zbyt nudny, często fantazjuje na temat czarujących i przebojowych nieznajomych. Cele stara się osiągać poprzez zazdrość, zemstę lub potrzebę dowiedzenia innym, że są w błędzie. )))))) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: o dziwo 09.09.05, 14:40 zapamiętaj ale też i to, że nie napisałem, iż uważam taki związek za niemożliwy to tylko dodatkowa przeszkoda, jakby sam fakt znalezienia odpowiedniego partnera/ki nie był wystarczająco trudny co do języków.... najlepiej operuję własnym ew. w kooperacji z kobiecym obcych nie szlifuję bo się za granicę nie wybieram Odpowiedz Link
julka1800 Re: o dziwo 09.09.05, 15:16 "zapamiętaj ale też i to, że nie napisałem, iż uważam taki związek za niemożliwy to tylko dodatkowa przeszkoda, jakby sam fakt znalezienia odpowiedniego partnera/ki nie był wystarczająco trudny" nic dodac nic ująć "co do języków.... najlepiej operuję własnym ew. w kooperacji z kobiecym obcych nie szlifuję bo się za granicę nie wybieram' jesli językiem /w kooperacji z .../ operujesz tak sprawnie jak tu na forum to jesteś mistrzem Odpowiedz Link
bezecnymen Re: o dziwo 09.09.05, 15:18 no baaaaaaaaaa napiszę z wrodzoną skromnością, że jestem najlepszy Odpowiedz Link
bezecnymen Re: o dziwo 09.09.05, 15:27 a powinnaś wierzenie bezecnemu na słowo to grzech! Odpowiedz Link
julka1800 Re: o dziwo 09.09.05, 16:03 ale Ty jestes ten niegroźnie-bezecny a nie groźnie znam sie ciut na facetach, tylko ciut ))))))))))) Odpowiedz Link
berek_76 Re: coś dla... 07.09.05, 17:03 4w3 Arystokrata ;P Matko Boska, jakie to prawdziwe... Nic dziwnego, że szanowny in spe ex nie wytrzymał :} ----------------------- Berek, mama Żaby (11.06.2002) i Dasi (19.03.2005) You've got to kick a little Odpowiedz Link
akacjax Re: coś dla... 07.09.05, 21:51 ja 3w4, choć może gdybym odpowiadała rano byłoby inaczej? może gorzej Odpowiedz Link
kasia9873 Re: coś dla... 08.09.05, 08:58 Dziś sprawdzałam jeszcze raz. Wyszło samo 8, czyli "Szef". I to się nawet zgadza. Odpowiedz Link
bellima Re: coś dla... 08.09.05, 09:35 za twoim przykładem zrobiłam test powtórnie ale niestety tylko potwierdziłam okrutną rzeczywistość ) Odpowiedz Link
bellima Re: coś dla... 09.09.05, 10:06 julka1800 napisała: > mam sie cieszyc czy smucic akceptować Odpowiedz Link
kuragan Re: coś dla... 09.09.05, 15:37 Wczraj bylam "Realistka" dzis jestem "Entuzjastka". Sprawdzilam, 7 czy 7w8 to kwestia tylko tego czy przy ostatnim pytaniu nacisne zaznacze najblizszy czy przed-najblizszy guzik przy B. I tez sie zgadza! Odpowiedz Link