julka1800 02.12.05, 16:34 wchodze na forum a tu głucho i pusto!! wszyscy juz pozamykali kompy i ruszyli na weekendowe ekskursje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ak70 Re: Cisza.... 02.12.05, 17:13 Julka - ja jeszcze ślęczę w pracy - do 18... buuu... ale i tak mam samotny weekend (z dziecmi), wiec narazie mi sie nie spieszy. Odpowiedz Link
samosia75 Re: Cisza.... 02.12.05, 17:14 Wywołana do odpowiedzi zgłaszam się.Jestem na chwilke. Odpowiedz Link
beata407 Re: Cisza.... 02.12.05, 19:59 Ja też właśnie wróciłam do domu, trzeba było pomóc św. Mikołajowi w wyborze prezentów... A teraz marzy mi się wanna z gorącą wodą, solą, pianą i w dodatku pachnąca pięknie, ale...My kobiety zawsze sobie w domu potrafimy znaleźć coś do roboty... Odpowiedz Link
akacjax Trzy światy 02.12.05, 20:20 Troszkę dzisiaj imprezowałam.. I czułam trzy światy. Pierwszy to oczywiscie (nieskromnie) ja, drugi, to ci, którzy twierdzą, że już powinnam być zadowolona i żyć sobie cichutko(i absolutnie nie żyć towarzysko, bo może jestem zagrożeniem dla mężatek, a trzeci świat(jak to brzmi usilnie mnie swata, namawia na sylwestry w ciemno...itd. Pogubiłam się, ja przecież chcę normalnie żyć, wg swojego "widzimisię". Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Trzy światy 05.12.05, 05:53 ja coraz rzadziej zaglądam na forum bo jakoś jestem zajęty Moją Panią i najnormalniej acz wspaniale nie mam czasu Akacjo! jeśli mogę coś doradzić to nie przejmuj się dwoma pierwszymi światami a co do trzeciego to raczej nie słuchaj...w sylwestra i tak będzie ciemno z wyjątkiem północy gdy zaczną strzelać rakiety, race, petardy i tp broń masowej rozrywki, pójście zaś na taką imprezę z kimś kompletnie nieznanym to spore ryzyko... Odpowiedz Link
julka1800 Re: Trzy światy 05.12.05, 09:54 Akacjo swiat pierwszy najważniejszy czyli Ty swiat drugi - nalezy go ...olać, sorry za takie słownictwo ale mnie samej dawano tuz po rozwodzie tzw dobre rady /od kobiet oczywiście/ polegajace na tym ze "dla mojego dobra powinnam spędzać popoludnia i wieczory sama lub z dziecmi, bo przeciez jestem po przejsciach" hmmm dla mnie to brzmialo .....brrrrrrr świat trzeci - jesli ryzyko jazdy bez trzymanki to to co lubisz najbardziej to ok, jesli nie to zmykaj od takich podrzucanych Ci pomysłów dalekooooooo Odpowiedz Link
julka1800 Re: do ak70 05.12.05, 09:49 ak 70 mozesz mi powiedziec dlaczego siedzisz sama? tak nie wolno trzeba sie ruszac, nie tylko dla zdrowia fizycznego... skąd jesteś? Odpowiedz Link
ak70 Re: do ak70 06.12.05, 08:01 Siedze sama w pokoju, ale obok jest koleżanka, no i poza tym mam Was ) Wiec poki co nie jest tak zle... gdyby nie ten bol w sercu i pustka... Pozdrawiam Mikołajowo z Kielc!! A Ty skąd jesteś? Odpowiedz Link