02.12.05, 16:34
wchodze na forum a tu głucho i pusto!!

wszyscy juz pozamykali kompy i ruszyli na weekendowe ekskursje?
Obserwuj wątek
    • ak70 Re: Cisza.... 02.12.05, 17:13
      Julka - ja jeszcze ślęczę w pracy - do 18... buuu... ale i tak mam samotny
      weekend (z dziecmi), wiec narazie mi sie nie spieszy.
    • samosia75 Re: Cisza.... 02.12.05, 17:14
      Wywołana do odpowiedzi zgłaszam się.Jestem na chwilke.
    • beata407 Re: Cisza.... 02.12.05, 19:59
      Ja też właśnie wróciłam do domu, trzeba było pomóc św. Mikołajowi w wyborze
      prezentów... A teraz marzy mi się wanna z gorącą wodą, solą, pianą i w dodatku
      pachnąca pięknie, ale...My kobiety zawsze sobie w domu potrafimy znaleźć coś do
      roboty...
    • akacjax Trzy światy 02.12.05, 20:20
      Troszkę dzisiaj imprezowałam..
      I czułam trzy światy. Pierwszy to oczywiscie (nieskromnie) ja, drugi, to ci, którzy twierdzą, że już powinnam być zadowolona i żyć sobie cichutko(i absolutnie nie żyć towarzysko, bo może jestem zagrożeniem dla mężateksmile, a trzeci świat(jak to brzmismile usilnie mnie swata, namawia na sylwestry w ciemno...itd.
      Pogubiłam się, ja przecież chcę normalnie żyć, wg swojego "widzimisię".
      • bezecnymen Re: Trzy światy 05.12.05, 05:53
        ja coraz rzadziej zaglądam na forum bo smile jakoś jestem zajęty Moją Panią i
        najnormalniej acz wspaniale nie mam czasu
        Akacjo! jeśli mogę coś doradzić to nie przejmuj się dwoma pierwszymi światami a
        co do trzeciego to raczej nie słuchaj...w sylwestra i tak będzie ciemno z
        wyjątkiem północy gdy zaczną strzelać rakiety, race, petardy i tp broń masowej
        rozrywki, pójście zaś na taką imprezę z kimś kompletnie nieznanym to spore
        ryzyko...
        • julka1800 Re: Trzy światy 05.12.05, 09:54
          Akacjo
          swiat pierwszy najważniejszy czyli Ty
          swiat drugi - nalezy go ...olać, sorry za takie słownictwo ale mnie samej
          dawano tuz po rozwodzie tzw dobre rady /od kobiet oczywiście/ polegajace na tym
          ze "dla mojego dobra powinnam spędzać popoludnia i wieczory sama lub z dziecmi,
          bo przeciez jestem po przejsciach" hmmm dla mnie to brzmialo .....brrrrrrr
          świat trzeci - jesli ryzyko jazdy bez trzymanki to to co lubisz najbardziej to
          ok, jesli nie to zmykaj od takich podrzucanych Ci pomysłów dalekooooooo
    • julka1800 Re: do ak70 05.12.05, 09:49
      ak 70 mozesz mi powiedziec dlaczego siedzisz sama?
      tak nie wolno trzeba sie ruszac, nie tylko dla zdrowia fizycznego...

skąd jesteś?
      • ak70 Re: do ak70 06.12.05, 08:01
        Siedze sama w pokoju, ale obok jest koleżanka, no i poza tym mam Was smile) Wiec
        poki co nie jest tak zle... gdyby nie ten bol w sercu i pustka...
        Pozdrawiam Mikołajowo z Kielc!!
        A Ty skąd jesteś?
        • julka1800 Re: do ak70 06.12.05, 13:36
          okolice Warszawy
          smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka