zwierciadlo0 07.01.06, 12:58 Zapraszam, do wyboru jest latte, po turecku, albo zwykla rozpuszczalna. Mam jeszcze syrop klonowy i pomaranczowy. PS. Staliscie sie kawalkiem mojego domu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierciadlo0 Re: Poranna kawa na forum 07.01.06, 12:59 Ups, juz nie taka poranna jak widze. Sen jest dobry na wszystko. Odpowiedz Link
maheda Re: Poranna kawa na forum 07.01.06, 13:14 Bleeeeee kawa bleeeeeeee To ja już wolę swoją zieloną herbatę yunnan... jaśminową! Witam bladym świtem Odpowiedz Link
zwierciadlo0 Re: Poranna kawa na forum 07.01.06, 13:22 Ok Maheda dla Ciebie zaparzylam herbate Yunnan Dynasty w chinskim kubku ze smokiem. Odpowiedz Link
maggie11 Zwierciadlo. 07.01.06, 14:40 Napisalam do Ciebie maila na gazetowa poczte. Odpowiesz? Odpowiedz Link
gotyma kawka w poniedzialek 09.01.06, 08:30 pozdrawiam wszystkich kawowiczow i zycze milego rozpoczynajacego sie tygodnia. ps. pije pycha kawke z cynamonem, mniam! Odpowiedz Link
anja_pl Re: kawka w poniedzialek 09.01.06, 11:58 zrobiłam sobie kawę z cynamonem, ale coś chyba nie tak, za mało cynamonu? musiałam osłodzić, nie lubie słodkiej kawy może jakiś bład technologiczny... Odpowiedz Link
zwierciadlo0 Re: kawka w poniedzialek 09.01.06, 13:31 Anja_pl a zaparzylas cynamon (z kawa) czy tylko posypalas pianke na kawie? Odpowiedz Link
gotyma Re: kawka w poniedzialek 09.01.06, 16:02 kochane1 parzy sie normalna kawke, niestety wymaga ta wersja poslodzenia, choc odrobine. potem cieple mleko z malej ilosci ubijam takim wiertalotem na pianke i wlewam do kawki. na wierzchu posypuje cynamonem lub gorzka czekolada, smacznego Odpowiedz Link
anja_pl Re: kawka w poniedzialek 09.01.06, 20:50 a nie ma wersji bez mleka? z mlekiem nie mogę, za dużo potem mam po nim problemów (nie tylko waga ) Odpowiedz Link
gotyma Re: kawka w poniedzialek 10.01.06, 08:59 kochana, nie wiem... ja uwielbiam kawe z mlekiem. zaraz pogrzebie i znajde dla Ciebie jakis smaczny przepisik Odpowiedz Link