plums 27.02.07, 20:19 Mam pytanko: czy w Hurghadzie wciąż wycieczki organizuje Sonia? Kilka lat temu korzystałem z jej usług, a w te wakacje znowu wybieram się do Egiptu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derduch Re: Sonia - Hurghada 27.02.07, 23:27 Nie podam Ci namiarów bo to reklama, wpisz w google hurghada-wycieczki a najlepszego organizatora wycieczek znajdziesz. I z ciekawosci wpisz tez "kutas" a durnia może zobaczysz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
plums Re: Sonia - Hurghada 08.03.07, 23:04 To dobrze, że nadal jest na rynku.... Jak byliśmy ostatnio w Hurghadzie miała jakieś kłopoty... Przy nas awanturę zrobił Jej rezydent z Eximu... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszgr Re: Sonia - Hurghada 08.03.07, 23:15 I wpisz jeszcze debil tylko daj na "szczesliwy traf" Odpowiedz Link Zgłoś
anik731 Re: Sonia - Hurghada 16.03.07, 19:53 Czesc zastanawiam sie po co to forum. Ktos zadaje normalne pytanie a tu sie sypia "ku.." i takie tam inne teksty. Wydaje mi sie ze pisza to "cholerni debile". Sonia nadal organizuje wycieczki tyle ze Rejs po Nilu i Luxor z Kairu musiala zrezygnowac. Jezeli chcesz blizsze namiary do niej pisz zaden problem, no i bardzo chetnie zrobie reklame Soni bo warto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś